Леле темава Неможам да ве читам,само да си кажам дека сакам апсолутна тишина,никој да не ме вознемирува
- тишина пред се заш ако ме прекине некој ништо од нуждата. - препрочитување на сите хигиенски средства околу мене. - може и некоја игричка да се најде ако е за подолго мислам
си го зимам телефонот и си пуштам музика за подобро да оди г..... ..ги мирисам шампоните, купките итн ..а ми се случило и да земам да учам во wc имам приметено дека така повеќе запомнувам
Проверувам дали има тоалетна хартија,влажни марамици,спуштам капакот и почнуваме-распејување на неутрален слог на-на-на-на или ла-ла-ла-ла ,а потоа тивко си ја потпевнувам она од Саша Матиќ мислам дека беше:неке птице никад не полете,цео живот.......
Обавезно си палам цигара. Си глеам наоколку,си ги бројам плочките.А некад и разлистувам некои стари весници,стари од на баба ми полуматурата.
хахаххахахахахаха се помочувам од смех баш пред некој ден јас мијев садови кога гледам таткоми со лаптоп во рака оди во веце кога почнав да си се смеааам цццц иначе јас си читм книга ритуал и тоа реден обавезно ...
Минатиот пат сум заборавила да кажам. Тоа е моето образовно катче. Имам свој личен речник. Моментално го изучувам вокабуларот, а за граматика ми е уште рано. Еве пример што научив: Toaletni Papir Toilet Paper Toilleten Papier Carta Igienica Toaletna Hartija Toalettpapper Papier Toilette Napkin Uloshci Uloshki Vlozki Prokladki damski prevbzki И тоа последното беше нешто intim. Напредувам, м?
Ми текна на ова: Срце ако се смееш во порака прати ми , а ако плачеш . извини срце ама јас серам, што да ти пратам? Да не сум офф топик јас си читам весници, декларации од се што има на пералната (подалеку не докачувам)
Пхаххахахааххааххахахахаххахахахаххахахахахахаахахаха мрдната е темава се скинав од смеење, прво прдење сеа и ова пхахахаххахахаахахахахах , и јас сум си слично си читам упатства А па другарка ми игра игрици на телефон и еднаш телефонот и има паднато у шоља леле ако види дека сум ја издалаа
Обавезно читам упатства за шампон, но ако немам при рака некој шампон тогаш се замислувам некаде. И одеднаш ШЛАП, и ајде готово се бришам, мијам раце и излевам :geek: