Сексуално се идентификувам како снег. Уште како помал сонував како малечки кристали во облаците формираат снег и се радував.Луѓето ми велат дека е невозможно да бидам снег и дека сум ***но ретардиран но не ми е гајле, кул сум. Научници работат на случајот да ме претворат во честички кои ке се претворат во снег. Од сега сакам да ми се обраќате со Снешко Белиќ и да го почитувате моето право да ви дам настинка, забава, и идила за уживање. Ако не ме прифаќате тогаш сте снегофоб и треба да си ја проверите снежната привилегија. Ви благодарам на разбирањето. --- Ресто е точно.
@smooch Јас сакам зима. Ама само во волнени чорапи, со топло кафе, а не сакам растопен снег и не сакам замрзнато. Оти на замрзнто колку паѓам, ехеее @Harper кога ќе ми текне колку имам за учење и се трудам да најдам време да излезам на снегот @SeaMermaid снег паѓа, сеа сеа сите песни за снег ќе си ги испеам. @Purplelilac хај снегу си направив јадење, ислушав песни, сега ќе шетам дури врне. И нема да размислувам за ништо друго. @AnaKarenina Со Чендлер си уживаме кога го гледаме снегов. А кога ќе си ја отворам книгата а надвор врне - идила. @Nigredo Odor Снегот како концепт може да се гледа од повеќе правци. Али ќе се потрудам наједноставно да објаснам. Имено, ако не го разбирате, не го изобличувајте.
@Afrodite¥ Конечно падна снегот што толку долго го чекав! Сега со мојата @Nigredo Odor ќе си истураме топли напитоци по тело.
Ритуал ми е реченицава секогаш кога имам за учење. Позитивно сум изненадена, мора да признаам . @buba4e89 Поздрав од Малта, мрзнете вие на снегот. @baba Rada Душо, убаво е да има диско за пензионерите но како да појдеме по снегов, стари сме, нозе ќе искршиме . @theowndemon Сакам снег ама дур сум дома и имам доволно храна за мачки.
Ми цветаат мене цвеќиња во глава редовно, и на снег и на дожд Хај снегу, пишала.. е нетука си стварно On topic @MarigoldA Им пишал еден на странана на Вип, дали има снег на Пинк телевизија затоа што и надвор врне?
@toogood zdravo zenski!Ovde padna i prviot sneg mnogu odamna...Mnogu e ladno , no jas denovite si gi popolnuvam so dobra kniga i sosem zaboravam na snegot. @antonelala Дечки,се прашувам дали Катарина падна снегот. @Mamli десет пати превртете се во снегот во црвени тренерки и само така ќе станете повторно невини!! @Dust ете девојки му купив на мојот една моторна пила на намаление.Можеби ќе се најде.И ве молам придржувајте се на темата. @WildMk Сега со паѓањето на првиот снег сигурно ќе влеземе во ЕУ.Гарантирам 100%. @Mishela ја препорачувам мицеларната вода од Ниевеа.Одлична е за вакво време.Ви го штити лицето.Фаворит за месецов,дефинитивно. @Mr. Right значи како може Мелита да нема слики по инста на снегот.Оваа Спенџарска испотена лежи на снегот во Берово.Ми се згади.
Nie vajda Kaj si go nasala ova Jas obozavatelka na sneg da zaboravam na vakvo nesto Mora da nekoj si poigral so textot , si dodaval I odzemal
Оваа реченица ја имам и искористено, баш вака. @Nigredo Odor падна снег, па и време за вежбање. Има посебни вежби за секој тип на тело. За некој како мене и Демон, нема празници.
Морав да додадам.Ретки се оние кои ги забележувам и и го памтам стилот на пишување.Тогаш,се извинувам кон снегот од мое име за настанатата грешка.
@referentka Се ближи времето кога рефка ќе пише нека си паѓа снегот ние си уплативме за одмор треба да се слабее. Ги обожавам моментите кога ние тројца сме заедно:Рефка,Рефо и малото Рефче @Veki4kaa Моник со бебе а Веки со меше
@Veki4kaa Падна снег, резултати од брисеви уште чекам @Bubce38 Снег падна, а јас сакам да одам во Лидлот, ми треба уште еден пар гумени чизми кој сака примам нарачки @WildMk дали сте пробале секс на екс на снег @baba Rada снегов падна, модераториве уште ме мразат @Meckicja padbna sneg, srecno. si grickam po dva brazilski orevi na den. Vit d paga na ladnovo trajkovski mi rece da proveram za sekoj slucaj @Bright не е снегот крив што паѓа, сте му ставиле ли скали за да се симне? @Offspring падна снег дојде уште едно зимо, а децава мои немаат уште видено едно чоколадо од свекрва ми. Фала богу си имам па и не ми е дојдено до тоа.
@simonna.a Да ти се плукнам, психологија и снег не одат заедно. Или ќе седнам да учам, или ќе окапам надвор
@Aleksandar1212 Донесов 35 метри кубни дрва.. сега ако сака и два метра снег нека падне, рум има, ракија има, чај има, сирење има, кафематот турбо работи... спремен сум да се пикнам во дувлото до мај @toogood оваа година снегот порано стигна, кој ќе рине 2 месеци повеќе снег од памет ме извадија елените во двор, си викам што ако сакаат дома да ми влезат? #ТраумиОдКанада @referentka одмор уплативме, планот за готвење за новогодишната вечер е спремен, чизми за Рефче купив, плата си дадов..сега нека паѓа снег, спремна сум. #ИмаСеМожеСе #СамСвојГазда @stetoskop .. здраво и од нас.. сирота кучка, од 21 октомври не е раат прошетана. Снегот не ми дава да излезам, синко мајкин го изрина ама ладно бре ќе се пие едно кафе со цигарче, нека трчка кучката во двор
Предлог тема: celebrity crushes. Сите знајме дека имаме некој. И не го предлагам ова дека имам некој на ум.
Да се редактирам.. Сега ја видов поентата на темата, како би реагирале ако заврне снег....Ооооо, а јас кутра помислив има снег