1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ревлон (Revlon)

Дискусија во 'Коса' започната од Pubu-bubu, 12 јули 2012.

1. NCIS

NCIS Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2019
    Пораки:
    224
    Допаѓања:
    163
    Revlon uniq crveniot sampon i maska,prvite 3 mienja na kosa,nezadovolna,si rekov za sto li dadov tolku pari,kosata razletana,suva,ama tretiot pat koga gi upotrebiv (navecer) primetiv deka kosava nalegna drugiot den sto mi e cudno. Isto taka moram da napomenam deka togas se farbav so palette 7.77,a site znaeme deka palette ja ostetuva kosata,ovoj pat kaj mene toa ne bese slucaj,i sto e najinteresno mi ja cuva bojata samponov,ne mi blednee bojata kako porano. Dosega 5 pati gi imam upotrebeno samponot i maskata,ocekuvanjata mi bea pregolemi i se razocarav ama pocnuvam da go menuvam mislenjeto ocenka od 1 do 10 za preparative 8 ke dadam

2. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    19.074
    Допаѓања:
    108.908
    @NCIS јас имам читано многу негативни коментари за овие производи на Ревлон и некако немав никогаш желба да ги пробам. Жал ми е што не ти се погодиле.

3. NCIS

NCIS Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2019
    Пораки:
    224
    Допаѓања:
    163
    I jas citav negativni komentari osobeno posle prvata upotreba. Ama ete nekako kako sega da dava efekt,ne e nesto wow ali zadovolna sum zatoa sto imam suva kosa,samponov mi ja cuva bojata(bakarna) i ne mi se osteti posle farbata palette sto ne bili slucaj dosega,prethodno posle palette nosev jambolija na glava bukvalno. Ne sum mnogu razocarana od proizvodive