Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Реакции на фемина форумџии за одредени ситуации

Дискусија во 'Насмевка' започната од KateKane, 4 декември 2018.

1. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.466
    Допаѓања:
    61.003
    Буквално сиот чет со мојот најголем гуру џелат ми е за тие проколнати лигави стапчиња со венерични брадавици на нив.

Screenshot_20231223_234713_Instagram.jpg

Screenshot_20231223_234707_Instagram.jpg

Screenshot_20231223_234636_Instagram.jpg

@theowndemon

На fana, Eli23, andrejko82 и 10 други им се допаѓа ова.
  2. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.922
    Допаѓања:
    171.864
    Колку поќе ти праќам, толку поќе ми излегват :inlove: Врти алгоритамо :inlove:

На staycalm, Eli23, andrejko82 и 10 други им се допаѓа ова.
  3. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.268
    Допаѓања:
    140.874
    Ама што сме ние „случајните минувачи” криви што и нас почнува да ни врти алгоритамот исто? :D

Ццц, сникерс со кисели краставички, значи ништо не ви е свето!!!

На Annath, Eli23, andrejko82 и 8 други им се допаѓа ова.
  4. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.356
    Допаѓања:
    104.596
    Најдобра и единствена си (y) :hug:

Последна измена: 24 декември 2023
    На Eli23, bertold, LejlaD и 3 други им се допаѓа ова.
  5. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.452
    Допаѓања:
    172.331
    Лудача беше , лудача остана :D:D
    Love you Цвето :*

На Eli23, Milobebence, bertold и 2 други им се допаѓа ова.
  6. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.763
    Допаѓања:
    140.482
    @fana Като , ја имам една пријателка во производство во Алкалоид, ако нешто треба ,да и речам да напраат некој Аналгин со вкус на кисела краставичка:D

@KateKane Фано ме дупчиш ти мене, а:(А нели другарки бевме?
    Ја да ви кажам ќе ме изнервирате и ќе се јавам кај другар ми ќе направат некој вибратор со некој слој од латекс од лута пиперка , па ќе квичат пола од овие цурите што ме зафркаваат:D
    Фано ,за тебе ќе има и звук на германски :D

@fana Катенце љубави, се шалам бе . Какво сака нека е, само од тебе да е:$

@Milobebence јас ко по обичај, пак направив утка. Цела збунета одам и кликам за да гласам и една врата од дворот отворена, а ја држам мобилен да гласам, мислиш сендвичи гратис даваат:)И си одам и кога се треснав во вратата, а на неа напред едно железо , ѕвезди избројав. Најјакото, трча газдата на дворот , ја на земја да се свестам што се случи и не го пуштам телефонот. Он вика девојче на брза помош да не ѕвониш? Вртам поглед накај телефон, ја сум стиснала за други 2 членки, од помладите. Викам леле не. Се испаничи човекот, вика леле лошо ли ти е , извини што стоеше вратата отворена. Викам не , на Фемина згрешив, ги утнав членките. Ме гледа, се врти накај жена му, и и вика изгледа женава има потрес на мозокот, викај помош.

@nextredstyle тууу бре, пак ве зафркнавме тетки:devil:Два гласа плус за нас(fingers)

@Bubce38 девојче тоа не се важи, според неврологијата ако е при потрес значи не е при здрава свест гласано.

@nextredstyle а па вие едни здрави, една свест што имате :devil:Гласано е , точка.
    Реин, знам дека и ти си во тој клан ама биди реална бар еднаш и кажи им дека се важат гласовите.
    ФМЌ rules :clap:
    Тетки - за вас автогол:rofl:

На Skorpija25, SV1911, senjorita-v и 25 други им се допаѓа ова.
  7. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    16.623
    Допаѓања:
    114.804
    Oваа цветче каква меморија има :l:
    Смисла за хумор не коментирам.

Заоѓам:rofl:

На boomsleng, Eli23, mareane и 8 други им се допаѓа ова.
  8. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.356
    Допаѓања:
    104.596
    Те обожавам цветуу :rofl: :rofl: :rofl:

На boomsleng, Eli23, Bozica1980 и 4 други им се допаѓа ова.
  9. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.452
    Допаѓања:
    172.331
    Како ја имаш доловено @Milobebence:D алал ти вера (zilmer)

Чекаме уште теми :)
    Ај пушти таа душа и напиши реферат од 2-3 страни :D

На Annath, boomsleng, Eli23 и 7 други им се допаѓа ова.
  10. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.763
    Допаѓања:
    140.482
    @friendy на претходните избори се даваа документи за да се учествува на изборот. Се знаеше - копија од дата на зачленување, документ за неосудуван, документ од губење невиност и документи за прва вакцина:!:
    Сега ова " банда без команда ". Влагаат на изборот и ни документи ни "испод рака " некое блакце, 100 грама кафе. Јок бре.
    И после имало редари и обезбедување овде. Па ќе има, оти овде се има само правила нема.

