Реакции на фемина форумџии за одредени ситуации

Дискусија во 'Насмевка' започната од KateKane, 4 декември 2018.

1. Kris80

Kris80 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 февруари 2018
    Пораки:
    5.245
    Допаѓања:
    88.216
    На kuc, marama, Sexybaby86 и 7 други им се допаѓа ова.
  2. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.420
    Допаѓања:
    127.009
    Годинава решив да гласам за оние кои највеќе ме смееја..цвете ти и јулето:rofl:
    Пред постов ве мислев:!:

На 24.07, kuc, marama и 14 други им се допаѓа ова.
  3. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    Еееј цар си:DБраво:clap:

На kuc, Sexybaby86, Espadrila и 10 други им се допаѓа ова.
  4. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    @NarCis@ не пишувај веќе, оваа Малечка сака да добиеме награда од Фемина и да не снема:devil::D:rofl:
    PEACE(y)

На kuc, marama, Sexybaby86 и 11 други им се допаѓа ова.
  5. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.420
    Допаѓања:
    127.009
    Ме сети упм:devil:

На kuc, Sexybaby86, Idedemja и 6 други им се допаѓа ова.
  6. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    17.250
    Допаѓања:
    118.902
    На kuc, Sexybaby86, Idedemja и 7 други им се допаѓа ова.
  7. Kris80

Kris80 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 февруари 2018
    Пораки:
    5.245
    Допаѓања:
    88.216
    Два, да се знае :rofl:

На kuc, Sexybaby86, andrejko82 и 7 други им се допаѓа ова.
  8. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.296
    Допаѓања:
    278.146
    Е ко почна оваа Нарциска сите барем нека не изреди со вибраторот.:P
    Правда, правда за сите:!:

На lunicka, kuc, marama и 13 други им се допаѓа ова.
  9. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.392
    Допаѓања:
    183.530
    @flower30 Значи многу се нервирам. Испадна не се батериите, туку расипан е. И сега шо да му правам, фуги ли да чистам со него?

@NarCis@ Не се секирај Цветче. Пренамени го. Залепи му некоја четка или сунѓерче и ќе чистиш со него. Еве јас вчера го исчистив со Фрош со вински оцет, и не велам не, убаво се исчисти, ама многу мириса. Го оставив на балкон, ама џабе.

@mareane Јас пак сум поправена и дури и пред вибраторот ми е срам да се слечам. Кој ќе ме дружи во морална?

@Annath Јас ич не користам. Само шо ќе го чујам и одма си мислам на работа сум. Златни раце.

@Dust Јас едно време сакав бизнис да правам, ама ме премислија, со сирење е поисплатливо. А и таа шо ни води финансии, ич не ги знае законите за ова.

@marama И во Топ Шоп сакаа да продаваат, ама се пропадна идејата. Па Делимано уште вибратори не направија.

@Bridget Вие уште за вибратори?

@WildMk Да, за шо сакаме ќе збораме. (Ја начна темата и никаде ја нема)

Се караат јако со Бриџа 5 страни со навреди, со сѐ.

@RainBow Дечки, Бриџит и Вајлд се банирани, ќе видиме на колку време. Неколку пати ги опоменав, ама џабе. Ве молам дискусијата да заврши тука, си има тема за вибратори.

На artemidis, Ava.84, 24.07 и 37 други им се допаѓа ова.
  10. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    @WildMk абе ја појќе сакам да разговарам за секс ама со маж, ама ко сте запнале ќе ви кажам. Знали прво, имате се на интернет, ама ај поарно за вибратори ќе збориме отколку за семејно насилство.
    Значи најбитни преференци, должина секако, ама и тврдина:DЗначи поарно да е на струја, ама зависи и од цена. Ја лиљаков зедов, мојот е со сите карактеристики. Значи маж не му е рамен. Имав уште еден ама се расипа, па на сервис е. Тој дечково ме гледа под око и му викам "шо ме гледаш, ја крупна жена сум, со пенкала нема да играм" :D

@flower30 ја ако ми верувате, вибратор само на слика сум видела. Ја со две деца дома, јадења, чистење уште вибратор ми фали. Плус па ова моево ко инспектор е, уште фали да го најде. Живи срамови. Па после од срам пак некое апче треба да пијам. И ќе полудам веќе од тие апчиња. Така да, поарно ми е без вибратор.

@LejlaD ее ја баба ќе бидам уште малку, па уште тоа ми фали. А и кога? Навечер едвај седнувам, па си користам цигарче со џин тоник и у кревет. Ја затоа ви викам не бидете ко мене.
    А и у мое време немаше такви помагала.

