Реакции на фемина форумџии за одредени ситуации

Дискусија во 'Насмевка' започната од KateKane, 4 декември 2018.

1. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.749
    Допаѓања:
    141.689
    Се помочав од смеење посебно за Вајлд

На Hortenzija, TarantulaA, kuc и 19 други им се допаѓа ова.
  2. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    @LejlaD ја се извинувам, да не се навреди некоја, ама не знам зошто да не китат жените елки. Не ми смета мене. Ја ако треба сега ќе одам и онаа на Широк Сокак ќе ја китам, ич не ми смета ладното.
    Ја ставив мојата и си мислев да си ја китам стандард, ама вие почнавте да ги покажувате вашите елки и сега ме засрамивте. Мора да смислам нешто. Е ако де, ако не ќе праам лампиони од оригами (извинете ако не се викаа така).
    Ама што да китам, ме викна свеќи долу и се јадело вртена пита со мелено месо, ама месото мелено во 1.30 часот да биде , а вртената пита да не е многу вртена, туку малку вртена па права. Се им угодувам бе. Будала сум, ама ај
    За Новата година дома, ќе си спремам мезе и ќе си облечам еден фустан од кога бев млада, малку и ја да бидам во тренд.

@andrejko82 јас оваа нова година ништо не си купив. А од вежбање ослабев, супер сум.
    Ама мора да штедам за новата куќа. Море, ќе тркнам до Меркур, ќе купам едно 50 лампиони, па кад је бал, нек је маскенбал.
    Денес шефицата ми вика, најдобра сум била од сите жени од фирма. Е сега има само 2 жени, ја и хигиеничарката:)ама и тоа е нешто. За јадење ќе ставам во тоа слоу кукерот, на 3 реда месо, брокула, помфрит и тоа ќе биде.

@dunika нешто ми нема еуфорија оваа нова година. Ама буци мој вика мора да излеземе, па прифатив. И така скапав оваа година по шуми само шетам. Малава збори и она само по мене, де на македонски, де германски. Ко навиена е, на буци е, ја не сум многу по зборењето.
    Туку да видам кај ќе ме носи буци, да не се облечам по лајт, а он да извади костумот, па да ме засрами.

@fana значи се фаносав со оваа Флауер. А тука ми се жали депресивна била.
    А ја не можам многу да готвам, оти веројатно Битола ќе сме. Не можам во Скопје да седам. Пред некој ден чекам автобус и дуваше, а ја од дома со еден фустан есенски, се фенирав и ко помина еден автобус, брзаше и ми ја напраи косата ко оној Џим Кери. Среќа па тоа епруветите немаат уста да зборат:DЕлката накитена со ќерче, супер е. Сега ќе пиеме вино со мм и золва ми. Она сега ќе почне де ми дува од климата, де ми е жешко, леле дома така кажувај си, тука пијај вино и трпи:D

@Kris80 ја ве шијам по уникатност со елките. И на викендица и дома какви имам. И оваа нова година ќе мора да бидеме на викендица, мм само таму сака, па може нешто ќе се запече на скара и толку. Ќе се дотерам ја, кога ќе пуштам тие лепршави коси да се веат на снегот, леле :inlove:

@Peco ја на работа ќе бидам, се знае. Кој кај е, Пецо на работа. Си имам пивце, мезе. Шо да спремам кога и во Сабота сум на работа. Ќе поседам овде и во кревет. Дај бе тука журка ќе направиме, ама до 12,после мора да спијам:)

На referentka, *Ench@nted*, Sesil и 48 други им се допаѓа ова.
  3. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.587
    Допаѓања:
    62.960
    @Celltica ќе ја вози KateKane предновогодишно, а може и со колата да се повозиме ехехехе.

@prominent заљубена изгубена е, ќе се бацува за Нова Година, веројатно со либе ќе си се гушнат и заедно ќе си дочекаат.

@Ugly Duckling веројатно алишта бара, се слика и си вика ај да не објaвувам у модни критики, онаа лудана пак мемиња од Мицко ќе ми лепи.

