1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Рецидив на трет крајник

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од MoniMa, 25 јуни 2026 во 22:39.

1. MoniMa

MoniMa Нов член

Се зачлени на:
    Вчера
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Добра вечер драги,

Нов член сум на стр. Иако како млада бев корисник,сега повторно се враќам али како загрижена мајка. Пред околу две години на мојот син Петар му ги извадивме сите три крајници,претходно имаше многу сериозни проблеми неможеше да диши правилно,имаше апнеа,болки во ушите,висока температура. Од кога ги извадивме све беше одлично све се промени,сите тие проблеми претходно исчезнаа, се додека не почна повторно од пред еден месец да се жали на болка во ушите,до пред една недела имаше секрет,болка и не слушаше кога му зборувам. Денеска го однесов на трето мислење (претходно матичната ми кажа дека све е супер, и др мери ми даде антибиотик и капки како секогаш, дојди сл пат ке го провериме) ми кажа др. дека има „Рецидив на трет крајник“ значи повторно нараснал ... тоа ми го кажаа во Аудио БМ мрдикал. Кажете ми ве молам дали има некој вакво искуство. Кои витамински сирупи или што користевте све ме интересира. Син ми има 6 (шест) години
    Ви благодарам,