Реакции на фемина форумџии за одредени ситуации

Дискусија во 'Насмевка' започната од KateKane, 4 декември 2018.

1. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    17.250
    Допаѓања:
    118.900
    На цвета по една свеќа за здравје треба да и палиме оти ваква преубава психотерапија ретко дека ќе.најдеме на друго место :hug:

На VDT2906, 24.07, PUPICA и 18 други им се допаѓа ова.
  2. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.420
    Допаѓања:
    127.009
    Од Фемина добар ваучер за шопинг,тој и е лек за се.

На 24.07, PUPICA, Espadrila и 13 други им се допаѓа ова.
  3. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296

Малецка вака:D

На 24.07, Sexybaby86, Idedemja и 9 други им се допаѓа ова.
  4. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    На Idedemja, Annath, LejlaD и 2 други им се допаѓа ова.
  5. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.699
    Допаѓања:
    213.382
    А така де,и јас сум за-ваучер за Цветче:*

На Sexybaby86, Idedemja, WORRIED.BT и 2 други им се допаѓа ова.
  6. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    17.250
    Допаѓања:
    118.900
    Ејгидиии евааа
    :rofl:
    Да наимале на килажа бе :rofl:

На Idedemja, kuc, Annath и 3 други им се допаѓа ова.
  7. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.303
    Многу ме расположва темава. :D
    Не ме бива за вака пишување, иначи и јас би.
    Ама сакам ако има и други ко Цветево, да се уклучат и да биде тековна тема, а не само еднаш годишно.

Мене ми треба терапија секој ден :rofl:

На PUPICA, M&M, Espadrila и 10 други им се допаѓа ова.
  8. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.296
    Допаѓања:
    278.146
    Ми се чини Цветче не познава поќе и од мажите бе:inlove:...ау..каква меморија...:clap:

На PUPICA, andrejko82, Sexybaby86 и 11 други им се допаѓа ова.
  9. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.303
    А и ја бива чоек.
    Мислам дека можи комотно драма да напиши.

Цвето, можи и не треба да го трошиш талентот само на форумов, земи искористи не нас како ликови и седни една драма напиши.
    Дијалозите се лудница :rofl:
    Буквално :D

На PUPICA, M&M, Espadrila и 10 други им се допаѓа ова.
  10. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    @WildMk @mareane трајте, ќе мислам другите дека ве манијачам па се знам за вас:D

Ви реков, "Мемоарите на 40ка" и ќе ви пратам на сите по една книга потпишана лично од мене:D:rofl:Со посвета:!:

На PUPICA, M&M, Espadrila и 9 други им се допаѓа ова.
  11. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.296
    Допаѓања:
    278.146
    И јас мислам дека е ова талент.
    Ја да се утепам не можам 2 реченици вакви да сврзам.
    Може да биде нашата Кери Бредшо и да пишува колумни инспирирани од форумов...:)(highfive)

На PUPICA, M&M, Espadrila и 8 други им се допаѓа ова.
  12. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.303
    Ањњњњ! Ќе се осеќам почестено Млада госпоѓо :inlove::inlove::inlove:

И глеј помрсна напрај ја... да ми пасова поќе :rofl:
    Зошто да не!
    Материјал има, секој ден да пиши по една колумна :rofl:

На M&M, Espadrila, Sexybaby86 и 10 други им се допаѓа ова.
  13. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.760
    Аииии хахахаха :rofl: :rofl: :rofl:

На Espadrila, Sexybaby86, Idedemja и 4 други им се допаѓа ова.
  14. princess5

princess5 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    4.998
    Допаѓања:
    34.764
    На Sexybaby86, Idedemja, mal.ecka и 2 други им се допаѓа ова.
  15. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.266
    Допаѓања:
    85.068
    Луда си жими се:rofl::rofl::rofl:

На PUPICA, Espadrila, Sexybaby86 и 4 други им се допаѓа ова.
  16. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    @WildMk нормално, прво јас ќе пишам. Во Новата година посакувам да го нема ова лај.ото од Ковид и да живееме без страв. После посакувам да може да го исплатиме кредитО, да штеди мм појќе и да може да шетаме појќе.
    И на крај, посакувам во Новата да надокнадам за двете изгубени години и да мавнам секој втор ден по една тура се@с со некои нови момци. Значи не мом појќе да издржам, мора да си ги проширам видиците (if you knоw what i mean ;)8):smoke:

@referentka во Новата година посакувам повеќе чварки и кајмак, и мезенца безброј
    Посакувам да ми се живи и здрави децата, да ме слушаат повеќе. Посакувам повеќе специјални моменти со Рефо :$и нормално да шетаме повеќе.

