Revlon uniq crveniot sampon i maska,prvite 3 mienja na kosa,nezadovolna,si rekov za sto li dadov tolku pari,kosata razletana,suva,ama tretiot pat koga gi upotrebiv (navecer) primetiv deka kosava nalegna drugiot den sto mi e cudno. Isto taka moram da napomenam deka togas se farbav so palette 7.77,a site znaeme deka palette ja ostetuva kosata,ovoj pat kaj mene toa ne bese slucaj,i sto e najinteresno mi ja cuva bojata samponov,ne mi blednee bojata kako porano. Dosega 5 pati gi imam upotrebeno samponot i maskata,ocekuvanjata mi bea pregolemi i se razocarav ama pocnuvam da go menuvam mislenjeto ocenka od 1 do 10 za preparative 8 ke dadam
@NCIS јас имам читано многу негативни коментари за овие производи на Ревлон и некако немав никогаш желба да ги пробам. Жал ми е што не ти се погодиле.
I jas citav negativni komentari osobeno posle prvata upotreba. Ama ete nekako kako sega da dava efekt,ne e nesto wow ali zadovolna sum zatoa sto imam suva kosa,samponov mi ja cuva bojata(bakarna) i ne mi se osteti posle farbata palette sto ne bili slucaj dosega,prethodno posle palette nosev jambolija na glava bukvalno. Ne sum mnogu razocarana od proizvodive