Реакции на фемина форумџии за одредени ситуации

Дискусија во 'Насмевка' започната од KateKane, 4 декември 2018.

1. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.587
    Допаѓања:
    62.953
    Може и оваа на Демонка, а мене уште вчера ми текна уште една, а тоа е како би реагирале феминките ако Михајло одлучи да го смени името на Фемина и да го прекрсти форумов во She на пример.

Одма ми текна како секоја од нас различен мелтдаун ќе има :rofl: Сакате?

На LejlaD, vitamina, mal.ecka и 3 други им се допаѓа ова.
  2. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.279
    Допаѓања:
    226.782
    почни :D

На LejlaD, KateKane и Purplelilac им се допаѓа ова.
  3. antonelala

antonelala Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    4.701
    Стварно не знам зошто сум маркирана ко Катарина фрик кога зборам за поише луѓе. Ама убаво е да видиш дека некој ти ги памти пораките. Ја ретко гледам кој ја пишува пораката така да нека пукнат Катарина душманите :P

На LejlaD и GirlRose им се допаѓа ова.
  4. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.789
    Допаѓања:
    323.755
    @WildMk Ееее Фемина смени име, само на Македонија неможело да се смени во Северна|(
    @carangigia Името не го даваме:!:
    @corto.maltese Виде Михајло дека имиња се менуваат брзо и тој да го смени:doh:.Комуњарска посла:smirk:
    @Cka Не го гледа воздухот дека е загаден, тој име фатил да менува:tmi:
    @malerozna ние Брегзит ќе го преживееме, вие пак за едно име сте се фатиле
    @SV1911 во Пакистан вака ненадејно да сменат име?...одма штрајк!

На corto.maltese, SV1911, kuc и 37 други им се допаѓа ова.
  5. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2018
    Пораки:
    4.250
    Допаѓања:
    39.631
    @KateKane Fun fact дечки, She is the feminine third-person, singular personal pronoun (subjective case) in Modern English. Патем во 1999, ADS го избра зборот SHE за збор на милениумот.

@iki26 Црпко сигурно стои и зад ова !111 Малце му беше што државата ни ја прекрсти, и форумов му боде во очи,ајде се кум до кумовиииии.

@WildMk Шубо име ни кладоја. :inlove: Ова е најдобрата опција од можните понудени, се надевам дека на новата платформа ќе имаме многу подобри меѓу членски односи.

@EvAngelos АД ХОМИНЕМ !!!

На kuc, GoodGirl45, M&M и 24 други им се допаѓа ова.
  6. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.083
    Допаѓања:
    119.219
    @referentka името е веќе сменето и ве молам да се согласувате сите со променава. Мора промени во животот. Утрешни мои филозофии

@Dust браво бе,додека јас шетав и купував елка у странство вие веќе сте направиле промени.

@Annath децата да пораснат прво и ќе бидам и јас задоволна од животот. Не ми смета мене промената на името

@WildMk смениле и голема работа де. Јас пак ќе си пишувам за тоа шо си сакам. Си имам свои права

@CameliaMiller денес гужва испоцркав на работа, вас до името ви дошло. Неразбран народ стварно има

@Bozica1980 си седам ве читам, по дома се е за чистење. Но прво да ве исчитам. Името па и не ми се допадна баш

@Sesil ке го вратам пак карминот само прво да видам со името шо че се десе

@dunika стварно промени сте направиле, овдека милина е. Додека шетам е права идила.и сум за секаква промена-секако не сум јас у мк

@LejlaD пак неможам да ве означам убаво ама ја подржувам идејата за промената

@malerozna пак настинав, шмркам и грло ме боли.амааан.веќе ви здосадив со муабетот.а за името ок е.не ми смета мене.

@JuLleE само што се преселив јас у главниот град и името го сменивте.супер промени

@Milobebence само да сме здрави и живи сите а името нека го сменат уште 3 пати ако сакаат

@stetoskop setam sabajlevo so kuckava zastanav da vidam sto ima i vie op ste go smenile imeto:emo:

@SV1911 тука додека се нервирав од професорот кој не ми дозволи јас прва да одговарам си заминав накај дома.долго се возам и гледам убави промени.името ни е ново

@vitamina погледот од тераса ми е супер.алпите имаат снегче а позади нив е Дунафка.името иако променето,јас пак ќе ве читам и ќе ви ставам нови слики од тука

@Peco е браво сега, можеме да се сликаме за нов пасош. Сега нас ќе не исфрлат од тука:D

@Mr. Right ја чував внуката, направив колач со кока кола и ве читам. Па добро зошто не не прашавте за променава?!?

