Unique One спрејот го има и по локални парфимерии. Јас го купувам од кај мене, 800-900 денари, не ме фаќајте за збор.
Во Cosmo ги има, ама нема многу бои. Јас купив пред неколку месеци околу 400 ден беше ама ич не бев задоволна. Плава фарба беше, демек пепеласто и ми ја изгоре косата премногу и ми ја направи жолта а предтоа ми беше убава сивкаста. Така да не ги препорачувам.
ја го имам само црвеното го имам ова е од кокос околу 1000ка е тука Германија некои 8 евра е не е ништо посебно убаво мириса ја разчешлува косата да ама не ја штити од горење и веке оштетеното не го управа
А дали знаеш некое да ми препорачаш за мазна долга коса да не ми се електризира после пеглање и да не ми се мрси
Zdravo me interesira dali nekoj koristel revlon silver i kade moze da se kupi i sekako cenata ako nekoj go koristel ve molam da mi kazete svoite iskustva vo momentot imam sarena boja zolta i siva vi blagodaram pozdrav Zdravo sakam da te prasam kopku e cenata na revlon samponot za protiv zolti prameni pozdrav
И мене ме интересира цена и колку мл. е? Не сум сретнала никаде, веројатно кај фризер треба да прашам некој што работи со ревлон. Знам дека е скапо, ама колку??
Една фина информација за тие што го користат спрејот Revlon UniqOne - моментално е на попуст во DM, плус има дополнителен 15% попуст на сѐ останато. Со вкупниот попуст можете да си го земете за 590 денари.
Здраво Феминки, ме интересира дали некоја од вас ја видела конкретнава фарба, 8.24 во Скопје и која е цената на овие фарби?
scrunch na revlon za vitkana e super, sestra mi ima spirali ama mnogu suvi i so scrunch i se super oblikuvani go naracuva od moj frizer na fb
Здраво, постар е постот, ама да те прашам во кој ДМ го има спрејот? Не сум знаела дека го имаат, мислев само од фризер може да се порача