Реакции на фемина форумџии за одредени ситуации

Discussion in 'Насмевка' started by KateKane, Dec 4, 2018.

1. fana

fana Форумски идол

На цвета по една свеќа за здравје треба да и палиме оти ваква преубава психотерапија ретко дека ќе.најдеме на друго место :hug:

VDT2906, 24.07, PUPICA and 18 others like this.
  2. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Од Фемина добар ваучер за шопинг,тој и е лек за се.

24.07, PUPICA, Espadrila and 13 others like this.
  3. flower30

flower30 Форумски идол

Малецка вака:D

24.07, Sexybaby86, Idedemja and 9 others like this.
  4. flower30

flower30 Форумски идол

5. LejlaD

LejlaD Форумски идол

А така де,и јас сум за-ваучер за Цветче:*

6. fana

fana Форумски идол

Ејгидиии евааа
    :rofl:
    Да наимале на килажа бе :rofl:

Idedemja, kuc, Annath and 3 others like this.
  7. WildMk

WildMk Форумски идол

Многу ме расположва темава. :D
    Не ме бива за вака пишување, иначи и јас би.
    Ама сакам ако има и други ко Цветево, да се уклучат и да биде тековна тема, а не само еднаш годишно.

Мене ми треба терапија секој ден :rofl:

PUPICA, M&M, Espadrila and 10 others like this.
  8. mareane

mareane Форумски идол

Ми се чини Цветче не познава поќе и од мажите бе:inlove:...ау..каква меморија...:clap:

9. WildMk

WildMk Форумски идол

А и ја бива чоек.
    Мислам дека можи комотно драма да напиши.

Цвето, можи и не треба да го трошиш талентот само на форумов, земи искористи не нас како ликови и седни една драма напиши.
    Дијалозите се лудница :rofl:
    Буквално :D

PUPICA, M&M, Espadrila and 10 others like this.
  10. flower30

flower30 Форумски идол

@WildMk @mareane трајте, ќе мислам другите дека ве манијачам па се знам за вас:D

Ви реков, "Мемоарите на 40ка" и ќе ви пратам на сите по една книга потпишана лично од мене:D:rofl:Со посвета:!:

PUPICA, M&M, Espadrila and 9 others like this.
  11. mareane

mareane Форумски идол

И јас мислам дека е ова талент.
    Ја да се утепам не можам 2 реченици вакви да сврзам.
    Може да биде нашата Кери Бредшо и да пишува колумни инспирирани од форумов...:)(highfive)

PUPICA, M&M, Espadrila and 8 others like this.
  12. WildMk

WildMk Форумски идол

Ањњњњ! Ќе се осеќам почестено Млада госпоѓо :inlove::inlove::inlove:

И глеј помрсна напрај ја... да ми пасова поќе :rofl:
    Зошто да не!
    Материјал има, секој ден да пиши по една колумна :rofl:

M&M, Espadrila, Sexybaby86 and 10 others like this.
  13. LadyC

LadyC Форумски идол

Аииии хахахаха :rofl: :rofl: :rofl:

14. princess5

princess5 Форумски идол

15. kuc

kuc Форумски идол

Луда си жими се:rofl::rofl::rofl:

PUPICA, Espadrila, Sexybaby86 and 4 others like this.
  16. flower30

flower30 Форумски идол

@WildMk нормално, прво јас ќе пишам. Во Новата година посакувам да го нема ова лај.ото од Ковид и да живееме без страв. После посакувам да може да го исплатиме кредитО, да штеди мм појќе и да може да шетаме појќе.
    И на крај, посакувам во Новата да надокнадам за двете изгубени години и да мавнам секој втор ден по една тура се@с со некои нови момци. Значи не мом појќе да издржам, мора да си ги проширам видиците (if you knоw what i mean ;)8):smoke:

@referentka во Новата година посакувам повеќе чварки и кајмак, и мезенца безброј
    Посакувам да ми се живи и здрави децата, да ме слушаат повеќе. Посакувам повеќе специјални моменти со Рефо :$и нормално да шетаме повеќе.

@flower30 јас во Новата година ќе си посакам помалку апчиња да пијам, да не ме нервираат домашниве:@Децава да ми бидат живи и здрави и помирни. И посакувам да измислат, за ефтини пари, машинче за чистење фуги на батерии, да измислат едно универзално екстра добро средство за чистење на се во домот:!:

@mal.ecka Новава година нека ни донесе среќа безброј, маливе да ми спијат повеќе, јас да можам да одмарам раат:DИсто во Новата посакувам помалку да се гледам со свекрва ми, а повеќе со моите. И исто, да си купам еден пекач за зеленчук на 6 спрата и побрзо да си печам ручек:)