Последна измена: 5 декември 2018
    На SV1911, kuc, GoodGirl45 и 34 други им се допаѓа ова.
  7. Lianna Anna

Lianna Anna Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2017
    Пораки:
    2.535
    Допаѓања:
    20.128
    @JuLleE Стварно верувате дека форумот нема да се вика She? Готово, договорена работа е ова.

Правно не поддржувам, но сметам дека е подобро да се промени името на форумот, за да има поквалитетни мислења.

@referentka Ова е споразум. После промената на името ќе следат и други чекори, со што ќе се работи на решавање на спорот меѓу некои членови. Не се работи за крајна фаза, без паника. И држете со до темата оти ќе треба да заметам.

@Briar Rose Според моите пресметки, името е донесено во 2018 година, во 11 часот и 55 минути, ден среда. Моите истражувања покажуваат дека има нераскинлива врска со претходното, Фемина.

@DAngel Не е страшно што Михајло го смени името, само да не мисли дека земјата е рамна.

Името та името. Не се работи за името, туку за тоа дека се исплашиле пошо Миленко открил дека Земјата е рамна.

@WildMk Ок е да ви смета името, ама не измислувајте дека ви се менува идентитетот. Сите членови ќе останат со истиот идентитет. Значи пак ќе си ги имате истите обичаи, традиција и начин на пишување.

Ова е мал и небитен форум, во поглед на останати светски форуми. Нормално дека други ќе кажуваат како да се вика.

@yarre Промената на името е последица на неквалитетните вакцини.

@Centurion Така е Јаре. СЗО го подметна името, за да има масовно чистење на членовите преку вакцини.

Имено, во Италија се очекува гласање на новиот закон. Не смее да се вакцинира додека се менува името.

На GoodGirl45, M&M, tirkenbal и 28 други им се допаѓа ова.
  8. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.187
    Допаѓања:
    175.658
    Секој член на форумов: и шо мислите, Михајло чита дали ви е гајле? Дојде, смена, си замина.

На GoodGirl45, M&M, Gosh и 26 други им се допаѓа ова.
  9. referentka

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.789
    Допаѓања:
    323.755
    Да те надополнам: мислите гајле му е?..тој од кликови живее, само вие кликајте:D

На M&M, Gosh, LejlaD и 19 други им се допаѓа ова.
  10. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.587
    Допаѓања:
    62.953
    @JuLleE Михајло според Член 5, параграф 3 на Уставот има право да го смени името. А Уставот е највисок правен акт во држвата, така да се е во ред.

@Feminka22 И сеа јас со имево што да правам? Шика ли да се крстам? Свашта.

@lovestoneddd Името фемина го промени а ти уште си ми скарана.

@baba Rada Што генерација ќе бевте младиве се нешто не ви чини, се нешто менувате, се нешто витоперите.

@Someonespecial Па што ако се променило името, што ако сме нова генерација, читаме, знаеме и учиме ние. Постариве научете да не почитувате.

@Purplelilac Хај She :f: Јас обврски на факултет, многу ме нервираат едни колешки, ама ги игнорирам. Си пуштам музика и се релаксирам.

@Doozy Работа имам, компјутерот ми кочи, фемина мени име. Ало Марфи?

@Abeja Шикнале, пукнале.

@EvAngelos лгбт терористите направија пропаганда името да се смени. Мене не ми сметаат, ама немаат право на ваква работа.

@Yipman2 а ние машкиве како ќе се викаме? 10 гифови од мачки што се смеат. Ќе паѓате на избори како името што падна.

@Nigredo Odor менување на име не е површна работа. Голем филозофски запчаник лежи зад таква промена. Во срцевината на форумот треба да се акцентира причината, а не последицата.

@Rebecca_R Здраво She, јас еве кафе, сок од портокал, благо:rofl::rofl::rofl:

To be continued... :D

На galapce, GoodGirl45, M&M и 31 други им се допаѓа ова.
  11. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.279
    Допаѓања:
    226.782
    @EvAngelos не мораа да вложат во името финансии. Нови букви купуваа плус болдирани. Со тие пари можеа да вложат во некоја операција за дете у странство. Ама прво да провериме дали тоа дете стварно треба у странство да се оперира или може и овде да помине. П.С. ако пробате културно да ми докажете дека не сум во право ќе ве прашам дали се најадовте за да пуштам вода пошто јас не знам друг начин. :devil:

@John Snow а не можеа да смислат име со (.) (.) ? почесто ќе одев така. :wasntme:
    @Cka на мојата лопата и се допаѓа ова. :D

@filip4 не ида поЌе на форумО

@DAngel било што да пишам ќе ме банираат. :emo:

@NarCis@ а да оставам коментар у ревју?

