Реакции на фемина форумџии за одредени ситуации

Дискусија во 'Насмевка' започната од KateKane, 4 декември 2018.

1. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.283
    Допаѓања:
    259.204
    Дали си бе нормална? :D:D:D

На vitamina, kuc, marama и 10 други им се допаѓа ова.
  2. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    Како викаше Шелдон од big Bang Theory дека мајка му го тестирала и нормален бил:)

Е мене не ме тестираа, така да "тврди се, ал није утврџено" дека не се знае:D

На lunicka, kuc, marama и 16 други им се допаѓа ова.
  3. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.973
    @flower30
    Одлична пародија си направила од синоќешниот муабет :rofl:

На kuc, marama, Sexybaby86 и 12 други им се допаѓа ова.
  4. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    Па @mal.ecka ме буцка, она е крива :D

На kuc, marama, Sexybaby86 и 10 други им се допаѓа ова.
  5. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    @Kris80 јас при стан, викендица, работа, кола не ни сакам да си одам од тука. А работиме со мм, мм па за се го бива. Ама не ви покажувам, да не го урочите.
    Си имам добри колешки, убава работа. Ја не ги разбирам тие што си одат од тука. Ама уствари кога одам во Скопје ги сфаќам. Тоа таму хаос е, насекаде. Кај нас се си е подредено. И семафори има, само не работат секогаш, се штеди.

@kuc не знам, јас не би одела странство. Убаво ни е тука, маже за се го бива, мене исто. Работа има, само треба да сакаш да работиш. Јас ако се откажам од работава овде, ќе си декорирам мезиња. Значи пак ќе има приход.
    Е сега и јас си го земав маже од љубов. Е сега со него што дојдоа во пакет старите, тоа ти е. Ама сме поделени, некогаш они ќе кажат, некогаш јас и така. Се почитуваме. Ама за во помал град се знае, нема многу работа. Пак ќе кажам, на крај тој што сака, ќе најде. Ај доста пишував, да одам да допијам кафе со маже и да одам да се фенирам.
    Уствари кога ќе ми текне на комшииве, може и да се исселам. Замислете уште се плашат од нас, дека лани прележавме корона
    Бог да чува. Абе народов страшен е. Па ми затребале па да ми дојдат они.

@LejlaD јас да не зборам многу, не знам јас многу, ама јас од љубов се омажив. Ме зема мм, ми обеќа дека ќе живеам ко во бајка, јас прифатив. Е сега, живеам во бајка ама од оние што има добри луѓе и вештерки:DСега, ќе си трпам, и јас се за љубов. А златен Охридот онаму.
    Деца слушајте паталец, гледајте си се себе, на никој да не му се плашите.
    Странство? Аууу палам патиките и одам, море и боса ќе одам ако треба. Е сега, може кога ќе имам снаа ќе се лути. Ама ја модерна свекрва сум, 5 обетки, пирс, тетоважа, плавуша. Се тоа ставив да види снашка колку сум модерна
    И кола возам, ќе ги шетам јас, ќе купувам што треба. Тука куќа на 4 спрата имаме, ама јок, оставам се. Да бе, да чистам бории ко оџачар, аа не. Златно парно таму, на струја клими, плус синчето таму. Море одам одма.
    Свекрва ќе се лути, ќе нема кој да им пазарува, кој да ги носи по прегледи, ќе сфати она дека и требам, ама џабе. Одох ја кај ајкулите:DДа не ме мислите де, не се давам во океанот, на гости преку океанот ќе одам.

Последна измена: 14 декември 2021
    На lunicka, kuc, marama и 28 други им се допаѓа ова.
  6. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296

Абе скапо е тоа, не ти треба:DВо 7ца на газдарица Нарцис ќе имаш избор за сите. Па после ќе ја изберете и за градоначалник дека се залага за развој на туризмот во другите градови :rofl:
    А она плус ќе биде главен претставник на Фрош, море ПР ќе им биде(hollest)

На kuc, marama, Sexybaby86 и 14 други им се допаѓа ова.
  7. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    17.250
    Допаѓања:
    118.900
    Пооооо јака цвета еј :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

На kuc, Sexybaby86, Espadrila и 9 други им се допаѓа ова.
  8. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Се зачлени на:
    7 февруари 2012
    Пораки:
    9.415
    Допаѓања:
    90.682
    Значи се надмина @flower30 :bow::rofl:

На kuc, Sexybaby86, Bozica1980 и 8 други им се допаѓа ова.
  9. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    @fana значи ни купувам тука нешто ни бутур. Одох у странција. Ама не можам одма де. Да се снајдеме. Ја во некоја држава, море и на Аљаска можам. Ја од Битола сум, јако чупе. Ние на - 30 по минич, штикла, бунда цепаме по дискотеки.
    Ама вас па што ве читам некои, ме пресмеавте. Ќе седеле тука, па станови. Ја бе испод 100 квадрати не размислувам да купам. Па затоа поарно во странство, таму и госпожа ќе бидам.
    Леле да одам да фаќам епруветите, да не ме фатат како пишувам овде , па најдалеку да ми биде до Битола да идам:D

@Bridget Фано, а ти што мислиш овде 100 квадрати само подрумите им се бе. Тука уствари има и од 20кв стан, ама во него само оние што чистат вц седат.
    Јас кога дојдов имав стан, кола, работа. Not!!!
    Се заработив, полека полека.
    Ама ја и не молчам овде. Додуша се почитуваат правилс, ама ако сакаат да ми укинат дневница, се претворам во ѓаол. Очи ми светнуваат, со ногата тупкам во место, искри од очи и одам, се карам. И одма утредента бонус:D
    Е сега ме зафркна еден колега, отидовме сите таму на јадење демек роденден ни беше и на двајцата. И на крај пред сите вика еве на Бриџит роденден и е, она повеќе плата има, оа им вика на сите "кад је гроф био циција", па отстапувам да плати:devil:
    Оф бе, не знае како ќе му вратам, ама ај нека си го. Му реков сега "Живеј", ама "i'm watching you" и го погледнав онака ѓаволски:devil:
    Сега бега од мене де, ама нека го:rofl:

На lunicka, kuc, marama и 32 други им се допаѓа ова.
  10. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.420
    Допаѓања:
    127.009
    :rofl:се пресмеав децава по мене се смеат ах да знаат мајка им што чита:D

На kuc, marama, Sexybaby86 и 15 други им се допаѓа ова.
  11. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    17.250
    Допаѓања:
    118.900
    Браво цветче солзи ми течат :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

На kuc, Sexybaby86, Bozica1980 и 12 други им се допаѓа ова.
  12. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.700
    Допаѓања:
    213.387
    @flower30 Држи таму среќа,снашки по скали да не стркалаат,ги има бааѓи:D,на траума ќе треба сокче со цевка да ми носиш:D

Последна измена: 14 декември 2021
    На kuc, Sexybaby86, Bozica1980 и 13 други им се допаѓа ова.
  13. Kris80

Kris80 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 февруари 2018
    Пораки:
    5.245
    Допаѓања:
    88.215
    @flower30 Ружи цветаат цвето, ружи :D:D:D:D
    Не си “тачна” и ти :D:D:D:D

На kuc, Sexybaby86, Bozica1980 и 15 други им се допаѓа ова.
  14. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.659
    Допаѓања:
    175.152
    Кој е "газда" на овај форум?!
    Мора да се награди со нешто Цвета наша:!:
    @flower30 ти си жива лудница жено.
    Колку сакам да си ми вистинска другарка, по можност и комшивка, па секој ден да го пиеме кафето уз смеа:):dance::music::f:

На 24.07, Ariel, kuc и 14 други им се допаѓа ова.
  15. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.392
    Допаѓања:
    183.522
    Да ме читаше, ќе знаеше :envy:

На Ariel, kuc, Sexybaby86 и 9 други им се допаѓа ова.
  16. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.296
    Допаѓања:
    278.146
    Оваа Цвета наша за писател ја бива...значи алал бе алал.

