Реакции на фемина форумџии за одредени ситуации

Дискусија во 'Насмевка' започната од KateKane, 4 декември 2018.

1. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    20.273
    Допаѓања:
    189.695
    :yawn:
    Ај да ја воскреснеме забавата- дечко се нуди за спонзор:smirk:. Бара девојка до 29 години, убава, згодна, или барем привлечна.
    Како ќе реагираат феминките

@Biljarkata - чекај, значи треба наспана да е?:wasntme:

@NarCis@ - сите знаете кој број прслук носам, ем најубава сум нормално, не џабе сум Нарцис:makeup:. За едно фото добивам робот, па почињем бизнис со чистење по Феминки, кој е ко мене;)

@KateKane - јас само @Celltica ја сакам,
    за никаков лигуш и робот не се давам,
    он на мене спонзор бе, мрш... :swear:

Не ме бива ич:tmi:, ама вие продолжете ја низата:D

На kuc, Annath, duffi и 9 други им се допаѓа ова.
  2. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.391
    Допаѓања:
    183.502
    Биљо, вака ко даскалка, ич не сакам да ти ги сечам крилјата, ама не те бива, оди легни си :D
    Кај ма јас Нарцис најубава, коа пред некој ден реков: Нас грдите не ни смета неспиење. Сега оди вежбај и читај ми постови од 2018. Ќе одговараш наредна недела за оцена на полугодие 8-|

На kuc, Annath, WORRIED.BT и 11 други им се допаѓа ова.
  3. EuHenIa

EuHenIa Форумски идол

Се зачлени на:
    4 мај 2017
    Пораки:
    2.365
    Допаѓања:
    73.099
    @Biljarkata каде бе дечко бара девојка до 29г у +- 40 :D

@referentka каков спонзор, ја Рефо мој не го менувам, шанса нема, само он ме разбира како треба

@Bubce38 аааа не, вој млад е за мене, имам си ја постар спонзор ;) шо си го сакам највеќе на свет

@Dust ако сака ја него да го спонзорирам, да се мериме по банковно конто, 100 % тежам поше од него

@Bridget абе само уште во Македонија постојат вакви глупости. Спонзор да биде сакал, вода у очи нема, спонзор ќе биде

@NarCis@ мене ако ме спонзорира ќе мора да знае дека со МиМ заедно у пакет идеме, чисто информативно

@flower30 што спонзор, каков спонзор, ко ќе му спремам една гозба традиционална, има сите пари на послужавник да ги остави, па ја после него ќе го спонзорирам

@Bozica1980 ( поминува покрај него и рецка не му мава, ма не го ни перцепира за жив )

@mareane ја глава од деца и стари не можам да кренам само уште спонзор ми фали, каква карма имам и него ќе треба некои тертипи да му терам. Јок, нејќам

@LejlaD ја, мајкин, ако ме спонзорираш до Кенгурија да одам, најблагодарна ќе ти бидам, на сум ти синко јас спроти тебе за други работи ( а ја гледаш оние од 29 во заби може да ги носи од лепота)

@WildMk до 29? Море ништо не знаат тие, за кој к.ур ќе ги спонзорираш. За да ја шеташ за рака, ако ти е за еба.ање јас ти препорачувам, поискусна дама, со широки сфаќања ;);)

Ај од мене толку, ни мене не ме бива а @NarCis@

На sunshinebabe, kuc, Kate Rina 93 и 20 други им се допаѓа ова.
  4. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.391
    Допаѓања:
    183.502
    @EuHenIa Леле Бошка скроз :rofl: И на точак си заминува :rofl:

Одлична, имаш потенцијал :D

На kuc, mareane, Annath и 12 други им се допаѓа ова.
  5. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    20.273
    Допаѓања:
    189.695
    Само ја без потенцијал(facepalm)

@EuHenIa добраа:rofl:

На kuc, Kate Rina 93, mareane и 12 други им се допаѓа ова.
  6. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.391
    Допаѓања:
    183.502
    2% талент, 98% работа :D Дој да те гушнам :hug:

На sunshinebabe, kuc, Kate Rina 93 и 13 други им се допаѓа ова.
  7. EuHenIa

EuHenIa Форумски идол

Се зачлени на:
    4 мај 2017
    Пораки:
    2.365
    Допаѓања:
    73.099
    Бошка си е моја, си ја знам , затоа

На kuc, Kate Rina 93, Annath и 7 други им се допаѓа ова.
  8. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    @referentka во животот најбитна е љубовта, разбирањето. Не е битно колку имате туку колку се сакате. Ако најдете некој што ве трпи, тој да си го чувате, кукли:)
    Мислам кој нејќе младо мевце, ама што за една вечера и една бунда од нерц да си расипувам брак, аа не.

