@Sexybaby86  ми текна на сите постови, па сколопив колку можев Досадна сум денес, ама уште ова и веќе само ќе читам, не пишувам @dunika леле буци мој ќе ме умре. Земал однел костумот на хемиско. Му викам зошто ти е, па ми вика за Нова година да си бидам дотеран. Па и фризура ќе правел. Јас едвај можам да се избањам. Сакал да пржам за мезе, ама немам време. Ама треба и елка да китам, голема иѓам една швајцарска е, па може само еден намаз од авокадо и јаткасти плодови. Мора здраво да се храниме. @M&M ние елкита со децрата ќе ја китиме заедно. Дрка купивне лаѓиони и срга пос е ручек ќе ги оставрам заедно да кират. *леле извините ме зеза комјѕтеров, па едед куп грешки имам ви постор @Sesil ај кажете во Скопје има ли некоја продавница да купам друга боја лампиони. Во мое село нема, имаше само црвени, а на мали такви за поклон му донесоа. И плус отидов да купам и продавачката горда ми кажува црвени биле вмровски лампиони, ќе дошле сега они на власт. Почна да ме дави со глупости. И викам во Кина таа боја симболизира лошотилук и се налути и јас не ги купив. Е да бе, она мене ќе ме замара со партии.
@malerozna ѕвездите кажуваат дека 2021 година наклонетост ќе имам према фрижидерот , но решив, ќе се стаам на диета. Марс со Јупитер ќе и се удвараат на Венера док ја си седам у локдаун заедно со @Estranged . Сесре после локдаун кафе важи? @RainBow овде чет нема. Да не ве бришам ве молам. Придржувајте се на правилата од @lunicka оти и елка ќе ви раскитам ! (Мала шала Реин без људба)
Мило ми е што ве насмеавИскрено, си се смеев и сама додека пишував. Имам уште, ама ај доста ви е, да не дојде Реин да ми стави забрана на темава : @RainBow - значи, @flower30 дозволив да напишеш неколку поста, ама ти го претера. Одмарај еден ден од форумот, бидејќи не ги почитуваше правилата. Инаку додека сум тука да пишам дека накитивме и ние елка. Порано не бев фан на китење ама сега зарафи ќерка ми морам. А и таа паметна е, па сама ја ќити. Јас за тоа време да прочитам неколку страни од книгата. Ај дечки бидете умни да не доаѓам пак
@flower30 на шо апови си денеска?! На какави и да си , терај. Маж вика дека скроз ти била погодена терапијата
@Bubce38 вчера бев до Тинекс и Гтц, пред една недела во Мебел Ви. Значи, апови не ми требале, пари и шетање ми требале
Шлакнати сте море чупиња Јас и мојата дезинфекцијата Ама дечки јас дезинтал не користам туку само 70 % алкохол
Каква досадна бре? Светла точка си на форумот денес Дај кажи каде да ти пратиме едно регалче од Мебел Ви за поклон?
Аа си купив, фалаПретсобје(ходник) А регалчето да биде како мито(и корупција) или поклон дека блескам денес Имаше таму едни фотелји, многу убави за одмарањечисто онака, да знаете