После една и пол година врска раскинав со дечко ми. Верувајте многу ми е тешко 1недела сме скарани а јас се уништив, не јадам, не спијам, не се смеам. Ме мачи помислата шо до мене имав СОВРШЕНСТВО (не во физичка смила, туку во поштовање, верност, љубов...) и се тоа исчезна поради моја вина...прев пат се скаравме пред 2месеци и од тогаш не беше исто, станав многу љубоморна, почнав да го напнувам, да го контролирам, ми беше страв да не го изгубам и токму тоа си го направив. Ги оладив неговите чуства кон мене, а сепак ми даде друга шанса. Јас не ја искористив и неа и сега го загубив засекогаш! Го молев да се смириме, го барав, му се извинав ама тој прекина секаков контакт со мене и решив да го оставам на мира, убаво ми кажа НИКОГАШ ПОКЕ НЕКАМ ДА БИДАМ СО ТЕБЕ ОСТАВИ МЕ НА МИРА и тие зборови секогаш ке одекнуваат во моите уши. Многу ми е тешко, премногу сум заљубена. Излегвам со другарки скоро секој ден, ама дури и нив му се смачи да ми го гледаат лицето смуртено и тажно. Не сакам да се затворам дома, лето е а мене ми е прелошо. Никогаш нема да си простам шо дозволив да го изгубам. А за нова врска, нов дечко не ми ни иди на памет да помислам (знам дека е рано ама сепак ми е страв). Ве молам за совет, незнам како понатаму, незнам како без него. Премногу ми недостига, а му ветив дека ако ми речи да го оставам на мира ке ја почитувам неговата одлука и нема поке да го побара. Советувајте ме нешто феминки...како понатаму без него?!
Побарај какви теми постојат, пред да отвораш нова. vrski/ljubovni-problemi-i-soveti-t243/ razdelbi/go-sakam-seuste-t3136/ razdelbi/teshko-mi-e-bes-nego-t649/ razdelbi/sakam-da-sum-povtorno-so-bivsiot-t512/ razdelbi/razdelba-t4712/
Незнам како да ја избришам темата, не сум толку активна на форумот си мислев дека баш во категоријата разделби треба да пишам за мојот проблем па затоа..