Реакции на фемина форумџии за одредени ситуации

Дискусија во 'Насмевка' започната од KateKane, 4 декември 2018.

1. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.653
    Допаѓања:
    175.113
    Сакав кафе да пијам сега
    Ама ќе те почекам да пишеш прво:D

На LejlaD, mal.ecka, TeddyGrey и 2 други им се допаѓа ова.
  2. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    @Bubce38 јас може ќе доев, ама ми кажа бабицата дека тогаш нема да смеам да си лапкам бурек, телешка чорба и тулумбички со кафе. Аа викам Бубе ќе извиниш ама мама не може тоа задоволство да си го ускрате:D
    И сега си пие вештачко млекце. И не му штедам, ем он задоволен мама му дава да си цуцка од шише, ем мама крка:D
    Па и овој мојов сега кога бевме заразени ем исплашен беше, само оди по нас ем вика Леле Бубе добро што не го доеше, не дај боже и Бубето ќе го заразеше така
    И сега ја херој испаднав :D
    Ај да одам да се спремам, ќе одам на фризер, да се улепшам. Мора Бубето да има најсредена мајка:inlove:

@EuHenIa јас не доев, па пак ц@ицките ми се големи. А ете не сум прашала докторката може од тоа мене се кичма да ме боли:D
    Ама па ја не се замарам каква сум била. Ехе ќерка ми јаде чипс за доручек 5 пати неделно и што?! Моја работа. Вие глејте си ги вашите ц@ицки:D
    На мм му се свиѓам вака, кога одиме Охрид на плажа ме гледа под око онака ко да ќе ми скокне таму од што сум му секси вака;)

@Mantub ама сега само една работа ќе ви пишам. Значи научници викаат да се дои, они експерти на Фемина викаат не требало. Значи млекото од мајката дава антитела на детето, го штити од болести.
    Еве ја гледам мачката ги дои мачињата цело време , па еве гледам се болни се. Абе ај.
    А тоа што јадат децата сарми на 2 години или руска на 3 години не го спомнувате?!
    Јас ако вака зборам, може и да не дојам а може и ќе дојам до 3 години. My life, my rules(y)
    А у осталом кога ќе седам на плажа и ќе кулирам, нема да можам се со шишето и АД да бидам. Вака вадиш ц@ицка и фри стајл, гледаш у море, пишуваш на лаптоп а дете си јаде8)

@Peco ја сакав да прашам нешто за душекот, ама вие уште за ц@ицки зборите. Тоа немам па утре ќе дојдам.
    Мислам имам де, ама не се за доење :D

@flower30 јас сакав да пишам нешто околу доењето и децата, ама се ми се карате, па ќе си траам:)Оти се ме сфаќате погрешно и криво ми е и после си плачам.
    А денес имам еден куп работа дома и немам време да плачам денеска:)

@Cka де ма ти, @flower30 одма на срце ставаш. Не ме слушаш, ти кажав на психијатар. Он ќе те опраи после и да те пцуеме ќе си свиркаш само.
    Инаку, моја цицка мое дете. Нема што мене Стојна од Благодарево да ми кажува колку да дојам и кога да престанам. Јас на пат за Белград, онлајн доев. Знаете колку е тешко. Ама детево доено е до 2 години и еве ја здрава е. Ама не само од тоа. Јас готвам здраво. Не да му тупнм чипсот и да дремам на Фемина. Боже ме сачувај сте некогаш, жени.

@mareane јас кога бев млада мајка, слушав се што ми кажуваат. Ми викаа и до 3 години може. Е сега ја доев до 2 години па ништо не ми е. Ама уствари сега сфаќам, моиве и сега се закачени за мене ко за ц@ицка, може од тоа е|(
    Не ми текнало.
    Ние сме стара школа, и мед и манџа на 1 година, па што. Така ли сваќе @LejlaD?!

@LejlaD сваќе така е. Ама оваа омладината сега повеќе знае, остај не нас, метузалеми:D
    Си читаат, си слушаат доктори попаметни се.
    Јас затоа си пишувам таму, ми отвараат очи. А инаку доев и ја до 2 години, па еве гледам здрави беа, како не. Секој втор ден на лекар.
    Да не ме сфати некоја погрешно, ама така беше во мое време. :makeup:

Последна измена: 2 февруари 2022
    На bertold, 24.07, azelea и 25 други им се допаѓа ова.
  3. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    На JoyJoy, LejlaD, mal.ecka и 2 други им се допаѓа ова.
  4. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.388
    Допаѓања:
    183.478
    :rofl: :rofl: :rofl:

На LejlaD, Ariel, simona_baby и 6 други им се допаѓа ова.
  5. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.653
    Допаѓања:
    175.113
    Ми залитна.
    :rofl:
    Иди бре у ....
    За @Cka е оригинал:D

На JoyJoy, LejlaD, mal.ecka и 5 други им се допаѓа ова.
  6. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    @nena2010 не, не и не. Не може да ме убедите дека доење до 3 години е нормално. Алооо?!
    Му буташ чипс у рака и наместо водичка, дојди мама ќе ти даде цице. Абе бегај таму.
    И кога ќе имам дете не давам така. И да сака, нема да добие.
    Simple as that.

