Реакции на фемина форумџии за одредени ситуации

Дискусија во 'Насмевка' започната од KateKane, 4 декември 2018.

1. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.688
    Допаѓања:
    213.244
    На flower30 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    29 Декември, 2022
    "Кланот 40ка " во кафана " Иди док си млад ".

Отспротива отворен нов кафич /lounge bar "Cremissimo"
    Соберени поголем дел од друштвото од ФМЌ. Седат со коктели во раце и муабетат . Се наоѓа некој и коментира - " аман од овие теткиве од 40ка, кај на форумот ги има секаде па сега и тука мораа да дојдат до нас ". Па и оние песните , од времето на дедо ми ( го подига коктелот , пивнува и намигнува на згодниот шанкер :)).

" Хаххаха таму кој знае какви чичковци ги служат:D Сигурно пијат ж'та и мезат кромид и патлиџан " ( настанува општа смеа ) и почнуваат да "денсаат "на Dj Next;)

Отспротива, во кафанчето жива музика. За почеток "Не кани ме " . (На ова превртуваат очи од ФМЌ, дека не е секој поканет во 40ка:D).
    Наредени 5 маси со дотерани " тетки" и по некоја девојка која си е како ќерка на нив таму:)
    Узо, ракиичка, Кока кола, Шведска, Кока кола зеро , ама не во шифри туку вистински пијалоци:D.

@stetoskop - " Ви реков ќе стигнеме на време, голфот мој е машина бре, Формула 1"8)
    @lunicka си ја мести фризурата и и вика -добро Стеки, можесмо да возимо пол'к, едвај направив фризуру код нас, с'к се расипа ".
    @stetoskop -Луне, ти си убава секако,, никој нема да ти замере. А ја мора да докажу дека Гољф е јак. Не за џабе зборисмо лани за него.

Искача @LejlaD од вц и вика Стеки дај тоа наргиле и еден џин тоник, ми се исуши устата од хаубата:D
    Ја деми баба сум, вие па стварно ме ставивте на хауба да се возам (крева рака да се напие џин тоник и се гледа дел од тетоважа , 2 змеја -олицетворение на старите дома:D

Доаѓаат @Milobebence и @Kris80. Се гушкаат со останатите и Стеки и вика на Милобебенце -бебе што ти биде на сукњу?
    @Milobebence - трај Стеки , дојде да ме земе Крис со голфот и ја дека нема улични едвај излегов од двор кај зградата. И она вика ќе бидам со плав голф, ја си одам и гледам плава кола, отварам, седнувам, викам Крис здраво, извини што чекаше. Таму седи еден дечко , 2м и ме гледа
    Вика девојко на што дроги си ти:)
    Ја па викам на Дијазепам и Фуросемид:DИ викам извини згрешив и искачам од кола брзајќи да не ме види маж ми ќе рече кај оди оваа жена ми. И да затворам врата ми се закачува сукњата. Дека долга ја викам ќе потегнам, ама лоша проценка:DОстана дел кај него у кола:D(facepalm)

@lunicka седи бебенце , супер си и ваква. Нема никој да те запримети. Сите пију алкохол:D

Крис со нејзините долги црни коси седнува и почнуваат муабет ,дека едвај се симнала од викендицата, имало многу снег. Пие една чаша бело вино и почнува да пее стихови од песната.
    Вика - маж го пратив у Скопје во една продавница, таман додека дојде, ќе си одиме заедно:)
    После 10 минути, идат @NarCis@ и @M&M со чипс во раце -знак за распознавање:D
    Се гушкаат сите, Нарцис седнува и вади едно шише греано вино од ташно, да не ја видат, оти мора да се проба нејзиниот рецепт за најубавото греано вино. А Еменем покажува накај ташната и вика ја после ќе извадам чипс за мезе. Овој мора да го пробате додека не дојде @KateKane , со кисели краставички е и уште еден со кисела зелка:D

......

To be continued....