@Anabelle.Amorette можно е пица со кисели краставици да прави, у домашна атмосфера. 5 невини мачиња умираат коа тоа ќе го направи.

@lovestoneddd веројатно уште од сеа почната е со предновогодишни журки, отруена од алкохол, може негде на токсикологија и да е, кој ќе ти каже.

@Mantub веројатно гледа на форумов глупости кај шо се тропаат, си вика дај да се исклучам дури не ми се ебал рајатот за нова година.

@Oxymoron е спремна, еве ја

@KateKane со нејзината новогодишна еуфорија годинава

На Hortenzija, M&M, Sexybaby86 и 31 други им се допаѓа ова.
  4. andrejko82

andrejko82 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јули 2013
    Пораки:
    3.932
    Допаѓања:
    60.750
    @flower30 :hug::l: хахах е баш од збор до збор..

На Hortenzija, kuc, Alishan30 и 13 други им се допаѓа ова.
  5. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    @JuLleE дечки вие па ама се замарате за мезе и за јадење. Тука, многу е поинакво. Ја лани 2 недели си шетав по кафани, предновогодишна атмосфера имаше. Овде нема, морало тест да правиш за да влезеш. Е нејќам. Годинава тоа грлото и носот ми се расчепија од толку тестови:)Дома ќе бидеме, син ми има некоја нова техника за китење, па сега он ќе биде главен. Ја ќе уживам. Ок, малку ќе идам до темата Ковид, да ги оправам оние радикалистите и после нешто музиче ова она.
    Лани знаете дека бев спремна за Ковид со нови пижами:Dпа го пројдов, ги исправ 3 пати на 90 и еднаш во Варикина и сега тие ќе си ги носам:D

@KateKane (гледа слика во Модни критики) и вика на Даклинг, јао маче шта бих ти радио - Мицко стајл поглед:D
    Ќе мрчам и оваа нова година. Луѓево се вакцинираат и си одат по кафани, овие тука копуци крадат сертификати, мислат Бил ГејЦ ги чипира и сега Лимонка од Свирипичино чека да ја лоцираат па да седне у кафана:Dабе се нервирам еј, ќе пцујам веќе и нова година и се:D

На *Ench@nted*, Yowannty, Hortenzija и 44 други им се допаѓа ова.
  6. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    16.530
    Допаѓања:
    180.791
    Ее е е значи оригинал ама се изнасмеав самата

На sunshinebabe, Hortenzija, M&M и 21 други им се допаѓа ова.
  7. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.760
    Меморија имаш WOW !
    Те обожавам ! :rofl: :rofl: :rofl: :*

На sunshinebabe, Hortenzija, M&M и 23 други им се допаѓа ова.
  8. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    @Cka флуауер ти изгледа си ме послушала, ти делуваат апчињата изгледа :D
    Ја нова година не славам нешто посебно. За тие пари ќе си купам капут, пола свинче и една маса за во двор. Ќерка ми ќе ја накити елката уште во 6 сабајле. Она не бира многу, може и со овошје и зеленчук да мине. Уствари ќе трча цел ден, па ќе сака јуфки.
    Ние со мм ракиичка, мезе и ќе си легнам. Ќе чистам претходно цела куќа, па ќе бидам уморна. Ќе си легнам, книгата и хепи њу ијр:D

@mareane елката стара мачорот ја среди лани. Оваа година поскапеле , ќе треба една фотеља да продадам да купам елка. Девојките за тие пари ќе стават нокти, шминка. Ако за нив е младоста. Ја на сите викам шетајте дур сте млади.
    Ние на работа ќе имаме коктел. Една колешка организира, ме нервира многу. Се она знае, а врска нема.ама мора да одам, наредба од горе.
    Со мм ќе одиме на село таму мевце, салата, чварки и винце. Поубаво здравје. Да се опушта малку и ја. Па после викендот чистење, шта чеш. Некој како принцеза, некој како Пепелашка.

@Estranged ја дека овде цела година и попримам од енглезиве. Ако не сум лута уште на мм, ќе спремам некоја вечера, може ќе идеме до плоштад. Само да не заборавиме клучот на влезната врата, па да скокаме по прозори. Ќе биде баш среќна годината:D
    Туку, изнакупив поклони за Македонците, за мене не сум земала. Да платам прво струја, па ако остане нешто ќе се почастам со некоја козметика.