На galapce, M&M, LejlaD и 27 други им се допаѓа ова.
  12. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.652
    Допаѓања:
    175.099
    @stetoskop и Фемина ново име си доби ,а ние во наше село вода уште не сме добиле

@LejlaD старите мои бараат нешто блачко да им правам ,не се свесни дека овде животни прашања се разглабаат ,сакаат името да го менуваат ,тие за блачко се фатиле

@WildMk иако сум против фаќање на врски ,ама ќе морам да потегнам овој пат да убрзаат со променава . Сакам кога нештата се менуваат . Белким со променава ќе има посторги санкции со мањаците кои ми пуштаат непристојни предлози

@mareane како сакаат нека не прекрстат ,јас пак ќе си пишувам . Вие сте ми фамилија ,толку ми прираснавте на срце . Со секоја од вас соживувам, за секоја се радувам

На kuc, GoodGirl45, M&M и 25 други им се допаѓа ова.
  13. referentka

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.789
    Допаѓања:
    323.755
    @HardSex само апсана за вакви болиди, ама ние сме си криви што му дозволуваме на Михајло да менува кога сака и како сака

@CrazyGirl15 јас си знам се за Христијанско Братсво оти си имам блиски таму и јасно ми е дека од промена ќе се спасевме само ако се обединиме

@iki26 ние глупи и малоумни ли сме????

@lovestoneddd Да, да и да !!

@monibejbi јас незнам за марихуаната на Вицето ама знам дека ваква промена не се прави преку ноќ

@candy.cane секое полнолетно лице си има право на свој став па и јас и мислам дека е правилна променава на имево

@sjdgo дно дна.Ќаруваат на наша штета.Сите членови загорезни од некој си таму Михајло што му текнало да менува

@Mamli Вака планира Михајло да не штити????

@Јаневски Ел Дорадо....Тоа ти е разликата меѓу Нагасаки/Хирошима и Фемина

@Bubce38 со маже сА сакарААме, различни ставовЕ за името имаме.И на гласање беше така.Тој сакаше да излезЕме, јас не сакаХ и се скарааме и тогаЈ.

@M&M името го сменија а тие уште МЗТ си ја викале салата

@buba4e89 нема менување И ТОЧКА !

@Alishan30 шо ми е гајле за им'то, шо сакате прајте,ѓоа ногу важно е името, битни се членките

@dunika еее дали це вика вака или нака исто ти е, јас пак ци пишам

Јас Референтка- го смениле името?...па што !...глејте од прагот накај дома да ви е во ред, а дали ќе се вика ФеНима или Ши што ви менува??:D:D:D:D

На WarriorMind, kuc, GoodGirl45 и 35 други им се допаѓа ова.
  14. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.303
    Ве сакам сите! :hug:
    :rofl::rofl:

На kuc, M&M, LejlaD и 14 други им се допаѓа ова.
  15. Lianna Anna

Lianna Anna Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2017
    Пораки:
    2.535
    Допаѓања:
    20.128
    Не можам да се откачам од темава. :rofl:

@iki26 Значи до кој степен стигнавме. Еве ви слика да видите колку години имаат овие што го администрираат форумот. Михајло, дете едно, име ќе ни менува. А го нема нигде да напише мислење во врска со ситуацијата на форумот. Важно името знае да го смени.

@WildMk Тоа е исто како да сте се зачлениле на друг форум.

@Someonespecial Јас стварно не ги разбирам овие членови што протестираат за името. Го блокираат серверот и ради нив не можеме да се конектираме. Постојано паѓа мрежа од преоптеретување.

@An-na Немате кредибилитет да го критикувате новото име, оти за старото збор не сте кажале.

@Читател Името не го даваме. 111. RUN.

@carangigia Значи сега јасно ви е дека се беше лага?! Ве лажеа дека ќе остане форумот Фемина, а сега го сменија името. Со тоа ни го променија идентитетот и коренот на нашите мислења. Зошто?

@John Snow За да се нервираш Џиа.

На kuc, tirkenbal, LejlaD и 27 други им се допаѓа ова.
  16. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    @SeaMermaid: За мене како форумџика и правник ова е погубно за форумското членство, а и противуставно :doh: Ќе си го изберам сега најелегантниот комплет и ќе спремам и оддржам јавен говор, треба цел народ да биде запознаен со ова :!: :D

@lovestoneddd: God is a woman, God is a she 8)

@DAngel (а и јас може ова :D): Форумов уште трпи неонацисти, манијаци и тролови, ама на професионалциве до името им дојде. Приоритети...