На Dadusicka, Mantub, stetoskop и 64 други им се допаѓа ова.
  3. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.082
    Допаѓања:
    119.187
    На stetoskop, mal.ecka, NarCis@ и 8 други им се допаѓа ова.
  4. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    16.497
    Допаѓања:
    180.553
    На stetoskop, mal.ecka, NarCis@ и 8 други им се допаѓа ова.
  5. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.688
    Допаѓања:
    213.244
    Цветче бре:rofl::rofl::rofl::*-значи одбрана моја наредна тетоважа:rofl::bow:

На stetoskop, EuHenIa, mal.ecka и 12 други им се допаѓа ова.
  6. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.839
    Допаѓања:
    101.391
    На stetoskop, boomsleng, mal.ecka и 11 други им се допаѓа ова.
  7. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.586
    Допаѓања:
    62.923
    Смрт за корнишоните
    Слобода за народот!
    :D:D:D

На Mantub, stetoskop, WORRIED.BT и 20 други им се допаѓа ова.
  8. _Vera_

_Vera_ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 април 2020
    Пораки:
    2.991
    Допаѓања:
    39.110
    Wow, @flower30 , се може да се пожалиш, само не дека не си надарена за пишување. Закон си, човече :inlove:

На stetoskop, Skorpija25, boomsleng и 13 други им се допаѓа ова.
  9. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.616
    Допаѓања:
    107.004
    Значи значии со солзи се смеамм хахахахх:rofl::rofl::rofl: те обожавам еј те обожавамм :hug::hug::hug:

На stetoskop, boomsleng, mal.ecka и 9 други им се допаѓа ова.
  10. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    Парт ту:)

После 10 минути, влегува една препи@ка со кожени панталони на врата и се вртат теткиве:Dи викаат овоа или е @KateKane или @Mantub ;) и влегува , се доближува до маса и вика "кај сте бе бичес ";)
    И седнува, се претставува и вика " овој таксистот матер му ј@бем големоглава, ме остави пред еден вир со вода, и со штиклата право во вода. Па пред да затворам врата му викам "добро бе dick head, оти ти реков дека мора фискална да имаш или не ти плаќам , вака ли враќаш бе, мајмун. Имаш среќа, брзам.за кафана, инаку ќе те најдам ,мамето ќе ти го расплачам за ова".
    И замислете ја уште на врата он дава гас и отиде. У г@з да му го тииииит;):D:rofl:

И Нарцис се наведнува малку, вика Като ма , дојди да се изљубимо ма, не сме се виделе. Ела седни до мене, нели и двете летово бевме напраени јаки П:D И вика Кате - Нарцисо извини, ама бегај 2-3 стола подалеку, шмекам сега, не можам со тебе да се карам за дечко
    Плус ти и маж и деца имаш, седи си мадро да не биде модро:D

Се паркира еден џип пред кафана и се вратат сите и си коментираат, " е така сиромаштија, немале луѓето а само со џипови идат". Кога се отвара врата пола ја препознаваат докторсита @Alishan30 :inlove:
    И одма - ааа за неа не важи ова, она се скапа од работа и фина е и на форум е 24/7 . Море треба Хамер да вози за целата работа . Алал да и е.
    И се гушкаат сите:hug:

Од другата страна , пак повремено муабети за 40ка и зли погледи:D И @Dream-Girl пие коктел и вика "дечки немојте бе , не се лоши таму. Абе стварно се фини. Ја познавам мн.добри жени од таму.
    И @buba4e89 која дошла специјално од Малта за предновогодишна забава вика " Дримке, оние женичките ко змии се , после си покажуваат отровот:( Не ги брани, те молам.
    Дрим.вкка -Бубаче бе , ја ко се запишав на медицина они беа среќни ко за родена ќерка. Не ги знаеш. Пивнува од коктелот и почнува да раскажува за љубовта на нејзиниот живот :inlove:

Стига и @mareane , и се нервира што касни . Влегува, ја препознаваат сите, вика извинете каснам, ама ова нашево село еден автобус нема асален бре. Алал да ви е на вас тука. И порачува чаша вино и вика " еееј песнава од наше време "( во позадина се пее Запри дожду).