На referentka, *Ench@nted*, Yowannty и 41 други им се допаѓа ова.
  9. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.695
    Допаѓања:
    213.345
    @flower30 Ме устрами бе,многу тренди имам да бидам,небаре ланскиот снег:$.Те обожавам:l:

На sunshinebabe, Hortenzija, M&M и 24 други им се допаѓа ова.
  10. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.749
    Допаѓања:
    141.689
    Ќе се удавам колку е точно хахахаах браво

На sunshinebabe, Hortenzija, M&M и 21 други им се допаѓа ова.
  11. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.653
    Допаѓања:
    175.112
    Ти си чудо од жена.
    Просто не ми се верува дека си истото цветче кое некад пишува "депресивни" постови у 40ката
    :*

Инаку, да знаеш оти погоди дека неќни мама и мм го спреми и на посебно место му остави гардероба за кога ќе бидам у болница и посебно му залепи ливче што да облече за кога ќе ме зима од болница:)

На sunshinebabe, Hortenzija, M&M и 30 други им се допаѓа ова.
  12. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.294
    Допаѓања:
    278.108
    А бе @flower30 ми го разубави денот.:inlove:

На sunshinebabe, Hortenzija, andrejko82 и 21 други им се допаѓа ова.
  13. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296

Абе си имам и ја моменти :D:hug:
    Ее гледаш, тоа е знак колку многу се "познаваме" овде:l:

@mareane :hug:

Само се надевам некој дека не се налути. Оти целта ми беше да се насмееме:)

На sunshinebabe, Hortenzija, Zumbulche и 27 други им се допаѓа ова.
  14. MarijaMi90

MarijaMi90 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2020
    Пораки:
    1.623
    Допаѓања:
    20.125
    @flower30 ме изнасмеа бе :rofl: Алал да ти е. Ајде, чекаме уште кога ќе имаш инспирација и време :D

На Hortenzija, TarantulaA, andrejko82 и 18 други им се допаѓа ова.
  15. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    Да средам малку дома и да наранам деца, оти ќе ме избркаат од дома:D

Ќе пишам уште, ако не ме избркаат од темава;):D

На Hortenzija, M&M, TarantulaA и 24 други им се допаѓа ова.
  16. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.303
    Алал да ти е @flower30 :rofl:
    Немам ни една забелешка! :rofl::rofl::rofl:

Биди вакава почесто :l:

На Hortenzija, M&M, dunika и 21 други им се допаѓа ова.
  17. MarijaMi90

MarijaMi90 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2020
    Пораки:
    1.623
    Допаѓања:
    20.125
    Тебе мн јако те има опишано :D Е сега реално да си правиме муабет, има и кого да опишува, арно материјал имаш оставено, инспиративен лик си дефинитивно :)

На Hortenzija, Oneo, TarantulaA и 16 други им се допаѓа ова.
  18. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.653
    Допаѓања:
    175.112
    Ќе те утепам.
    За @LejlaD се измочав толку многу што помислив дека водењакот ми пукна:(
    Лом си направив постелнината.
    Ми 'должиш' едно перење и пеглање. Арно што од прошлиот месец имам мушама под чаршавот ставено. Иначе опет нов душек ќе требаше:)

Последна измена: 3 декември 2021
    На Hortenzija, EuHenIa, M&M и 21 други им се допаѓа ова.
  19. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.749
    Допаѓања:
    141.689
    Цветче маж ми вика те части кафана за описов, се пресмеа

На Hortenzija, M&M, senjorita-v и 18 други им се допаѓа ова.
  20. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    Аа не, не одам по кафани, ради ковидов нели:DАма од кафана достава до дома може:rofl: Кажи му, фала однапред:D

@Bubce38 ќе перам, ама не пеглам:DМразам да пеглам:)Ама за тебе ќе направам исклучок:inlove:

На Hortenzija, M&M, TarantulaA и 24 други им се допаѓа ова.