@flower30 Ме замисли баш,па на крај си реков кога можеле кралициве Кејт,Летиција на пр.да си носат фустани од порано з'ш и аска да не.Нив кога круна од глава не им паѓа мене ич
Вака ако ме погледнеш со меден поглед како на Мице у гз ќе ти дадам Ај готово прекинуваме, со луѓе сум, солзи ми течат
@flower30 multikuker ? Mojot ke ti go pratam,dzidzitka nov,neotpakuvan Poklon mi e od jatrvica Saksijata so cveke vekje ja pokloniv Ti samo teraj vaka ♥
Кај ме потсети на ова, таман ми имаа потпоминато траумите. Господ здравје да ти даде, цел ден се смеам.
@flower30 жено што беше тоа дарба ...се пресмеав Сакам и за мене ...пари на трансакциона да ти префлам
@simonka93 значи решив да не сум цело време на Фемина, ама сега за нова година прават виртуелни журки тука, па ќе ме има од сега. Барем тука не се срамам. Значи ја од секогаш сум била повлечена, срамежлива и не сум се експонирала за нова година. Ама оваа година на работа, колегите организирале журка, па не ми кажаа. Ама ќе ги прашам, може ме заборавиле. Ако ме викнат ќе одам. Иако ме нервираат некои, ќе се дотерам и ќе одам. Таман неколку саати сама да излуфтирам мозок. Елка китев, супер е, голема,ми се свиѓа. Е сега свекор ми пред некој ден поминал со еден продолжен кабел и ја бутнал. Мажи бе. Па сега пак ќе ја средувам. За мени за Новата шо знам, да прошетам по кафаните покрај Дримот, па да видам шо нудат. А љуѓе, ако немаме пак вода ко лани, ќе јадеме само чипс и кока кола. @marama значи мене ме поканија од работа на една коктел забава. И дознаа дека шминкам и цела фирма се наредија да ги шминкам. Па дознаа сум работеа во Топ шоп, па една прашај за Шаркот, друга за миксерот, леле цело време зборев. А ја нејќам толку да зборам Па и морав да се смеам, устава мислам ми се расчепи од едно уво до друго. Туку, со дм сакаме заедно да одиме во хотелче на Радика за Нова година, ама мајка ми вика кај бе сега, малку време сте заедно. Па ќе видиме каде. За јадење не ми е битно, јас не јадам многу. Битно винце ќе има, апетисани и ќе биде супер. П. С. Седам по бањарка 15 минути, а мм ме чека да облакам децаАко ме избркаат од дома, идам кај вас Ај за кратко ќе се вратам
Жити се и за мене напиши нешто Во две црти, ако си ме читала Или било кој Ме занима како сте ме доловиле А за корона темана ќе морам утре. Заборавам кој се тим проваксери кои беа антиваксери треба прво на лист да запишам
@Ordinary ако е од јатрвица ич нејќамНека ти стои, тоа е поклон од најбитна особа @kuc на "свои луѓе" пари не земам @princess5 знаете дека нели прстот го скршив и одам на Клиника, сега па баш најдов, и ми вика докторката а завој носиш? Викам не. Епа немаме, требало да носиш. Ај ништо. Одам по 2 дена, и пак. А шприц нпсиш?! Аууу се изнервирав. И сега ќе одам на контрола и ќе прашам дали имат елка во ординација , ако не мојата да им ја однесамКакво здравство имаме Инаку, кифли месев, мевце и тоа ќе биде за нова година. Елка имам, ама моја си е, не ја давам на овие од здравство
Леле бе @flower30 дал си нормална со свекорон на Симонка, кабелот и елката Не, не, јеси ли то ти Еј, не ме заборавај
@kuc ја сум си домаќинка, мажево мое исто и ние уште сега синнаправивме мени. Јас ќе замотам од оние малите посни сармички, благо ќе направам. Мм месо ќе испече , ќе сервира. Ќерка ми, љуби је мајка, и она ко мене е работлива, она некоја крем салата ќе направи и че си седиме дома. Само ја тој ден да се исфарбам, да се исфенирам и таман ќе биде се. Елка, нормално имаме, накитена ни е. Тоа ќерче, љуби је мајка, за се ја бива. Ај сега да одам да пијам едно какао со маже, па да се фаќам за работа. @PUPICA да ви каже Пупица нешто - у Врање каква кафана има, не сте свесни. Дај договарајте се, да ве пуштат мажите и да одиме групно од 40ка. Не се секирајте, ако треба за спиење ќе си дојдеме Али таму меса, даски, винце, абе музика. Ја се качив на маса. Жими се, толку ме понесе песната од Тома "Затворите све кафане" е викам ќе играм на маса. Абе милина. Кога си дојдов утредента Пупи ме испита се, син мајкин како инспектор е. Пупо малку ме гледаше под око, ама па он нареден викенд ќе биде у ресортот со машко друштво и таман си е @M&M ја ако не заспијам пред 11ч може и ќе славам Нова Година. Не, ќе идеме пред зграда со комшиите со греано винце Ја у џеб ќе си носам чипс, Петок ми е ден за чипс јадење. Ама ако не ме изнервираат од работа. Па после 12 кога ќе ми текне дека после Сабота брзо иде Понеделник, леле ќе ми се уништи нова година Ама ај, со ѕверка ќе си играме нешто, па ќе заборавам.
@flower30 не ме заборавај ни мене Други што ми текнуваат вака што се поактивни Ариел, Идедемја, Неда, Св1911(ваљда што сега ја нема нешто), Малерозна, Николина, Марама, Луничка не знам дали ја прочитав и сигурно има уште многу, кај потписите види Ако ти текнува нешто и за нас де
@M&M туку заберавив да прамам, вир ќе работуте во Петокм? Кај нас викаатт дрка ќе сме работњеле до 2ч. Леле акп е такл ќе бидам најсречна. Со точал ќе си одам на работа токаш Уф бе ме убо овој аутокорњјтов (@NarCis@ вака?