@fana абе Нена е у право. Ај сега ја одам на работа и на сред испитување, епруветата у рака и трк у градинка на пауза да дојам. Сите ќе седат, ќе чекаат децата да си ги земат, ја со цицката на изволте, ранам дете.
    Не, и плус не е хранливо. Сум учела и сега нема што мене овде да ме убедувате. Ја доев до 1,5 година. Тоа е во ред. Се друго не.

@LiliBoz на @fana.
    Пер, остај ги не можеш да ги убедиш. Ја и ти им објаснуваме медицински, они запнале по нивно. Е не може, не е во ред.
    И сега ја наместо да одам да проверувам органот на свињата, не половиот, да се разбереме:)ја тука се докажувам. А работа, г'з преку глава.
    Ја доев до кога сметав дека е ок. Мене не ми смета да извадам ц@ицка и на сред Сити мол, ама не можам бе секад. И затоа така одлучив пер.
    Вие доете и до 18 години, ваша работа. Дали е нормално, не.
    Толку.
    Одам, не ме барајте и не ми реплицирајте.
    :)

На JoyJoy, bertold, 24.07 и 20 други им се допаѓа ова.
  7. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.279
    Допаѓања:
    226.782
    урлам меѓу органите.
    готово се фаносав

На JoyJoy, LejlaD, mal.ecka и 6 други им се допаѓа ова.
  8. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    17.247
    Допаѓања:
    118.868
    @flower30 амори ќе ме носиш на душа :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

На 24.07, LejlaD, mal.ecka и 6 други им се допаѓа ова.
  9. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    19.220
    Допаѓања:
    124.480
    На JoyJoy, LejlaD, mal.ecka и 6 други им се допаѓа ова.
  10. EuHenIa

EuHenIa Форумски идол

Се зачлени на:
    4 мај 2017
    Пораки:
    2.365
    Допаѓања:
    73.099
    @flower30 is back 8):D
    Кажете фала сега ]:)

На JoyJoy, LejlaD, mal.ecka и 5 други им се допаѓа ова.
  11. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    Ако ме натепа некој, да ме браниш:rofl:

На LejlaD, mal.ecka, Alishan30 и 3 други им се допаѓа ова.
  12. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    @WildMk леле де, ко некоја квантна физика го направивте доењето. Па уште па срам им било да гледаат цицки во трговски. Па и мене ми е срам да гледам меови на плажа, па ете гледам не одат во одела за нуркање заради мене.
    Тоа е живот, луѓе.
    И ко ќе запните за една работа, леле како хиени сте. А мене се така ми правите, па сега видете како ми е.
    Ја ви викам за секс да збориме, вие ко часни сестри срам ви било, интима било. Епа сега на, карајте се.

@Annath ви смета доењето, па навредувате, а не ви смета сокот тетрапак од 1 година да пијат. И после Анат дај помагај каква паста да земам, дали гелче, црни се забите.
    Па нормално, полесно е ноќе дај му шише 2 секунди и оп заспало.
    Не судете, и бидете фер во дебатите.
    Инаку, да си знаете паста Лакалут најдобра е, да ви кажам, не можам да постасам на сите во лп да им одговорам.

@NarCis@ јас го разбирам доењето како еден чин на поврзаност меѓу мајка и дете. Значи, нема тука филозофии. Кој како сака така нека прави.
    Еве ја што требаше, од една година сендвичи да им дадам
    Ок прво хамбургери, па после криспи чикен. Ама не, ја чекав до 1,5 година па после полека заедно со киноата убацував сендвичи. Значи фамилијарен бизнис прво започнува од фамилијата нели?!
    Ја и сега на диета сум, и си јадам домашен хамбургер, мислам ставам и салати де, 1 лист марула да ги "убие" тие 300 калории од плескавицата :D
    Ај не се фалам, ќе дојде Бриџа ќе ми скрши филм, после ќе треба да трчам 3 круга околу зграда

На JoyJoy, 24.07, azelea и 25 други им се допаѓа ова.
  13. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.303
    @flower30 :rofl::rofl: Пиши почесто брат! :rofl: Ни треба да се насмејме :rofl:

Старост-Грдост :whew: :D

На JoyJoy, Biljarkata, LejlaD и 5 други им се допаѓа ова.
  14. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.388
    Допаѓања:
    183.478
    Ма каква 1.5 година. Први вкусови ни беа хамбургер и помфрит со тој мајонезот блендирани, уште на 6 месеци :D

На JoyJoy, dunika, LejlaD и 5 други им се допаѓа ова.
  15. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    Тема : Странство

@NarCis@ мене не ми треба странство. Значи овде сум ко госпоѓа. Одам само 4 саати на работа, им фрлам топка и викам додека трчате, кажувајте по една песна. И така имаат 2 часа во еден:) Па и голем одмор, и си одам дома релаксирана.

