Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Реакции на фемина форумџии за одредени ситуации

Дискусија во 'Насмевка' започната од KateKane, 4 декември 2018.

1. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.373
    Допаѓања:
    148.750
    Се обидуваш да ја по**риш темата
    Или патиш за внимание?!

Хаха..хаха..хаха..

На -црноока-, Angie1432, Yowannty и 9 други им се допаѓа ова.
  2. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.267
    Патам за внимание.

На LejlaD му/ѝ се допаѓа ова.
  3. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.373
    Допаѓања:
    148.750
    Очигледно е(highfive)

На -црноока-, ALISA0000 и LejlaD им се допаѓа ова.
  4. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.267
    Се' е очигледно.
    Сите со причина коментираме... кхм...

А смешно е, нели?
    За тоа е темата, да се смееме на вистината.

5. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.800
    Допаѓања:
    97.094
    Шо е проблемот срц? Озбилно прашувам.
    Цвета не опишува такви какви што звучиме, затоа е смешно.
    А по лп кој како си оговара, нека си оговара, да не е забрането да се оговара?
    Ако сакаш да му кажеш нешто на некого со кој се осеќаш блиска за некој друг, ќе споделиш, кој ќе ти забрани?
    Ако пак зборите за нешто интерно што не го сфатив, извињавам се на мешањето.

На fana, -црноока-, Angie1432 и 13 други им се допаѓа ова.
  6. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.267
    Ништо бе.
    Мислев дека ќе биди смешно.

7. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.763
    Допаѓања:
    140.482
    Се разврзува муабет, и @Kris80 вика - овој мм ме изнервира вчера , а ја од нервоза заборавив да му кажам дека ќе доаѓам во кафана. А лута сум му.
    И почнувам да се спремам и пуштам на јутуб во позадина ечи "Кафана је моја судбина " и гледам со едно око реакција. Демек да сфати дека ќе одам в кафана, без да му прозборат. И уште лута, нели.

И @senjorita-v и вика -срц арно си му направила, не попуштај , после ќе ти биде мака. И вика - а он што ти рече, да не ти забрани?
    И @Kris80 вика - ааа ќе забрани, ама тоа вината во викендица ќе му ги наредам на кров па нека пие после вино ко од фонтана:D
    Вика , се насмеа онака ладно и си седна во дневна и слушам песна од кај него допира до моиве уши.
    И @senjorita-v вика - леле која бре:)
    И Крис и вика оваа - "Ако умрам ил загинам , немој да ме жалите, напијте се рујно вино ( и го пее и он ова), кренете ги чашите":o И се смее.
    И -ја праша Сењорита ?
    Ништо бе , си се спремив и излегов.

А @mareane и вика - така Крис не попуштај, ја на младиве тоа им викам , мора свое јас да си имате. И ај на здравје и креваат чашите сите:d:

Некој спомнува дека имало отворена дискотека нова и да продолжеле таму, други се смеат стари биле за диско. И ете ти, влегуваат две жени. Едната со тесен црвен фустан, самодоверба 100ка и штикла(hollest)
    Другава полајт облечена , ама малку косата ко разбушавена , се доближуваат до масата.
    И почнува распознавање и вика жената во црвениот фустан (@Mantub)- девојки се мислев дали да дојдам, ама па во туѓина нема вакви собиранки и морав да дојдам. Да се видиме на раат. Оди до музиката, вади 500ка и вика "ве молам од Мантуб за лепо друштво песната " Туѓината пуста да остане ". И седнува на маса , крева виното и наздравува.

Се вртат сите кон другата жена, се претставува и сите ја гушкаат, се смеат. @Ariel пристигна:l:
    Вика луѓе , за малку немаше да стасам. Од работа демек на пауза со колешки на кафе. И еднава вика, ај бе Нова Година е ќе не пуштат секако порано, да пиеме по едно ирско (не сум сигурна за името) кафе , пак е кафе само плус малкуцка алкохолче:DИ вика Ариел, ајде ја не одбивам. И муабет, вака така , поседовме.
    И одиме во канцеларија и газдава донел печени пилиња, некои сендвичи ситни и винце. Ај тука седнавме , пуштија музика. Си се смеам под мустаќ, викам ручек денес јас си намирив:D Па станаа некои постари колешки ,пуштија ора,па играат. Па пуштија и наши класики, песни за срце и душа. Супер атмосфера. Па нешто Сикрет Санта.
    И викам леле да си одам, едвај стојам. И се слушам со маж да видам кај е ( и он беше со друштво). И викам ај идам и јас ,се гледаме дома.
    Вика па нели во кафана ќе одеше со Феминките?