@LejlaD абе ако е за кафе јас ќе дадам. Мислам немам дома неотворено, ама сега ќе тркнам до тобако ќе земам. Само се мислам нема таму некое убаво благо, деми пред народ треба да се прикажеме. А може домашно. Таман може да го ставиме оној банерот " Купувајте домашни производи", ама ние ќе пишеме " купувајте форумски правила" :mm:
    Само не знам што е пофенси ? Ја од постарите сум , ама знам и модерни благи. Уствари може некоја баклава да направам, по на шербет, да ги стресе овие од жирито. Или па да не ми се карат ?! Ај ја отидов вие пишете ми како треба.

@Ordinary си го изгубив црвениот конец некаде во Wallmart, инаку одма ќе го ставев тука. Отидов да си купам кафе и го носев во рака , aма одам накај рафт и слушам една тетка на ќерка и вика " good damn it, реков сакам Гранд кафе, ме потсеќа на Македонија, на кафето на баба ми и тврдиот локум. Не туку ми купувај тоа latte ice кафе, то ко да сркаш Несквик со лед .
    И викам леле овие нашиве секаде ги има. Па дека стоев да ги слушам и бирам castor oil, и ми паднал таму.
    Ама ај бидете мирни, ќе одам пак таму и ќе се вратам со нов.

@M&M јад пак пропуштив некја јака дебата. Море среќа не бев тука, и мњнњ ќе ми ср караа:D
    А сега ја смеам на Нарцис да и лајкнам за чипсот ики не;(
    Чекајте бре, па ја стављм кафе секое сабајле, шо сега не можсм ? А ја цел фолдер у телефон имам со кафињс, избришав слики оф мачето за да има место за кафињата.
    Ај Реин пиши те молам, да знам смеам ики не смеам да ставам?

@Peco Еменемке , ако не смееш ти да ставиш има кој да да става:D Мислам на кафињата де , не се тепајте одма.
    Ај еден виц :
    Што е тоа црно , јако кога е тазе , а кога ќе се истури е ко овенато цвеќе?
    .
    .
    .
    КАФЕ ВО ТЕГЛА(fingers)

@Ariel јас како голем љубител на кафиња , и како стар член мислам дека не треба вето на најдобрата споредна работа на свет . Не е фудбалот, кафето е;)
    Уствари ако веќе не смееме, ќе ставам од вина и џин / коњак.
    Ама да не не читаат деца па да не тужат за заведување на малолетници од Милфици:whew:
    Не можам многу да размислувам , се спремам за журка, ај некоја правничка нека пише.

@Cka ништо не ви можат @Ariel. Се расфрлаат со правила и прописи, мислат ние книги не читаме, не сме учеле. Јас како најучена , дека имам 3 факултети и 3 онлајн курсеви можам да кажам дека можат да ви се фатат за малото .....прсте :wasntme:
    Јаки сме ние. Ние 5 века под турско, требаше да нејќеме да смислиме турско кафе, а ние пиеме ко да ни пееле приспивни тие 5 века.

Оти ако го прогласат кафето за " умрено" на темава, ќе не молат после да се вратиме.

@emiliana мислам ја со вас сум , заедно ќе гинеме, ама не е страшно де и ако нема кафе. Чајко нешто, ова она. Пак ќе биде филџан на сликата ама не е кафе, па не се кршат правилата. Ама ако има протест ,тука сум.

@JuLleE мислам ок е @Cka и јас имам 2 факултети завршено, еден во странство сега завршувам , не мора да се фалиме. Ама и ја нели како правник не можам да кажам "ja se ne slazem ", кога си во право.

Ќе се вратам ќе ви го објаснам тукашниот закон, само да ја соберам елката од вц и идам.

@Milobebence Џули вие стварно сте понапредни , елки и во вц.

@JuLleE не бре, ја да пијам кафе на раат и да бирам јакни ја пуштив ќерка ми да прередува лампиони и се вртам гледам дете крши лампиони како јајца за Велигден. Па тоа делчиња полно и ја носев под туш.