@Mr. Right, @John Snow и @Yipman2: Уааа, дискриминација за машките членови на наредно ниво :envy:

@Cka: Ова го прават модераторите за да избркаат уште повеќе членови. Режимска хунта :) каква држава, таков форум :(

@Vitaly: Ова е доказ дека феминизмот е сексизам и омраза кон мажите. А форумов можеби и не постои, кој ни гарантира дека не се неколку либерали и феминисти со 135745 профили кои не угнетуваат нас што мислиме со своја глава? Дознајте повеќе во Лејт најт Милен... ова Виталиј шоу

@EvAngelos: Дојде ЛГБТ диктатурата и кај нас, 37527 пола, заменки, казни... сега и машките членови ќе треба да се идентификуваме со ова She, е нема да може :muscle:

@PogbaPol & @Miss.A.: *латинично-иронично*: IME TO NEGO DAVAME! VMROOOO TI SI NASA SUDBINA pozzz od johny i jenny od austrelia

@Читател: *отвара нова тема: Дали го давате името на Фемина? Оние со ник што почнува на A, C, E итн го даваат, оние на B, D, F не го даваат
    RUN!

На Miss.A., galapce, kuc и 27 други им се допаѓа ова.
  17. referentka

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.789
    Допаѓања:
    323.755
    Темава е доволен доказ колку се познаваме меѓу себе:)
    Читам и уживам:inlove:

На GoodGirl45, M&M, LejlaD и 24 други им се допаѓа ова.
  18. Purplelilac

Purplelilac Форумски идол

Се зачлени на:
    3 септември 2016
    Пораки:
    2.417
    Допаѓања:
    34.778
    Епа идеме овака :D

@Doozy Една постојана работа во животов и таа ќе ја сменат ]:) Живот-компот, ти го мачкаш - тој тече (poolparty)

@srhsejbsk Го смениле името на форумов :o Бев две недели во Сараево од школо, па не сум во тек.

@*Ench@nted* А да ставиме некоја слика за позадина на форумов заедно со промената на името? (zilmer)

@Mihajlo Известување: До крајот на годината форумот ќе го промени името од Фемина во She форум. @sanja.burgundy (likes this) :D

@simonka93 Ало третосменци, се слушаме? Ајде состанок за промената на името, да не пишувам минуси :|
    @Mr. Right Еве сме краЉице :D Остави го името, Мели ставила слика на Бахамите (*ова ептен го треснав од памет затоа што ептен не сум во тек со животот на Мели :D)

@KateKane Променава на имево е поврзана со феминистичките движења. Е сега да ви раскажам на кратко што е феминизмот (and it goes on) :rofl:

@Someonespecial Ние сме генерации кои носиме и позитивни промени. Со менувањето на името на форумов докажавме дека феминизмот може да има позитивен исход во секојдневието на секоја личност.

Инспирацијава ми е од твитер, жими сВе.

На srhsejbsk, galapce, tirkenbal и 24 други им се допаѓа ова.
  19. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.303
    @Someonespecial во ред е променава на името, бидејќи не застрани од основниот концепт. Фемина и Таа се слични.

@lovestoneddd цел ден за името коментирате. Го сменаа оти сте глупи! |(
    п.с. мене ми е ок името и вака и така

@Nigredo Odor родовата нееднаквост продолжува. Зошто воопшто има потреба од делење на 'мажи' и 'жени'?

@carangigia ова е директен напад врз неистомислениците. Сакате да не избркате нам, кои го сакаме од срце форумов. Затоа без прашање ни правите работи зад грб! Да живее Фемина! (слики од знамето со знакот на Фемина)

@Briar Rose основата на астрофизиката лежи во потребата да се осознае универзумот и реалноста околу нас. Направив симулација на модел на социјални мрежи, се' си беше поставено во параметри кои веќе ги знаеме и се води по физички правила. Симулацијата потврди дека исходот Ши е можен. Го прифаќам!

@Lianna Anna разбирам компромис, но дали е ова најсоодветно решение? Можевме подобар договор да направиме.

@EvAngelos Бог ги сака жените. Тие се мајки кои го раѓаат човечкото потомство. Ги сакам жените, како инкубатори, а името ги означува нив. Следствено, ми се допаѓа новото име.

@theowndemon јас сум во Зен постојано. Името го сменале? Не е битно тоа, да ви кажам брат ми со што ме изнасмеа денес :D

На Priroden, kuc, GoodGirl45 и 24 други им се допаѓа ова.
  20. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.981
    Темава е доказ оти никогаш нема да можам да се вратам со втор профил на Фемина. :rofl:

На galapce, GoodGirl45, M&M и 33 други им се допаѓа ова.