Кога има рима за форумот нема зима Секој по нешто овде да пиши од рима да не се лиши. Постовите се многу крај им нема секој во некоја тема збор да се искаже си зема. Форумџиите се јака шема нема овде дилема од утро до мрак овде сите и одма повесели се дните...
Те сакам многу , тоа го знаеш , а ти и понатаму по твое си праеш и за нашата врска не знаеш да траеш !! Од среќа и тага само солзи ронам во своите мисли длабоко тонам, и само за тебе сонам !!!
Љубовни мелодии овде не се пеат тука треба сите само да се смеат. Од еден до друг, се вртиме во круг На фемина треба секој ден да се празнува а тој што прави офтопици мора да се казнува.
на фемина преферираш да какаш, тролови колку ми сакаш, да кажеше нешто паметно барем, немаш ли тронка срам, зарем? прашања глупави, лесни, не ставаат у ситуации тесни, да одговориме ли со пцовка? не сме толку вулгарни, па некој има мака, офка! истакнати, идоли и популарни, станаа на фемина славни, да помогнат колку што можат, и на секс категорија да се ложат така фемина 5 години трае, и банира секој што глупости лае, ако имаш нешто паметно да кажеш, дојди на фемина само немој да лажеш!
Ако лажеш лошиот трол на мајка ти ќе и каже дека ја сака а со постари госпоѓи тој нема мака Но мајка ти е дама за разлика од тебе, што цел век си сама И немој да ми правиш ти на мене драма
Извини чекај јас ли имам маана девојченце како тебе во ова време нана. И после она мене ќе ми се сили, а нема појма ни што е Вили.
Вили е сендвичара стара Во неа гладен се трча и скара се бара За секој има по нешто Плескавици, компири, хамбургери, ќебапчиња Спремени се мајсторски вешто Таму и во лете и во зима Работа турбо има Од муштерии нонстоп врие Додека еден на ред чека, друг веќе спие
За рими треба рефлекс, да крцкаат како кекс. Зачинети ко скара текс-мекс, На хејтери да набијат комплекс. Рими обично слушам на рипит, стилот е претежно тврд и стрит. Звукот што го преферирам е фит, рапери што фрлаат неверојатен спит. Незнам како да продолжам римава десно, на почетокот беше малку по бесвесно. Да смислуваш рими е понекогаш стресно, но кога би имал техника да ги спитам, тоа би било бесно.
Отвори фемина кога нема што да правиш, може и да си невработен и со бизнис да се бавиш. Можеш да си лутка, нервозна и напната, мајка, домаќинка, од работа капната. Секакви не има тука, има фини постови, има и чиста брука. Пријателства немој да бараш, така само проблеми ќе си ствараш. Ако другарчето ти се скара, го обрала бостанот Мара. Се за тебе инстант ќе се пише, име, презиме, адреса и нема да се брише. Седи си и врзи два три збора, во секоја тема да те има не мора. Тука време минува брзо за час, освен ако не наденеш некоја pain in the ass. Сликај си кафе и нова гардероба, лајкчиња ќе си добиваш па макар била и бабарога. Седи си тука и најди си тема, досада, депресија и осаменост тука нема. Форум за сите, за Марија, Ана, Кате, па и за Мите
Римата е стилско изразно средство кое се однесува на именки, не на глаголи. Ако ти треба да го вметнеш како дел од римуваниот стих, спрема контекстот, може со негација на нешто што се римува погоре во творбата.
Ха ха... Не ви личи ,ич не ви личи ,не ви личи да влагате у порничи ,само туристи со пари се океј ко ке чуеш (ду ју нид ени кокејн ) не сум дедо мраз но ви носам пакетче звони кога сакаш работам до 5-6 ..ха ха