@Celltica ооо сега е време за напад:devil:Одам да се мешам со народот, да пуштам по некој збор два за мојата кампања. Директно во рацете на лавот. Ама после со круната на глава ќе кажам гордо колку заслужена е победата.

@Bubce38 мислам ако е жустро толку тука, ако има нервози ја можам да скинам 2-3 рецепти за главоболка, за стрес и нервоза, мигрена...
    Уствари, ја ќе ве почастам чоколадо за смирување. Имам 25 пакетчиња. Љубовсито купува по 2 , едно за мене едно за Славен , даваат и другите. Чоколади имам за уште 2 години.
    Имам место во подрумот оти оризот го изедеХ:D

****сама ќр се испратам, не мора да ми се караат и не мора бан за мене:D
    ( п.с. не ми се карајте плис:$)

На Tajnaotrovna, Skorpija25, Ahoy и 35 други им се допаѓа ова.
  11. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.763
    Допаѓања:
    140.482
    @Femina бидејќи членката Флауер ги прекрши сите правила поставени на форумот, и следува привремен бан да одмори.
    И во духот на празниците, 100 грама кафе и кутија Наполитанки.

* дека иде Нова година ќе ја стопираме тужбата:f:

На Tajnaotrovna, Skorpija25, Ahoy и 27 други им се допаѓа ова.
  12. Estranged

Estranged Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    1.776
    Допаѓања:
    24.836
    @M&M со печатните грешки. :rofl::rofl::rofl::rofl:

На Skorpija25, boomsleng, dunika и 13 други им се допаѓа ова.
  13. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.724
    Допаѓања:
    253.623
    Цвето и @Cka има два факултета, ќе те молам не ја прај поучена од мене|(
    Е сега она судоку решава, јас врска немам:D. Вештачки нокти ставам јас:D

На boomsleng, Biljarkata, Eli23 и 12 други им се допаѓа ова.
  14. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.338
    Допаѓања:
    51.771
    @flower30 Кај ти текна Wallmart , Castor oil, Godd damn it!:rofl: Царица си еј.:hug:

На boomsleng, flower30, emiliana и 4 други им се допаѓа ова.
  15. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    15.690
    Допаѓања:
    174.115
    @flower30 Значи царица си на денот месецот годината векот
    Кој сака нека е победник ама за мене ти си победник

На Tajnaotrovna, Skorpija25, boomsleng и 10 други им се допаѓа ова.
  16. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.405
    Допаѓања:
    126.851
    На boomsleng, Milobebence, flower30 и 3 други им се допаѓа ова.
  17. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    8.991
    Допаѓања:
    273.941
    Леле @flower30 ми го продолжи животов.
    Ти треба да отвориш канал на јутуб со оваа смисла за хумор

На Tajnaotrovna, Skorpija25, Annath и 6 други им се допаѓа ова.
  18. emiliana

emiliana Форумски идол

Се зачлени на:
    28 октомври 2019
    Пораки:
    3.534
    Допаѓања:
    42.085
    @flower30 никогаш да не дозволиш да ти згасне жарот за пишување и хуморот, ме пресмеа да си жива и здрава :D :l:

На Skorpija25, Bozica1980, Annath и 6 други им се допаѓа ова.
  19. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.603
    Допаѓања:
    48.968
    Хахаха Цвето бе, како можеше волку да си закон....:rofl::rofl:

На Bozica1980, mal.ecka, Annath и 4 други им се допаѓа ова.
  20. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.763
    Допаѓања:
    140.482
    Дебатата се одржува во престижниот хотел Александар Палас , а темата за оваа година е " Неко горе види све "

Од подалеку некој довикува - " оваа па депресивната секоја година истото , сака да е центар пажња , како ние да не знаеме да пишуваме " .

@CameliaMiller ај ве молам, јас како претходен победник имам право да кажам прва мислење. Значи веќе аман . Треба фер избори , без навредување . Е сега кафето од кафематот како лизга на сабајле, може па и да ве сфаќам малку :DАма немој да се закачате со некои членки , значи не сте ни ни ди колена.

@nextredstyle хахах еве го и подмладокот со бранење. Тебе ќе те поздравам со песната "Додирни ми колена, то би сад волела " :*Не дека си јака многу, туку дека во 40ка си па ќе почнат да те болат коски, колкови, нозе па да те потсетам ...