И некој вика , абе луѓе абе Бубче ни ја нема. И келнерот иде и вика друштво имате на сметка на Бубче и маж што ќе пиете, она нема да може да дојде
    Мајка и имала работа, нема кој да го чува Бубето:D
    А од страна некој вика, ја не верувам , ќе стигне она и со Бубето заедно:)

Мареане вика, не ,слават прв роденден на Славен. И стига порака , Бубче пишува - тргнах со љубовсито, една сестра од кај мм на работа ќе го чува Славен и така е трета смена, нема да спие вечер, идам, чекајте ме.
    И држете микрофонот:)У кола пеам " Нисам те се нагледао":)

На Mantub, stetoskop, bertold и 55 други им се допаѓа ова.
  11. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.398
    @flower30 :rofl::rofl::rofl::rofl:
    Фалеше да е активна темава :hug:.

На stetoskop, mal.ecka, TeddyGrey и 9 други им се допаѓа ова.
  12. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    Се порачуваат даски, скара, вина , во кафата, а во кафичот од спротива канапеи, овошје, грицки. Оазата на линија, што ако иде Нова Година.
    @Dream-Girl со едно уво во кафаната е:)Сака и она таму, ама страв и е да не и се налутат од ФМЌ.

А таму веќе се загрева атмосфера, иако каснат поголем дел од Феминките. 5минути после се отвара врата со блех (плех) музика и влегуваат @ALISA0000 @PUPICA @referentka . Стануваат сите, се гушкаат пеат, музика свири " Калашников":):D
    Седнува Алиса, порачува пиење, вика брееј едвај стигнав. Додека да изчистам, намаам пералните, да исчистам вц, да избришам кујна, џогирам и ко да видам , јас каснам. Среќа убава кола имам ( не е битно модел ), па за 1 саат стигнах .
    Па и Пупи и Рефа идеа заедно, викам кои се овие п@тки дотерани, дека одат :DКога гледам вака по косата, аа си викам овие наши се.:D

На Mantub, stetoskop, bertold и 46 други им се допаѓа ова.
  13. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.586
    Допаѓања:
    62.923
    Дента кога @NarCis@ ќе ми рече у кафана Като ела да се изљубимо ма и ќе се напие нешо со мене ќе ставам од мене слика у 40ка со заматен лик.

И ќе помирисам корнишон, до толку ми е границата 8)

На bertold, Sesil, senjorita-v и 22 други им се допаѓа ова.
  14. Celltica

Celltica Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2020
    Пораки:
    4.240
    Допаѓања:
    27.871

На Ariel, Annath, _Vera_ и 15 други им се допаѓа ова.
  15. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.586
    Допаѓања:
    62.923
    И ти ќе дојдеш ма, јас без тебе никаде не идам.

Само не ме тепај со корнишони плс :D

На senjorita-v, mal.ecka, NarCis@ и 10 други им се допаѓа ова.
  16. Kris80

Kris80 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 февруари 2018
    Пораки:
    5.239
    Допаѓања:
    88.130
    @flower30
    ГоЉфот е металик сив :rofl::rofl::rofl::rofl:
    Да му кажам на @Milobebence да си знае :rofl::rofl::rofl::rofl:
    :*

На stetoskop, bertold, senjorita-v и 18 други им се допаѓа ова.
  17. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.616
    Допаѓања:
    107.004
    :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

На mal.ecka, NarCis@, LejlaD и 6 други им се допаѓа ова.
  18. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296

Аууу секојпат во различни голфови ќе влегува:D
    Којзнае комшиите што ќе речат:D

На stetoskop, senjorita-v, Skorpija25 и 15 други им се допаѓа ова.
  19. Kris80

Kris80 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 февруари 2018
    Пораки:
    5.239
    Допаѓања:
    88.130
    Викаш и да му кажеме џабе а :rofl::rofl::rofl::rofl:
    @Milobebence :*

На stetoskop, senjorita-v, mal.ecka и 10 други им се допаѓа ова.
  20. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    Бар пријателства ќе развива :D
    Е сега ако се лути маж и, ти спасувај ситуација :D

На stetoskop, senjorita-v, mal.ecka и 10 други им се допаѓа ова.