@flower30 јас во Новата година ќе си посакам помалку апчиња да пијам, да не ме нервираат домашниве:@Децава да ми бидат живи и здрави и помирни. И посакувам да измислат, за ефтини пари, машинче за чистење фуги на батерии, да измислат едно универзално екстра добро средство за чистење на се во домот:!:

@mal.ecka Новава година нека ни донесе среќа безброј, маливе да ми спијат повеќе, јас да можам да одмарам раат:DИсто во Новата посакувам помалку да се гледам со свекрва ми, а повеќе со моите. И исто, да си купам еден пекач за зеленчук на 6 спрата и побрзо да си печам ручек:)

@Mantub јас во оваа година ќе си посакам повеќе шетање и дружење, повеќе галење со мачорот. Повеќе прочитани книги, помалку дофрлања од дотични госпоѓи :o
    И исто, Миле ми текна, посакувам да измислат некој екстра ултра безжичен шок систем и секој кој ќе си го удри детето да го здрма струја:devil:Тоа ќе му биде нешто ко карма

@Alishan30 Новава нека ни донесе помалку болни, помалку дежурства и повеќе поводи за славење. Да имам малку повеќе време да си посветам на аранжирање и декорации за секој повод. И може да си посакам и еден понов џип;)

@Bridget смешни сте со желбите, ама ај:) Јас си посакувам здравје, љубов и да престане Короната да можам да си дојдам во Македонија да си ги направам забите и да си направам нова фризура. Ама не шатирана оти тоа е демоде, од пред 20 години, нешто поново сакам малку:)

@mareane Во 2022 година посакувам децава да ми завршат школо /факултет, да си најдат работа и помалку да ме нервираат :devil:И посакувам помали сметки за струја и посакувам оној мајсторот за клима да го фати стомак :rofl:оти не излажа за климата и сега ни троши ко луда. Не ми замерајте, испив една чаша црвено вино, па и чварки јадев троа.

@NarCis@ во оваа година што сите ја чекаме посакувам помалку да ме боли уво, а повеќе да си ја пеам "ма боли ме уво за све" :D
    Да ги намалат средствата на Фрош и да го донесат и кај нас екстра женствениот парфем на Фрош, новитет, кој се вика "Ла фем де Фрош" :D Едвај чекам;)

На dunika, PUPICA, andrejko82 и 24 други им се допаѓа ова.
  17. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.303
    Леле чоееееек!! :rofl::rofl::rofl::rofl:
    Брилијантна си! :*:
    Жими се'!

На PUPICA, Espadrila, kuc и 10 други им се допаѓа ова.
  18. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    @Idedemja во Новата година посакувам куцики да ми биде уште подобар и поинтересен. Посакувам да ми се исполни најголемата желба.
    Исто посакувам да ги намалат цените на авионскиот превоз да можам да го прошетам светот цела година. Исто посакувам сите непрочитани книги да си ги купам и цвеќенца за да го красат мојот дома.
    Посакувам да јадам помалку салата, а повеќе еклери:devil:

@WORRIED.BT се знае што ќе посакам
    Нова работа. Некоја полесна за умот, со нормално работно време, а ако може не се жалам може и подалеку од Македонија. Си посакувам повеќе шопинг, маникир, педикир.

@LejlaD освен нели што си посакувам една најголема желба да палам патиките и преку океанот да идам. Посакувам да сме сите живи и здрави, да има мир во светот и во секој дом. Посакувам да се греам на струја оваа година оти ме пукнаа дрвата, и оти секој месец ко оџачар сум^_^
    И повеќе слободно време за на тераса8)

@Bozica1980 јас во новава ќе си посакам ѕверка да биде малку покул и помалку да се понаша ко тинејџер. Исто, неколку килца помалку и да си возам со точакот слободно кога сакам и каде сакам. И исто, летово да одиме со @EuHenIa пак заедно на одмор, оти се многу кул луѓе.

@Kris80 оваа година посакувам да биде посреќна од претходната и побериќетна. Да го убедувам мм повеќе да шетаме накај градот, а не цело време во викендичка. И помалку идења накај Скопје оти ме изморува градот.

@Milobebence ви поаакувам пево на сите само убавини да си имате. Јас си посакувам една најголема желба, па после да го проширам бизнисот. Би сакала и уште есно другарче на Симба и Симба помалку да ми го гриза креветот. И да биде потопло нареднава година оти смрзнав:D
    Имам уште ама мора да оудам, пишувајќи седнав во пигеешно такси:D)

@M&M во Новавс година помалку сррес на рсботс. Децава дс играат пољеќе, да можсм даа јадсм чипд кога ќњ посаксм и повеќе дс шетаме накај комшиите.

На dunika, PUPICA, andrejko82 и 17 други им се допаѓа ова.
  19. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    @buba4e89 во оваа година што иде, сакам подобро да биде:DПрво, посакувам некои членки од овде да ми се мафнат од глава, оти само ми реплицираат без врска. Повеќе шминки, козметика и шетање. Да ги пробам сите видови на кафе од Старбакс и да бидам најтипка на форумов:D

@Feminka22 во оваа година посакувам да си најдам другарка што е како мене, да биде кул и да не ме откачува за некој дечко. Посакувам уште еден блок стомачни и помалку да читам глупости за вакцините.

На PUPICA, andrejko82, M&M и 11 други им се допаѓа ова.
  20. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.334
    Допаѓања:
    261.473
    Се превртев!!!

На dunika, PUPICA, andrejko82 и 12 други им се допаѓа ова.