@flower30 Додај дека јас ветувам чај, хамбургер од 7-ца и нивелирање на шахтите. Од мене толку, од другите повеќе
Ако победи @WildMk : П*чка ви матер бе, многу ми значи, фала ! Ние победивме насекаде, победивме во Секс, во Брак, во Политика и каде уште не. Следува период на проширување на хоризонтите и подобар форумски живот, да му се сневиди! Ако победи @Bridget: Хехехехе (evil laugh), ви реков дека јас сум победник *си става круна сама* . Од денес па натака нема на форумов цуци муци и рози да цветаат секаде, ве враќам во реалноста. Ако победи @flower30: *спрема 1000 видови на храна, истата ја сервира, поставува шведска маса и гледа се да е цакум-пакум. Истовремено, се јавува на прес * Леле луѓе, мене стварно не ми се верува. Ама ич не очекував ваква поддршка. Многу ми значи. Однесовме голема победа во 40ка, во Насмевка, во Храна и Рецепти, во Дом и каде уште не. Од денес за сите тон храна, ама само ќе ја гледате онлајн, нема славење, има корона. Од утре пак в карантин . Фала уште еднаш.
Добро вечер почитувани гледачи пред малите екрани. Повторно во штабот на Фемина. Сеуште трае гласањето и имаме уште нецели 2 часа до затворање на гласачките места. Овде освен номиниранире членови, кандидатите имаме и поддржувачи на своите кандидати. Па еве, ајде малку да поразговараме со нив. Водителката :Добро вечер, ве молам кажете ни вие кој кандидат го поддржувате? @oblace1 јас ја поддржувам госпоѓа Бриџит. На неа и и е извршена неправда, заради лажни обвиненија од госпоѓата што не сакам ни име да и спомнам. Значи тоа се се лажни обвиненија, значи другарката Бриџит е злато жена и секогаш ќе се најде некој што ќе и ги изврти зборовите во негова корист. Но, ние неа ја сакаме и поддржуваме до гроба. МАКЕДОНИЈА ЈА ДАВАМЕ, АМА БРИЏИТ НЕ ЈА ДАВАМЕ!!! ДА ЖИВЕЕ БРИЏИТ @mal.ecka здраво, јас искрено овде сум повеќе за луфтирање мозок отколку за лобирање и поддршка. Маж ми е дома па му ги оставив децата, мислам и мене ми треба да одморам душа и мозок. Мислам си ги сакам најмногу на свет, ама брате мили темпераментни се 100%. Мислам јас гласав за Цветче, но не ми смета никој кандидат. Освен Вајлд и Бриџит сега малку ми се ту мач, ама пак би гласала и за нив де. Бриџит посебно ја обожавам. Лав ју Бриџо Водителката : Овде меѓу симпатизерите го најдовме и кандидатот @Ahoy. Господинот Ахој разговара со своите симпатизери, поддржувачи. Слушнавме и видовме како дели совети за ковид, прележување, вакцини. Сестрано помага на секој со своето знаење. Е сега видивме и како дели визит карти од својот бизнис во Преспа, ама тоа е луѓе, инфлација, сиромаштија иде, па мора секој да се снајде Добро добив и ја ваучер со 15 % попуст на еден апартман, Love nest апартманот и ваучер со попуст од 5% на вода за пиење во плажата во Дупени. Почитувани, се враќаме во студио каде што колегата Латас е во друштво на минатогодишната победничка Камелија, па нешто повеќе околу форумските избори, награди и транспарентноста на изборите, ќе дознаете од гостинката во студио. Драган, дали се слушаме?!
Да, доколку сакате може замената нејзина да дојде Ве молиме да се изјасните дали сакате нови содржини или ќе даваме репризи до тогаш
Прибидејќи @flower30 успешно ја помина ковид кризата, замолувам за нова сезона. Разберете ме и мене, ако не ме занимавате на форумов ќе треба да чистам, а не можам, кичма ме болЕ.
Ама Флауер не е Флауер ако нешто друго не и се случи Ич не можам да ае фокусирам, паметот лета насекаде Ај да барам тема, инспирација за нови писанија