Леле се сепнав. Ауу викам заборавив. А саатот 22.40ч. Леле бе викам како ќе стасам , на другиот крај, а пола град блокиран. И колегата вика ја со точак бев дојден, ама толку сум уморен, што со такси ќе си одам. Вика земи го ако сакаш, утре ќе ми го вратиш. Леле викам, фала ти , life saver:D
    И фатив сукњата со една спајалица , ташната ко ранец , дека он нема корпа и правац кафана. А дека пиев, гладна, а и далеку леле душа ми излезе. Па ко задува еден ветер викам вака ако продужи ќе " довеслам " до Катланово:D И нели на точакот нема ретровизор да се наместиш карминот, шминка. Ама викам ајде бре кај наши ќе одам, нема да ми замерат.
    И се смеат сите, среќни што стигнала.

А @Milobebence и шепоти -Ариел извади спајалицата од сукњата;):D

П.С. Ја не оговарам никој во лп , и затоа вака пишувам:DСе надевам не сум досадна и не сметам.
    Ако смета, слободни пишете .
    Пораката вака пишете ја

"За прекин на колумни, пуштете порака S на 144 555" :rofl::makeup::devil::P:*

На Ariel, friendy, annii и 33 други им се допаѓа ова.
  8. Kris80

Kris80 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 февруари 2018
    Пораки:
    5.118
    Допаѓања:
    86.296
    Mission completed :D:D
    Живели :d:

Ааа, да и дома сум :D:D:D:D:D
    @bertold :hai:

Последна измена: 11 декември 2022
    На Eli23, cresa-jagoda, mal.ecka и 7 други им се допаѓа ова.
  9. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.203
    Допаѓања:
    208.285
    :d:Живели Цветче:l:

На Eli23, flower30, mal.ecka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.356
    Допаѓања:
    104.596
    :rofl: :* :music:

На LejlaD, senjorita-v, flower30 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.763
    Допаѓања:
    140.482
    Декември 2023
    На форумот пак тензично.
    Бриџит и Вајлд ги нема.
    Миа не не` тужи.

Значи дошол Фемина изборот :party:
    Избор каде се вади целиот прљав веш за првопласираната ,такозвана победник:)

@nextredstyle леле овие теткиве пак ќе не замараат овде. Јас не знам како не им скисна секоја година да се бутаат со нас младите. Не може човек да си направи муабет на раат. Они најјаки биле, најдобри, се знаат. Па и како се држат заедно, ко секта. Ја ќе славам кога ќе се пензионираат од форумот .

@NarCis@ ќе славиш да, ама со вештачки заби:DЗаборавате дека и вие идете натаму , па ние кога ќе се пензионираме , вие ќе бидете +++ 40ка:D:devil::D

@Bubce38 ја не бев активна ама овие денови ќе бидам богами. Вај мојо па дежурства земал, значи ја ќе ве оправам тука. Како некој со искуство, ќе ви кажам кој шо дава;) Ориз не барајте, имам уште ја ќе ви дадам .

@KateKane Нарцисо зафркавај се ти за забите, ама ние сме појаки , кога ќе загризаме некој сендвич од 7ца со некоја мрсна плескавица или некој бурек така сочен, мрсен, ќе се чудиш после:)

@theowndemon Кате чупе, кај брзаш со тоа сендвичите, имам ја за тебе нешто помеко кога ќе остариме. Некоја Кисела краставичка, мека мекана :DПа и тоа краставичката како ќе лизга со ракииче:) Таман за тебе:D

@KateKane ауууу богохулие еј. Значи ме пукнавте со тие киселачки бљувотини. Димонке, ја те мислам за добро дете, ти вака против мене, а:)

@JuLleE ја прво, дека пак се врати Ковидот, да ве дезинфекцирам со алкохол овде во темата па после ќе збориме за гласањето.
    Мислам гледам нешто сите нудите за да ве гласаат, ја ќе ви понудам гратис престој кај мене. Со свеж мирис на море, по некој стаорец на улица , ама тоа е дел од секојдневието, полека смирете страсти вие што се р'чкате.
    Ве канам да видите како се живее овде, какво е здравството, како е се подобро од таму доле.
    Имаме и подобра храна... Кремшита за прсте полизат(fingers)

@Celltica ајдее кој ги пушта овие дијаспоркиве што не знаат да пишуваат?! Мислам ок у реду е. Најдобри сте. Ама терајте таму. Не овде сега во Декември патриоти колку да победат и да ни земат наградата. Таман ако е смарт тостер..

