Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Реинфекција

Дискусија во 'Коронавирус' започната од lolipoppp, 21 август 2021.

1. marchi-cool

marchi-cool Форумски идол

Се зачлени на:
    23 април 2017
    Пораки:
    7.000
    Допаѓања:
    14.400
    тие се симптоми на омикрон. На делта после 4тиот ден или излага наод на плуќа или губење на мирис и вкус

На Lady Maria му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Agatha

Agatha Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    1.157
    Првиот пат во септември 2021, сега за 4 месеци повторно :(
    Првиот пат лесно поминав, сите поблаги симптоми ги имав. Вториов пат до сега само грло ме боли.
    Вакцинирана сум летото 2021.

3. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.600
    Допаѓања:
    79.199
    Јас добив реинфекција после нешто помалку од 7 месеци. Со истиве симптоми порано викавме настинка дека е, сега омикрон.

4. lolipoppp

lolipoppp Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2020
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    166
    Јас се овој период се разболувам, еднаш сезонски ми рекоа сите симптоми на ковид еднаш ковид две недели омалаксаност, а сега една ден температура и два три течна столица, вајда не е ковид некој стомачен вирус, на брз тест негативна ме даде. Коронава трауми ни остави и на мала настинка помислуваме одма на неа. Психички не отепа

5. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.167
    Tri pati se razboliv, tri pati ne se proveriv. Da, psihicki traumi ni napraj i toa golemi. Nema pojke bezgirznost kako porano. Se gledam na stari sliki, nasmeana i vedra. Od srce. Sega sum kako avet.

6. lolipoppp

lolipoppp Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2020
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    166
    Исто и јас, преплашена од ништо нешто одма на интернет гуглам мир едноставно немам...Од срце се немам насмеано, таман ќе решам да не отварам по интернет па неубави работи од околината ќе слушнам и пак по старо. Страв ме фаќа дека и пандемијата ќе помине ние нема да бидеме како што сме биле, психички многу сме исцрпени