@KateKane Камелијо дека през пиперо]:)Лани јас победив и почесниот збор треба да е мој .
    Се шалам ма.
    Намерно ова, оние младиве да мислат се мразиме :D

@Feminka22 мене нема да ме болат колена и коски никад. Ја вежбам, ја чистам за пола саат цела зграда, возам точак од Ѓорче до Сопиште. И не сум како вас да не се ценам и да не си го чувам здравјето. Бутаат пачи, чварки, макарони па после јаки биле од 40ка .
    Аха сигурно.
    Јаки, жими my beautifull skin ass:devil:
    И не се закачајте со мене, не родила уште мајка таква да победи против мене.
    (Ама шала на страна, после ќе дојдам да ми кажете што да праам ,золва ми сака да живее со нас)

@Emy867 хаха дете, дете . Колку си во заблуда . Какви не има во Тетките, вода можеш да ни носиш. За 100 животи нема да бидеш како нас.Ја и родено имам па сигурно послаба и подобра сум од тебе. А ти па и вака нервозна , кај ти е крајот на 40г .
    Од мене совети не барај , ме изнервира вака касно , а и ја самостална сум, не живеам со цело село во станот.

@Feminka22 мајко она била добра. Едно дете не можеш да смириш, ти ги јаде ѕидовите дома , и мене ми викаш си била јака , самостална и добра мајка. Уште во 8ч веќе имаш испиено лекови за климакс, остеопороза, шилци и едвај чекаш да си легнеш.
    Ја во 21ч највеќе енергија иам.
    И којзнае колку го тепаш детето што не е мирно, а тука ми кажуваш зен мисли дека си добра мајка.

@nextredstyle Феминке остај ја . Ви кажав ја кланот се ќе се јави. Ама ако , они со мене се закачаат, сега еве ви.
    И сега кога ќе почнат срцка ти си за мене најдобра феминка, па ние најуспешни. А они само плачат таму во темата. Па и Демонка , што и направија ја не знам. Сигурно некоја магија.
    Девојчето кај нас си беше , што убаво младалачки муабети, а сега кај и да се свртиш Демонска готви. Ќе ја направат очајна домаќинка.
    Море , како сакам да им се скршат тие штиклите одејќи па да паднат ниско па после да видиме дали ќе се прчат така .

@Viktorijaaa5 пројата на Крис да се прогласи за рецепт на годината. Не дебелее, а заситува .
    Ооо не бе , ја требаше во МЈФ да пишам. Таму требаше , да.

@Yowannty Вики ја и ти со труднички мозоци, ќе грешаваме. Туку дај рецептот да пробам и ја.
    Инаку за темава , немам што да кажам. Ја цел свет го прошетав , вакви дечиња не видов. Да, дечиња. Се бафтаат со глупости наместо да седнат да читаат нешто или да работат. Ја трудна, деца, маж, стан, странство па пак работев и пак читам и немам ваков вокабулар ко повеќето Independent young girls.

@nextredstyle да бе Јованти, што читаш де кажи ? Те видовме и тебе, мирна ,фина додека беше гласањето лани. Сигурно Достоевски не го читаш.
    Годинава само трачариш во Јавните фаци. За 40ка па да не зборам.
    Демонка и ние ќе ја гласавме, ама отиде кај вас ко мислиш најмудрите совети ќе ги збере од таму. А она само научи дали да пие розев џин или Гордонс.
    Вајлд бар беше фер и искрена. Знаеше и кај нас да дојде со убави совети. Затоа и ја " снема". Ама Адвокатката на ѓаволот , заедно со колешките средиле се .

@theowndemon и са ја што да кажам. Ја сум си такво чупе, дружељубиво. Ја со корнишонката Кате живеам не па со 40ка и ФМЌ.
    Ама добро Нехт ,морам да бидам искрена. Малку попримив од 40ка , оти за Сикрет Санта, порано правев пакетчиња со колекции и секси гаќа, сега со веге ручеци, Остеокер и книга со рецепти.

@ALISA0000 путкиии :inlove:Што се карате бе . Да ви каже тетка Алиса рецепт за подобар живот - Глукозамин, со витамин Д и Колаген од поскапио. Редовно шетање ама и е@авање.
    Еднаш во месецот нокти и фризура и мажот да е почесто отсутен од дома заради подобри меѓуКЛИМАКСИ односи;)
    А да, и да си садите цвеќиња и ич да не ви чуе на која страна ви е китката преку ден:)

На LejlaD, L.i.n.a.a, Ariel и 24 други им се допаѓа ова.