@referentka девојче извини ја оти брзам, да прашам -ќе одам на зимување ако може тоа што нудите побрзо да се "мушне" под рака, оти пат ме чека;)

@ALISA0000 ајде оваа Рефка а нема никаде цела година и на крај дојде за "џандар збира":) Рефке , знаеш дека те поштувам, се шалам. Јас нејќам ништо. Јас си го пратам маж ми на пат, он ми донесе се што ми треба. Сега ми донесе зимување :D
    За оние од другата тема што многу лафат дека тука сум шетала сама навака натака, не се секирајте , сега со маж ми шетам ;)

@Biljarkata Селти аа ќе се караме:)Што дијаспорки сега? Ние си го сакаме нашето , не го даваме на никој. Па дури и на вас:D:D
    Нема врска, мене не ми е за тостерот, тука во Лидл какви тостери има за ефтини пари. Само нема убави гаќи и пижами:D Се шалам , или па не;)
    Ама ја знам да шијам, па ако победам на сите ќе ви пратам по едно костимче handmade македонско увезено од Германија:?:

@LejlaD јас не сум номинирана, ама прочитав костимче па да пишам. Јас какви костимчиња имам од времето на Тито:DЈа постара сум деми , многу постара од вас. Ама кога треба палам патики и одам кај треба.
    Си ги прашувам од 40ка за што е во мода у секоја недела вадам по едно костимче и одам во Веро дотерана 8)

@Yowannty сега и ја што и да понудам пак ќе бидам бележана ,дупло. Ем преку Грција ем сега па Германија. Мислам ја кажав , да докажам дека ја сакам Македонија ставам македонско име на дете и крај .
    Не мора ни мене тостер. Еве ја дури ќе ви понудам мастраф за тостовите гратис.
    Мислам некако немам некоја желба да се докажувам овде, оти стана изборот ходајуча депресија. Ама фала ви што ме номиниравте. На тој што ме гласал следи едно шише солена вода од длабочините на морето и една кобасица германска, naturlich ;)

Знам дека е досадно 3та година по ред се јас, ама ми беше досадно, па морав:D
    Поздрав

На senjorita-v, Annath, see.emily.play и 44 други им се допаѓа ова.
  12. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.922
    Допаѓања:
    171.864
    Па дури фина си, обично вакви работи добивам назад:
    Screenshot_20231223_220323.jpg Screenshot_20231223_220400.jpg
    :devil: :devil: :devil:

На Annath, FridaodaMk, Celltica и 13 други им се допаѓа ова.
  13. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.489
    Допаѓања:
    127.357
    Не си тАчна.
    Умрев или по форумски се фаносав. :rofl::rofl::rofl:

На Annath, Bozica1980, Kris80 и 3 други им се допаѓа ова.
  14. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.763
    Допаѓања:
    140.482
    На Annath, andrejko82, Ahoy и 14 други им се допаѓа ова.
  15. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.922
    Допаѓања:
    171.864
    Во нејзина одбрана, првите пораки се за рил каде во куглов калап редат колбаси, па прат желатин и течност од корнишони, па редат корнишони и други работи низ колбасите, па турат течноста, во фрижидер да се здрви, па после сервира. :D :D :D Отворете на сопствен ризик.

Едит. После гледање пак на рилов има и кромид и нешто шо е или пиперка или домат ситно сецкани. :D

На Annath, andrejko82, Celltica и 8 други им се допаѓа ова.
  16. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.763
    Допаѓања:
    140.482
    Хахах, па и да ти кажам во право е за тоа, леле бучкуруш е тоа:D

На andrejko82, Celltica, Bozica1980 и 2 други им се допаѓа ова.
  17. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.466
    Допаѓања:
    61.003
    ДУРИ И ФИНА СУМ ЗА ВАКВИ ПРОКЛЕТИЈА Д Е М О Н Е.

МРШ.

На andrejko82, senjorita-v, Celltica и 7 други им се допаѓа ова.
  18. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.268
    Допаѓања:
    140.874
    @flower30 се врати во форма :D.
    Сега го прочитав и последното од лани, не знам како сум го пропуштила. Солзи ми течат од смеење :rofl:.

На Annath, andrejko82, Bozica1980 и 7 други им се допаѓа ова.
  19. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.800
    Допаѓања:
    151.057
    Aaaand she is back :bow::D:D:D:D:D(highfive)(highfive)(highfive)

На andrejko82, Biljarkata, Bozica1980 и 4 други им се допаѓа ова.
  20. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.203
    Допаѓања:
    208.285
    Цветче се врати.Навистина се врати:bow::l::D

На Eli23, andrejko82, referentka и 5 други им се допаѓа ова.