На kuc, marama, Sexybaby86 и 13 други им се допаѓа ова.
  17. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    Бубче бе, фала ти :hug:
    Не сум секогаш ваква, знаеш нели по постовите:)
    @mareane :hug:

Фала ви:l:

На kuc, marama, Sexybaby86 и 9 други им се допаѓа ова.
  18. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.392
    Допаѓања:
    183.522
    Јас имам нова тема ако не е проблем, во врска со вибраторите шо ги спомнавме во 40-ка. Ако не е проблем де.

@WildMk Ај да прајме муабет за вибратори. Досадно ми е.

@flower30 Ич не ми се збори за тоа. Вчера заспаа сите, мене глава ме боли, и си реков ај ќе се опуштам малку со вибраторов. Пуштам, ништо. Нема батерии. Се изнервирав, уште повеќе почна да ме боли глава и го пратив маж на бензинска по батерии. Ми се јавува од таму, вика нема такви. И ништо, му викам купи барем сончоглед, да грицкам нешто. И така седам сега и се нервирам, ништо не може да биде ко шо треба.

@Kris80 Јас имам два, еден дома, еден на викендица. Тој на викендица повеќе го користам, особено сега дека има снег, некако ладно ми е за шетање.

@fana Мене маж ми ми купи еден, го пуштам и почна да врти ко миксер. Му викам ти да не си ми купил по грешка за месење тесто. И така двајцата се фаносавме и баталивме вибраторот.

@kuc Испратив сите од дома и се пикнав под ќебе. Да завршам со кафенцето, па нешто друго ќе правам :$ Исто под ќебе. Па да се фенирам и на работа, подруго е кога сум релаксирана.

@Ariel јас го користам само на одмор кога одам. А убаво ми е и затоа гледам барем 2-3 одмори да одам на лето, пошто дома не ми е тоа тоа.

@M&M јаа омсм едрн, аѓа одаѓна ми е. Мачево го нашло и вел го изгриџал.

@Bridget Доаѓам тука, си викам ќе прочитам која каков ручек направила, овие возрасни жени, за вибратори прават муабет.

@Bozica1980 Ќе оди темава под клуч. Јас не сум прибрана дома, уште тоа ми фали да користам.

@LejlaD И јас како Бошка, направи ручек за нас, па за старите, исчисти, испери теписи, и после претепана сум за друго.

@Sexybaby86 Требаше на викенд со маж да идеме, ама му излезе работа. Сега сама ќе одам и ќе си го земам вибраторов, барем сум сигурна дека нема да се вратам трудна.

@NarCis@ Со шо ги чистите? Смеам со фрош од портокал, она шо е за телевизори?

@WildMk Со ништо, мој си е, од мене не ми е гнас.

@Peco Јас дојдов да ве поздравам. Не се разбирам од вибратори.

@JuLleE Јас имав еден многу убав, ама ми остана во мк и сега којзнае кога ќе го земам. Ептен ми недостига.

@mal.ecka Вајлд, а ти каков имаш да препорачаш?

@WildMk Изгуглај си.

На 24.07, *Ench@nted*, Ariel и 35 други им се допаѓа ова.
  19. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.420
    Допаѓања:
    127.009
    :rofl:
    Нашата Нарциса:hug:
    Се врати навистина се врати:rofl:
    Ми фалеше твојот хумор,абе животов ми го разубавивте:rofl:

На 24.07, kuc, marama и 17 други им се допаѓа ова.
  20. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.392
    Допаѓања:
    183.522
    Морав, оваа Цветето сака да ми ја земе титулата :D Се зезам, радо би ја делела со неа :l:

На 24.07, Ariel, kuc и 20 други им се допаѓа ова.