@Feminka22 почнав, ама не памтам многу за тебе. Ќе мора да те простудирам прво @MarijaMi90 ја нова сум на темава, не ви знаѓ кој што готвите за Новата година, ама сте ми убаво друштво. Не одиме годинава никаде, со мм лани бевме во Германија, ние одиме таму и назад, ама сега со Коронава само дома. Јас можам да си читам на Фемина, да си ги студирам ликовите, да дадам совет. Мени не знам што, јас не сакам руска, кифли не месам. Може па и ќе исеме на една пијачка. Ме викаа пред некој ден на интервју, а ја со елката се бафтав, ама оставив се и отидов. Убава работа, само да не ме викнат пред Нова година, да си средам се доѓа со украси. Ај ќе ви сликсм таму како е декорирано, ако ме викнат де. @Ariel кај мене е се минијатурно, по Фенг шуи и елка немам. А и немам време да китам. Ја пред Нова година сум се во движење, кафанчиња, ланџ бар, кафич. Си сакам да шетам бе. Е сега вечерта со друштво ќе бидеме, ќе однесам ја марула салата и вино, доста е од мене. Другиве нека сецкаат салати. Ја инаку уште од сега гледам за одмори, па Новава вака полајт ќе биде, за во Јули да одам на моренце
@dunika ама само ако е анонимноОти ако станам славна, ќе знаат моиве сите дека сум ги оговарала овде и ќе ме утепаат
@Biljarkata значи, овде пак затвориле, ја не можам ластик за гаќи да си купам, а не па лампиони. Ќе тераме вака со ланската елка. Ја многу не јадам, ама за домашниве една леќа и доста им е. Ќе прошетаме со кученцето и дома. Пецо, ти не заборавај да спремиш музиче за нова година, да бидеме ко лани
Под псевдоним, стариот ник да не се изустува никаде А па и ако те прочита маж ти, може ќе се расчисти, од каде да знаеш Секое лошо за добро е Инаку, додека те читам, како да не си ти. Истакнувај ја почесто твојата ведра страна и не ме нервирај со негативни постови во 40ка
Ахахаххахахаа елка немам, како @WildMk сум за тие работи, ама ако планираат на работа да ме викаат пред Нова Година (а се молам цело време да е после НГ како што си пишала) ако треба и елка ќе накитам за да одложам малку за празниците Па ако треба и со моето добро познато coffee to go на клупа да ја поминам
Ај ќе те послушам дека труднО си па да не те нервирам Верувате ли дека ме боли раката од пишување?! Чистам,правам салата, пишувам..... Три во едно
@RainBow дечки, ај малце поозбилно. Мислам се ок, смешна ви е, ама не може за форумџика на годината да биде @flower30. Значи нема она некои посодржајни постови, ни во политика ни ковид ни наука. Значи си ја знаете вие од 40ка,ок е, ама не може за форумџика. Флауер ништо лично, немој да се лутиш. Еве ако толку сакаат може да те избереме за форумџика што чистела фуги највеќе во 2021 г и да не се лутат од 40ка,може награда да е паста од Лимес, утешна награда. Е сега, не сум ја многу по готвењето, ама нешто полајт мезе ќе има. Ние секако дома сме си скоро секоја година, елка ќе си ќитиме Во градинка ќерка ми правеле лампиони па и тие ќе ги ставиме. Морам и ја малку да зачистам, а тоа ич не го сакам, ама ај во новата да влеземе чисти @Emy867 ја оваа година не китев, не можам, ми се лежи сега само. Ама наредната со ќере и маж заедно на Европа ќе си китиме Таму има и од пиле млеко, секакви украси, ќе бидеме ептен фенси. Оваа сваќата Битерсвит не не викна, па сега ќе бараме нова сваќа, по могучност со голем двор со елки @Alishan30 ја заборавив дека иде нова година. Работа турбо, дете, дома. Ја па мени си правам за именденот, па аутфит па декорации. Па што знам, дома сега ќе накитиме тогаш викендот. Само Јована ако не реши да ја преврти елкатаАма си имам ја посебни декорации, перници, чаршави за Нова година, се ќе биде во тон. Маж ќе направи палачинки, ја нешто гулаш и ќе поминеме. Само не сакам да мрчам, ама вака како се затерани луѓево не знам после нова година како ќе биде. Не им иде акл еј. И после Алишан по 20 саати на работа. Ама ок е, со џипот се враќам кога си идам касно, не ми е проблем
@flower30 со гулашот (секако ќе го правам) и џипот директно во целта ме погоди. Бравосекако и ќе те номинирам и ќе те гласам за форумџика. Талент невиден си, како само паметиш вакви ситници
@flower30 кој талент си девојкоМи ја опрај неделатаНемој само мене да ме заборавиш од цела феља +-40 please чкртни нешто и за мене
@flower30 лелееееее солзи ми течат цвето. Она за реин особено е смешно Како не погоди сите секоја чест
@flower30 форумџика што чистела најмногу фуги во 2021. Ме пресмеа. Богами заслужуваш награда за позитивата што ја шириш ама не паста.
@flower30 Леле како ги погоди... Браос... Ххахаха Алал да ти е. Значи ти си полна со Позитива, енергија, елан... Тие депре моменти ич не ти личат. Во ова БЛЕСКАШ