@KateKane Јас имам 8, ама не ги користам, штрајкувам дури не ме однесе Нарцисава во кафана. А лаже, на сите да ви кажам дека лаже и ремет ќе ѝ правам во секоја тема. @mal.ecka Нарачав еден од Инста, и убав си е, сѐ си работи, ама бојата беше поубава на слика. И сега вака го гледам во живо и се разочарав. Да ставам да се печат тиквици и моркови. @WORRIED.BT Една слободна сабота имам во месецов, и зедов да чистам. И толку сум уморна, не можам салфетка да држам, не па вибратор. @Peco Јас сакав нешто за душекот да прашам, ама вие уште за вибратори правите муабет. @LadyC Јас имам продавано вибратори на времето и ич не ми е срам. И баш на клиентките им кажував секогаш да земаат 1-2 броја поголеми од прстите на рацете на мажите нивни. Презадоволни беа. @Mantub Еднаш свекрва ми сакаше да ни пререди гаќи, па отвори фиока и кога ги виде 5 наредени еден до друг, не ѝ текна веќе да ни чепка по дома.
да пукнете двете Уште пред да прочитам за Ана си викам ако ја спомнат милион посто ќе биде поврзано со на работа
@Mantub ја имав купено еден на времето, ама мачкава почна да си игра со него, па ми беше жал да и го земам и го оставив. Еднаш дома имав отворено на лаптоп страна да бирам каков сакам и дојде свекрва ми и гледа, и го гледа мм онака под око демек ќе ми се скара мм. Ја видов и и викам еве баш бирав за тебе за роденден нешто, ако сакаш да аи избереш. Леле пукна од срам женава. Па не знаеше шо да каже, па за прашинава ме зазборе
@NarCis@ @flower30 уживав вака посабајлечки да ве читам. Темава треба цела година да биде активна, живот продолжува. @Mantub и мене натака ми сврте паметот, со работава
Не си нормална Оп втора за форумџика си ми на листа, и ќе почнам повеќе да пишувам да ме спомнеш и мене ми го разубави денот
Леле Нарцисо!!! Се валкам по земја од смеење!!! Жено!!!! Дроб не напрај сите со ред!! Ох мај факинг Год!!! Зајдов, готово!!!! Ќе ме банират оти спамам!!!!! Чеј да ги спојам во едно постојте!
Не памтам од кога вака се немам насмеано... од душа Живото ми го продолживте. Не сте свесни колку ми значите, иако сте само виртуелни ликови Господ здравје да ви дај! *Баба mode on
Еј не сте тачни значи.. а како сум лута денес на шефицава, и уствари јас оваа моја шефица бе од уста не ја вадам дури ни по форуми , леле досадна сум била и у стварност и на форум у пм.. нема везе ве читам и се смеам на глас
@NarCis@ добро Џули, стварно така направило детево?! @JuLleE леле Нарцис теај. После ми кажува дека он вибраторот си го ноаел во задниот џеб цело време за да не го заборави да му даде на кучето да си игра. Па замислете сега додека одел, како се мафтал вибраторот од џебот @andrejko82 леле порачав вибратор и ај да не стигне дома, да не отворат децата, пишав адреса на работа. Ама кога го донесоа ја викам ај да видам ист ли е. Затворив врата од канцеларија и отварам и она како ураган отвара врата нешто да ми каже за работа, а ја со вибраторот во рака. Прво од памет се извадив. И стои и ме гледа. И пак онаа лутата фаца, вика Андрејко твојот sex life задржи ди го за дома, не овде. Имам еден куп документи за тебе. Работете малку не само да мислите на задиволства. И затвара врата и со едно око се напрега да ја види фирмата на произведувачот, гарант сака и она. Море каква е, сериозна ја би и купила еден за поклон, ама таа е луда ќе ме избрка
@Alishan30 Еве ко докторка, да ви кажам дека тоа е многу здраво. Само Нарцисо не претерувај со чистење. Пребриши го со стерилна газа и физиолошки раствор и доволно е. И јас сакам, ама цела недела сум прва и втора смена, а викендов сум дежурна и немам време. @andrejko82 Денес шефицата ме изнервира, па си викам ај дома ќе се релаксирам малку. Вадам ваквото и гледам иста боја како сакото шо го носеше денес шефицата на работа, и сега ништо не можам да праам, цело време ми се појавува пред очи. @TeddyGrey јас не ни знам кај сум го оставила, а исто не знам дали смеам, да не го завибрирам многу бебево @Bridget (после истечениот бан) @WildMk (се понаша ко ништо да не било и е најдобра другарка со Бриџа) Ти мори шо превртваш со очите? Да не ти дојде убо? @dunika Конечно дома сама. Се мислев дали леќа да варам, или да правам салата со киноа, козјо сирење, органска швајцарска виолетова марула и запечен сусам или малку да "поиграм" Изгледа тоа последното. Ај чус @Biljarkata Какво играње? Со играчки или карти играње? Можеби игри без реквизити
Цвето мори да не постоеше ќе требаше да те измислиме Како луда сум се смеела солзи ми течат ...маж вика абе не си добра ти штом сама се смееш @flower30