@WildMk спонзор не ми треба. До кога вака да ги омаловажуваме жените?! И после нееднаквост меѓу маж и жена, па нормално. Сами сме си криви. И шо, шо ќе ми купи едни панталони и ќе ме вози во Бмв и ај да трчам ко кокошка некоја. Ја ако не работам не значи дека не прудонесувам во општествотото.
    Не. Нема шанси.
    Е сега онака за с@кс, за галење, за пробување нови играчки:Dможе. И така заради пандемијата не сум била со никој, оф оф, што ќе му правам. Еве, он може да финансира во кондоми и еден камшик8):D

@EuHenIa како ме нервира оној мојот, да ви кажам може и ќе размислам. Само уште време да најдам:)Се шалам бе, ја јес да се осеќам младо, ама 29 годишен не би. А и оној мојон сите викат каков убав маж имаш и сега ја уште спонзори да имам. Уствари си имам ја спонзор, платата моја:DСамо што дома не го прикажувам, па морам месец за месец да вадам "робата" што си ја купувам :D

@NarCis@ значи, сум кажала и пак ќе кажам - спонзор само од Фрош за чистење. Друг не. Ја сум наставничка, поштена жена. А не дека не можам, какви татковци доаѓале на родителски па па па. Ама не. Не ми треба. Поготово не кога сум во пмс, ќе треба и он да пие чај од црвена детелина :)

@flower30 луѓе кај да барам филтер за правосмукалка?
    Гледам за спонзор сте збореле. Боже сачувај, ја немам време за маж ми, не па за друг. По цел ден пери, готви, трчи по деца, едвај најдам време за депилација. Не сум ни шишана ни ништо.
    Кога ќе ме види ќе избега.
    Уствари може муабет да си правиме, а он нека спонзорира да си купам нова правосмукалка :)

@fana значи ја едвај станувам, мм не го ни гледам во последно време, а не па спонзор. Му реков, кога ќе ме видиш тргај поглед на друга страна. Ама не секогаш, само сега, овој период:)
    Ја стварно не знам како бе можат така, да чекаат друг да им купува. Ја сама си заработувам. Од Битола дојдов овде, во бели свет:Dда работам и да заработувам.

@Bubce38 ех каде ја вака трудна со други?! А и не ми треба мене некој таму младич да ме занимава. Колку години е, ќе треба играчки да му купам:)А и љубовсито не го мењам за ништо. Па еве он не ми е спонзор, па пак ми купува се што сакам.
    Додуша ќе отидам у Фламинго, со 10 евра, за 2 саати искачам со 1000 евра:DМи се смее мојон, вика Бубче бе, лесна рака имаш, колку среќа имаш значи, алал да ти е. Епа му реков, ти само биди до мене и се ќе биде ок.
    Ним само да му текне он да си најде некоја спонзоруша, е тек тогаш ќе биде весело. Ќе видат сите Бубче која тешка рака ја има.

На buba4e89, sunshinebabe, hello-kitty.90 и 26 други им се допаѓа ова.
  9. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    17.250
    Допаѓања:
    118.892
    На sunshinebabe, kuc, Espadrila и 7 други им се допаѓа ова.
  10. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.391
    Допаѓања:
    183.502
    Мене не ми треба спонзор, маж ми е газда на 7-ца :rofl:

На sunshinebabe, kuc, Kate Rina 93 и 11 други им се допаѓа ова.
  11. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296

Туу го заборавив тоа:D
    Пишував и правев доручек, го изгорев:D

На sunshinebabe, kuc, Kate Rina 93 и 9 други им се допаѓа ова.
  12. EuHenIa

EuHenIa Форумски идол

Се зачлени на:
    4 мај 2017
    Пораки:
    2.365
    Допаѓања:
    73.099
    Нарцис, ај посвојте го маж ми плииииииз, цела плата у 7ца ја дава. Тие на шалтер му се најбољи другарки :rofl:

На kuc, Kate Rina 93, mareane и 9 други им се допаѓа ова.
  13. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.391
    Допаѓања:
    183.502
    Дали ти тоа бараш да му бидеме спонзори? :rofl: Нема проблем, готово, средено :handshake:

На kuc, Kate Rina 93, Annath и 7 други им се допаѓа ова.
  14. EuHenIa

EuHenIa Форумски идол

Се зачлени на:
    4 мај 2017
    Пораки:
    2.365
    Допаѓања:
    73.099
    Так нормално, во каков свет живееме кај што жена не може за мажот спонзор да најде :D

На kuc, Annath, Sexybaby86 и 5 други им се допаѓа ова.
  15. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.420
    Допаѓања:
    127.009
    Ауу нови мислења имало на темава,зш не ми кажавте:rofl:

На kuc, Annath, EuHenIa и 3 други им се допаѓа ова.
  16. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    Тема : Номинации за форумџика за 2021 година

