Додека повеќето се расправаат по темите, убедуваат и докажуваат, ти не засмејуваш и тоа толку си умешна во тоа, ти симнувам капа на талентот ( нема капа овој )
Добар ден, добар ден, стан, кола и две плати унапред ахахаххахах замалев. Од вчерашната дискусија има материјали, материјали
Му паднала дур се наведнувал Како го замислувате спонзоруша сендвичот? Цветче прати деца кај мене,ти напиши книга во меѓувреме,за некој месец ти ги враќам
Леле ма ти од Матица си таа книжарката, ма не ме издавај ни мене ни маж ми за пакетчето, леле читам на прва и си викам од кај знае @flower30 Да не пукнеш ме изнасмеа, ме гледаат бледо тука, се смеам тивко пригушено ама се слуша Нема шо уникатна си
Не ги враќај, извади им државјанство, па ќе дојдеме и јас и мм Материјали имам богами и миже книга, бестселер со наслов "Мемоарите на 40ка" П. С. Нарцис ем со потврдата, ем спонзоруша сендвичот е со сВе, богат сендвич со плус желба на муштеријата
Уште 8 години и ќе наполнам 40 ќе ви се придружам у темана. Да видите како верглам за чаши,манџи и растурена куќа од деца. Ако родам до тогаш.
Леле да, заборавив Ќе пишсм друг пост после Сега пијам узо, да соберам идеи Со лесно да ти е Хах ајде
Ела на гости. Ќе си правите друштво со љубавсито Баш сега се убедуваме дал е "заслужил" за трето чавче. Ама морам да му дадам. Денес три пакетчиња ми донесе
Се зафркнав со водата пиење, ќе се удавев мори Цвето, а уз сендвичот и спонзорушки коктел и еден вибрирачки прстен за подарок, аман ја ли пр-от да ви го работам бесплатно? Шо е бесплатно на светов освен насмевките а?
Спонзоруша сендвич, крај, врв. @flower30 ако отвараат веќе 7ца дај ургирај и за Бургер Кинг во нашиот град, да има детето каде криспи да ми јаде. А богами и ние со него.
@Mantub јас да ви кажам, се знам за странство. Секоја држава ја имам простудирано, дури знам лани во Септември какво било времето во Данска на пример. Ама уште не сме заминале. Уште се мислиме. Со мм не знаеме каде Мислам јас бирам земја каде не се тепаат децата, каде се гушкаат животните и сите се фини. Тоа ми е најбитно. И не може некој да ми кажува кога да одам и кај да одам. Тоа ја брзопотезно решавам. Пример свекрва ми вика, леле син ми ако оди Шведска и ја да дојдам да ви помагам. Викам да, кога ќе треба да кречиме ќе те викнемеИ одма свитка опашката. Мајка ми па, леле ако и било нешто кој ќе ја носи на лекар?! Викам такси, кој?! Ја сум тука за совет, ако треба финансии ама пушти ме бе жено да живеам, да дишам. @Bubce38 јас ко што кажав, странство не идам Е сега синко мој ако реши да оди, и ние со него, нормално. Љуби га мајка, здравје само да се породам. Таа снајка шо ќе дојде нека не миале дека ќе ми го земе некаде далекото. Идам и ја со нив
За кречење и за прашина проверување, да види дали има срце со М(антуб) и М(антубко) Никад нема да ти го заборавам тоа со прашината кога пиша како сум се смеела