Дома - милина. Дадилката решила задачи со големата, со малата цртала, средила. Ја само да луфтирам мозок.

Е после ко права газдарица, одам до 7ца да ги видам вработените. Разбрав дека дури до 2 пати во 8 саати оделе во вц. Еее каде така? Не се стигнува далеку така. Па ќе имаме состанок со вработените, да им кажам дека нема одење по 2пати во вц. И може да јадат само по пола сендвич. Мислам двајца вработени да делат еден сендвич. Без сосови:!:
    Ај сега да одам, имам закажано во спа центар, да се релаксирам
    Денес дури 3 саати бев на работа, Бог да чува:D

Не се занесувајте, ова ве р'чкам малку:)
    Ај да одам да мијам деца и да рибам вц (втора смена шта чеш:D
    )
    @Mantub ја ќе одам во странство, па мајка Јана. Му викам на мм да убрзаме да одиме додека не фатил нов бран ковид.
    Значи ако треба за почеток ќе се жртвувам и ќе спијам на плажа, децата ја ќе си ги учам, ќе јадам паштета и леб, ама во странство :)
    Знали овде нема леб во нашата држава. Мислам веќе ќе нема ни паштета :!:
    Па еден колега ми вика, де ма ти колку се цениш, ако и го измасираш грбот на газдарицата нема круната да ти падне:)
    Леле, сега тоа, утре ќе треба стапалата да и ги мијам. Бљак, ноу ноу:!:
    Море ај да одам да гледам кој јазик најлесно се учи, која куќа има 2 оџака и е по фенг шуи уредена.

@mareane ооо вие младите не сфаќате изгледа. Па сега па и мрзлива испаднав.
    Абе деца, ја кога сукав по 5 комада, сарми, правев чварки, зелка ставав во буриња, ајвар. Се сама правев
    Втора смена? Странство?! Не е тоа за мене. Да земам едино да натерам девојчињава да бараат некој натака, па бар на гости кога ќе и ода да бида ко госпоѓа.
    Вака, не ја бидува. Ама тоа е, на некој секирата ќе му падне во мед, а некој ќе бега оти мечката ја извадила секирата од медот и сега те брка по шумата:D

@WildMk ја сакам да ја оправам државата и тука да си седам. Не ми се свиѓа што таму не можам да пцујам, ебаго. И ако одам и таму јово на ново ќе треба да се објаснувам со мештаните, а не ме сфаќаат сите. Не, ќе си седам овде. А и овде веќе не се бунам, ни протести организирам ни ништо. Ме нервирате, никој не доаѓа и после мислат оваа Вајлд само кавги прави. Јок.
    Ќе си играм Симс, таму сега имам обврски.
    Ај чао. Викнете ме кога ќе зборите за секс:)

@Kris80 ја би отишла странство. Мислам ќе се снајдам јас. Ама овој мм нејќе да чуе. Што ќе правел без викендицата. Му викам таму ќе купиме. Е да, ама ќе поминеле години и до тогаш немало да издржи. А и немало да биде истата оваа како нашава и не оди и точка.
    А не можам да одам и да го оставам овде сам бе. Ќе тргне по леб да си купи, ќе се врати по 2 саати со прашок за перење:(
    И така, ќе си седиме во нашата ни мила државичка.

Последна измена: 8 февруари 2022
    На JoyJoy, mareane, LejlaD и 12 други им се допаѓа ова.
  16. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.388
    Допаѓања:
    183.478
    Леле Цветче, првпат толку да ме утнеш, дури и навредено се осеќам малку :( Знам дека не е намерно, ама ова е голема спротивност од она што јас цело време го зборам и правам.

На LejlaD и mal.ecka им се допаѓа ова.
  17. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    Не бе, иронично е ова, па не прочита на крај?!

На JoyJoy, LejlaD, Kris80 и 2 други им се допаѓа ова.
  18. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.388
    Допаѓања:
    183.478
    Леле извини, ми промакнало тоа од стрес :worried: А личи на мене така да напишам иронично, само крајот во спојлер го ставам :D

На LejlaD, andrejko82, Bozica1980 и 3 други им се допаѓа ова.
  19. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    Дека излегов од темава и останало пишаното но дел се избришало и не видов и после допишав.
    Знаеш дека те читам (ко Буквар:D).

На JoyJoy, LejlaD, andrejko82 и 3 други им се допаѓа ова.
  20. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.388
    Допаѓања:
    183.478
    Ме испотресе да си јадеш ушите :P

На JoyJoy, LejlaD, Kris80 и 2 други им се допаѓа ова.