На маж ми скроз му се бендиса споредбава! Си се изнасмеавНе! @NarCis@ шо ми фали мори? Не го делевНе имото, па да се лутам сто години
Реков јас само насмевките се бесплатни на светов, поздрави го, ете кои сме тие блиски по години генерации што ги памтиме нив Јас мојов на ова го уловив ги знаеш Ичи и Скречи, а може да се бафтам со тебе тие генерации сме, се разбираме полесно некако Тек да не ги знаеше ќе требаше да му ги објаснувам и играм у живо, ако не избегаше тогаш од мене еве на Ама има љубов меѓу вас двете само уште не сте стасале до тоа откритие Ајде ќе ве биде штом немате мака од типот делење на имот, ете полесно било да не се ни делите, а и така ќе да е зш го имаТ снеамо имотО, пари и имање се троши, љубовта само опстојува за век и векови И ја гледаш Бриџа на ова Темава е ТМ да и се стави и у оптек за продажба има да врнат
Е, ај нова тема. Како феминките се пуштаат кога ќе фрлат окце некому. Знам дека пола сте мажени, ама ради смеа мислам може да ја играме темава
Мелат мелат, само треба да отупат малку, а тоа ти е со обострано гибање уз пат и една гибаница ќе остаат зад себе, ќе имаме што да јадеме сите додека сме saty tuned Бриџа вс Вајд Ај еден музички поздрав:
Шо викаш шеЌерУ еве со нетрпение чекам да прочитам на кој сум фантазија и сонува за мене со отворени очи, а на кој кхм кошмар, ако има такви УопШте Специјален поздрав за тебе @KateKane
Како беше ако излезе црн чад не паднал договор, ако е се'Ебело паднал договор, биЧе МИР Војна и мир у 2 тома иде така да сумњиви сте ми вие две Ама сега тоа е, модерни времиња се' се сака сега и одма и еве ти истапи со пружање рака па да ја видиме Бриџи каков потег ќе повлече поред стандардното
Не бе какво лутење, скраја било да се лутам, ама па само она пред очи ми е да и се снвиди у жената..лани ми мереше време за секоја работа што ја работам одеше помене, и тоа со штоперица.. А да ти кажам не ти лоша идејата еден вибратор за роденден да и купам, ама анонимна достава
@flower30 извини дечко да прашам, правосмукалкава добра е за теписи? Ми кажаа знаеш ти највеќе. Па да те прашам, мора да мислам за дома. Хаххах леле фала, јас немам време за мене да купам нешто, само за домаќинство мислам, јас не се гледам Аа ти млад си, имаш време и за жена и брак. Ооо не знаев, ич не ти се познава. Хахха леле млад господин, па и културен, хахха алал да ти е. Леле фала ти, еее фала ти, не не 39 сум, постара сум јасФала ти, ми го разубави денот. Фала ти премногу. Имај убав ден (збунета, заборава да си ја земе правосмукалката и си оди ) @WildMk докторе не мом а да не кажам, ме знаете мене. Многу убави раце имате, значи онака машки, цврсти раце. Јас такви мажи сакам, јаки. Забар : Хахха Вајлд фала ти, и жена ми мисли исто. Де бе докторе, не се плаши, не ти се пуштам.. (После едно плакнење на уста) Вајлд : А докторе, сте размислиле за тројка, четворка со жена ви? Мислам ние со мм сме си во отворен брак. Тоа е модерно, значи и многу е јако чувство. Докторот : буши пoгрешен забХах Вајлд извини, не фала. Јас старомоден сум I'll be back Ама богами тешка темава за денес