@Bridget ее да, ја секоја година сум на листата, не ми треба веќе круна, јас си знам дека сум најбитна. А и у осталом, па кој ќе меси 3 тури кифли. Не дека па ќе пробаат, ама па ќе си уништам репутација ако не дадам.
    И тие другите членови, некои небитни, да ми е срам што сум на листата|(Една била многу паметна, па си отиде па да не плаче ај ја ставија. Другата се плачеше, па ај и неа ја ставија да се порадува малку. Среќа Бубче ја нема, којзнае колку вреќи ориз ќе земеше оваа година :D

@Bubce38 маж и : Буби нели лани нешто тебе те гласаа бе за нешто битно на ФеминИ?
    БУБЧЕ :Да, ама оваа година се други. Едната е од лани, уствари она цело време е на листата, она иде по девизата "кој губи, догодина повеќе замара" :D
    Има и една женичка:Dтаа шо не смееше и лани и сега пишуваше. За неа ми викаше погодени и биле лековите:D
    Јас завршив со тој избор. Тие вреќите, слатко, колекции се ми стои во подрум, и за внуци ќе имам од нив.

@flower30 леле дечки," леле шчо напраивме" :lol:Па ја сум почестена што сум таму. Е сега немам многу време да читам и пишувам, имам за готвење, предновогодишно чистење, перење.
    Ама многу сум почестена. Ако победам (ама секако нејќам) ќе честам за сите што ме гласаа по еден новогодишен ланч пакет, homemade:) ( кифли, благи, манџички, мх мх мх)

@NarCis@ мене битно ми е да знам што е наградата прво за да знам колку да се борам и против кого. Значи, ако е роботот, сега дека @JuLleE не е на листата, ќе треба против @flower30 да се борам. Ако е нешто младалачко и сексуљаво, ќе треба против @KateKane и @theowndemon.
    Ај додека е голем одмор, да одам да правам листа, стратегија и да терам вечер со понуди^_^

@JuLleE абе нека не ве лажат бре. Лани мене така, Џули ова, Џули она, најфер си нај ок си и прц на крај ја нема Џули ни во првите 3.
    Ама ја гласам де.
    И додека пијам безалкохолен Sex in the beach, ќе гледам тепачки тука :devil:
    Мислам и да гласам за Нарцис, не можеме да делиме награда, освен да ја праќам еднаш месечно во куќата во МКД да ми прави генералка, за кога ќе си доаѓам на одмор за заби правење, шатирање да ми биде чисто:smirk:

@WildMk е да бе, ебаго. Секоја година исто. Немој да сте ме банирале сега, Фемина и Михајло, има да ве тужам одма. Си ги знам правата:!:
    Ама нека победи подобриот. Секогаш сум за фер избори.
    Јас ако победам, форумот ќе стане едно онлајн PEACE место каде ќе владее разумот, каде ќе има СТОП за насилство, СТОП за мито и корупција.
    Уствари, ако успеам тука, се кандидирам за градоначалник наредниве избори.
    Што ги вртам бе, ќе пробам
    (само ако може онлајн градоначалник да бидам, оти многу многу не ми се искача од дома;)).

@kuc не можев да гласав сабајле прва, маж ми ме изнервира нешто, а и не бев фенирана, а на избори не се оди лут и не среден. Значи ќе утнам, после ете ти нервози.
    Му реков, остај ме да помине изборов, па после се дорасправаме.
    И така, гласав за нашите, да знаете;)
    Ај сега кој е за нес и по една тулумба, повелете.

@Ahoy јас немам време да видам кампања за мене;(Онаму во темата Ковид и вакцини ме побудалеа. Значи не разбира народов еј. А Каме па, ја нема за поддршка, јас лани за неа животот го давав:)
    Ама еве, јас дека сум добар повелете летово на Дупени бич, да видите што е рај (за моите гласачи нес кафето на плажа ќе биде гратис и со млеко, не само со вода;):D).

На hello-kitty.90, Sexybaby86, Annath и 26 други им се допаѓа ова.
  17. Ahoy

Ahoy Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јануари 2020
    Пораки:
    9.784
    Допаѓања:
    41.852
    Ова е врв, браво :o :clap:
    Дури и на ланската кампања се сеќаваш :D

GifMeme 23122021150732.gif

На Sexybaby86, Annath, kuc и 10 други им се допаѓа ова.
  18. g8lQQk

g8lQQk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2018
    Пораки:
    2.179
    Допаѓања:
    14.264
    ((((((((((((( Ц А Р И Ц А ))))))))))))))) :bow:

:rofl:

На kuc, mal.ecka и LejlaD им се допаѓа ова.
  19. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.295
    Допаѓања:
    278.134
    @flower30 после денешниот ден ќе мора нов пост за тема:форумџики...Плиззз

На Sexybaby86, Annath, kuc и 4 други им се допаѓа ова.
  20. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    Ама ќе треба посебна подготовка после денешниов ден:)

На kuc, mal.ecka, LejlaD и 2 други им се допаѓа ова.