Смеам тема? кока кола со типов.. Анатх- Јас прва ќе се жртвувам за ако не го бива да ви кажам. (Воут фор анатх) Чка - И да не го бива сама ќе си направам да го бива Лили-оплоди ме! Рефка- личи на Рефо ама не знам дали ќе му се допадне туршијата од годинава. Пецо само лајка и сигурно си вели жени будали.
@WildMk Ако планирате да се сексате обавезно да им кажете на мажите! Па после ве чекам во темата ,,Како еден ист пенис го доживуваат различни жени?" @LiliBoz Jа би и нешто пожестоко со типов. Помеѓу градење куќа и селење во странство дефинитивно овој е вистинскиот избор. @referentka Не го менувам Рефо за типов. Подобро по една греана со мојов отколку кока кола со овој што нема појма од туршија. @Annath Досадно ми е, вистинско време за кока кола со типов. Прво ќе му раскажам колку е штетна кока колата за забите и дека животот во село е поубав. Јас прва! Немојте преку ред. @Sandrin4 Му скокам като пантер од лустерО! @vitamina Сега кога сме како без нозе добро ќе ми дојде една испиена кока кола во град. @Cka Ако бидне работава ќе ви ги фрлам гаќите да ги палите. @WildMk Фрли ги пред чинот, мажите се палат на жени без гаќички. И не заборавајте да понесете прибор за мерење должиња, големина и волумен. @RainBow Почитувајте ги правилата. Не одете преку ред и немој да сте оф топик. Јас само ќе читам која како си поминала, ако има потреба и ќе банирам. @Bubce38 И не е така лош ама ви го препуштам. Не се расправам, а и не би се тепала за маж па каков сака нека е. Тестото за баница ми престана гледајќи го.
До искуството било значи. Ја и ден денес не знам колкав му е на маж ми. И дали се мери спуштен или дигнат или се прави некој просек помеѓу малку и многу дигнат...
Дигнат... нормално... Ако не е.. исто ко бубрегот да му го мериш. Шо ти прај тебе разлика, колкав му е?
Lepotitse а кај ти се lepotanite? Шо е ова дискриминација ма? Ај кажуј тема и да почнеме да тресеме зелени