@Mantub јас во оваа година ќе си посакам повеќе шетање и дружење, повеќе галење со мачорот. Повеќе прочитани книги, помалку дофрлања од дотични госпоѓи :o
    И исто, Миле ми текна, посакувам да измислат некој екстра ултра безжичен шок систем и секој кој ќе си го удри детето да го здрма струја:devil:Тоа ќе му биде нешто ко карма

@Alishan30 Новава нека ни донесе помалку болни, помалку дежурства и повеќе поводи за славење. Да имам малку повеќе време да си посветам на аранжирање и декорации за секој повод. И може да си посакам и еден понов џип;)

@Bridget смешни сте со желбите, ама ај:) Јас си посакувам здравје, љубов и да престане Короната да можам да си дојдам во Македонија да си ги направам забите и да си направам нова фризура. Ама не шатирана оти тоа е демоде, од пред 20 години, нешто поново сакам малку:)

@mareane Во 2022 година посакувам децава да ми завршат школо /факултет, да си најдат работа и помалку да ме нервираат :devil:И посакувам помали сметки за струја и посакувам оној мајсторот за клима да го фати стомак :rofl:оти не излажа за климата и сега ни троши ко луда. Не ми замерајте, испив една чаша црвено вино, па и чварки јадев троа.

@NarCis@ во оваа година што сите ја чекаме посакувам помалку да ме боли уво, а повеќе да си ја пеам "ма боли ме уво за све" :D
    Да ги намалат средствата на Фрош и да го донесат и кај нас екстра женствениот парфем на Фрош, новитет, кој се вика "Ла фем де Фрош" :D Едвај чекам;)

dunika, PUPICA, andrejko82 and 24 others like this.
  17. WildMk

WildMk Форумски идол

Леле чоееееек!! :rofl::rofl::rofl::rofl:
    Брилијантна си! :*:
    Жими се'!

PUPICA, Espadrila, kuc and 10 others like this.
  18. flower30

flower30 Форумски идол

@Idedemja во Новата година посакувам куцики да ми биде уште подобар и поинтересен. Посакувам да ми се исполни најголемата желба.
    Исто посакувам да ги намалат цените на авионскиот превоз да можам да го прошетам светот цела година. Исто посакувам сите непрочитани книги да си ги купам и цвеќенца за да го красат мојот дома.
    Посакувам да јадам помалку салата, а повеќе еклери:devil:

@WORRIED.BT се знае што ќе посакам
    Нова работа. Некоја полесна за умот, со нормално работно време, а ако може не се жалам може и подалеку од Македонија. Си посакувам повеќе шопинг, маникир, педикир.

@LejlaD освен нели што си посакувам една најголема желба да палам патиките и преку океанот да идам. Посакувам да сме сите живи и здрави, да има мир во светот и во секој дом. Посакувам да се греам на струја оваа година оти ме пукнаа дрвата, и оти секој месец ко оџачар сум^_^
    И повеќе слободно време за на тераса8)

@Bozica1980 јас во новава ќе си посакам ѕверка да биде малку покул и помалку да се понаша ко тинејџер. Исто, неколку килца помалку и да си возам со точакот слободно кога сакам и каде сакам. И исто, летово да одиме со @EuHenIa пак заедно на одмор, оти се многу кул луѓе.

@Kris80 оваа година посакувам да биде посреќна од претходната и побериќетна. Да го убедувам мм повеќе да шетаме накај градот, а не цело време во викендичка. И помалку идења накај Скопје оти ме изморува градот.

@Milobebence ви поаакувам пево на сите само убавини да си имате. Јас си посакувам една најголема желба, па после да го проширам бизнисот. Би сакала и уште есно другарче на Симба и Симба помалку да ми го гриза креветот. И да биде потопло нареднава година оти смрзнав:D
    Имам уште ама мора да оудам, пишувајќи седнав во пигеешно такси:D)

@M&M во Новавс година помалку сррес на рсботс. Децава дс играат пољеќе, да можсм даа јадсм чипд кога ќњ посаксм и повеќе дс шетаме накај комшиите.

dunika, PUPICA, andrejko82 and 17 others like this.
  19. flower30

flower30 Форумски идол

@buba4e89 во оваа година што иде, сакам подобро да биде:DПрво, посакувам некои членки од овде да ми се мафнат од глава, оти само ми реплицираат без врска. Повеќе шминки, козметика и шетање. Да ги пробам сите видови на кафе од Старбакс и да бидам најтипка на форумов:D

@Feminka22 во оваа година посакувам да си најдам другарка што е како мене, да биде кул и да не ме откачува за некој дечко. Посакувам уште еден блок стомачни и помалку да читам глупости за вакцините.

PUPICA, andrejko82, M&M and 11 others like this.
  20. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се превртев!!!

dunika, PUPICA, andrejko82 and 12 others like this.