@NarCis@ ја купив едно и дека Корона викам дај со едно средство на Фрош за дезинфекција да го испрскам, се збунив он у штекер, кога почна да зуе да врти лево десно, фатив фрлив на земја. И сега треба да го носам на сервис, а ја вака наставничка уште со вибратор да ме видат.
    @KateKane Нарцисо, зашо сме другарки ма? Ти ако лажеш дека ќе се видиме, ама ја не сум ко тебе, ја сум права другарка. Дај тоа вибраторот, јас ќе ти го однесам на сервис. И за услугата една вечер на пијачка да излеземе;)

@Cka добро не ви е страв од тоа? Ја гледав ама некако не ми е сигурно. Па и уште на струја ако е со кабел, па на сред работа ако ме пецне струја ќе бидам смеи
    Ај не, поарно ќе си купам 4 книги со врела содржина :D

@Annath е и јас имам. Па што, не е срамно тоа, потреба е. Вајлд, де да го видам твојот каков е. Јас го порачав од една страна од Америка, добар е, ама може има подобри. Од два глава не боли:D
    @WildMk Ана ќе ти пуштам по лп сега, овие тука кокошките ќе почнат да ми наоѓаат маани, зошто имам таков па да не се расправам пак:D
    Не се лутете де, ама некогаш ме нервирате многу
    Осудувате бе. Ама ве сакам бе, многу :l:

@Bubce38 јас дека трудна сум нели сега:$па не ми треба тоа чудо. А и љубовсито ми вика не се зафркавај, ако те видат да купиш после цела болница има да ми се смее. Ех, не сум решила инаку ќе земев 2 до сега. Ним да се заинатам, тешко со мене.
    Му читав тука искуства, вика Бубе де те молам не ме интересира тоа, дај некоја салатичка извади и одмарај сега:)

Последна измена: 14 декември 2021
    На Ava.84, Hortenzija, 24.07 и 36 други им се допаѓа ова.
  11. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    @NarCis@ абе детево ќе го разбѕдам од смеење:D

На Hortenzija, Sexybaby86, Kris80 и 9 други им се допаѓа ова.
  12. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.587
    Допаѓања:
    62.973
    Не и го носам, нека пукне :D

Ни мојот не и го давам изрибан и измиен, шо ја тркалам. Ај чао.
    (poolparty)

На Hortenzija, fana, Sexybaby86 и 11 други им се допаѓа ова.
  13. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    @mareane а тоа вибраторот скап е? Па ја и така треба да си купам едни филтри за клима, па да идам со една картичка да земам и тоа, таман на рати. Само да не го дофати мачорот, па да се срамам пред девојките.

@M&M ее ја немам време за вибратори. Ја во 11ч вењќе спијам со децата. А и ѕверка мија можи дс го нсјде пљ дс раскаѓува во школо нс сите, дс мњ застами.

@Peco ја ќе си одам сега , викнете ме кига ќе зборите за јајца.
    Леле одма безобразни мисли, на велигденски мислев де.

@TeddyGrey еее така сеа, на нас трудните лиги ни праите. Не стварно, мене не ми треба сега вибратор, а и немав ни купено. Сега нешто за јадење ако може. А и мм ми удоволува се, ако сакам може да ми купи после пораѓај.

@buba4e89 добро бе жени, мажите за што ви се? Кај се па морате вибратори да користите. Абе типичен балкански маж, ќе си седне ќе гледа фудбал, наместо да се галите. Е дм ми е топ значи, покрај него немам потреба од вибратори.

@Peanut Butter аа мм каков е, ни вибратор ни ништо не му е рамен. Утрински ме расонува. А тука не да има избор, ауу за глава да се фатиш. Добро, тука нормално е секоја жена иѓа вибратори, не е ко во Мк табу тема

На Ava.84, Hortenzija, 24.07 и 34 други им се допаѓа ова.
  14. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.700
    Допаѓања:
    213.387
    @NarCis@ ,@flower30 абре ќе почнам нит да готвам нит да чистам,ме Фаносавте скроз8):D

На Hortenzija, 24.07, marama и 15 други им се допаѓа ова.
  15. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    @mal.ecka вибратор? Кога? Децава се по мене се, и кога спијат они ја до нив лежам. Нема ваљда тогаш да го извадам
    А мм не е дома или на работа или на кафе, ќе ми се најде.
    Ај да видам кажете како да порачам, а свеки да не го види, да не отвори поштата па цело маало да дознае.

На Hortenzija, 24.07, kuc и 26 други им се допаѓа ова.
  16. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    @JuLleE ја шо да ви кажувам, комедии. Дека сите тука пишувавте и купив еден и го ставив во спална , во фиока. И син ми на школо си го земал, таму имало едно кутре во школскиот двор и мислел играчка за кучиња е, и отишол, а соберени сите деца, имало и родители и наставничката. И рекла наставничката ајде деца влегувајте. И син ми рекол само да му дадам играчката на кучето и го фрлил пред сите. Леле наставничката прво се засрамила, па после ме викаа на разговор. Абе жива пропаднав во земја. Се вадев таму, не знам шо на шала ми го пратила другарка. Леле. И ем се засрамив, ем останав без вибратор

Последна измена: 14 декември 2021
    На Mila0000, Ava.84, Hortenzija и 32 други им се допаѓа ова.
  17. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.392
    Допаѓања:
    183.530
    Готово, победи :rofl: :rofl: :rofl:

На Hortenzija, kuc, marama и 17 други им се допаѓа ова.
  18. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    Ќе делиме награда, трај си:D

На Hortenzija, kuc, fana и 13 други им се допаѓа ова.
  19. princess5

princess5 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    4.998
    Допаѓања:
    34.764
    На Hortenzija, kuc, fana и 8 други им се допаѓа ова.
  20. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    Со 140 притисок и Дијазепам јас постови пишувам овде :D
    Дијагноза |(:^):?:

На Hortenzija, 24.07, Ariel и 19 други им се допаѓа ова.