Немам повеќе ритуали, за минута сум готова. Едино може штоо ја земам хартијата в раце ја чувам за време на чинот и готова сум за една минута, се бришам и готово.
Обично тоа е многу брзо,ама често.Едно петпати на ден,а не јадам многу Чудно нешто е мојот метаболизам,ама затоа сум слаба хаха! Ама во други ситуации,си земам и си читам буквално се,се што имам во вецето.На завесата (или што и да е?!) кај кадата ги бројам цвеќињата,и ако ве занима,57 се Знам буквално се за шампоните и тоалетните хартии и тоа на сите јазици кои не ги разбирам,некад имам желба да научам сите тие јазици само за да читам. Ама колку фасцинантни работи има во тоа шампонот Многу пати се дешавало да се задржам толку многу што како за во менза се собираат пред ВЦ. -Што правиш,да не плачеш,што се случило? -Ќути бе мамо,се*рам ете -Ама толку долго? -Епа сега,што да му правам е*аго,незнам што му е? и се се слуша кај комшиите,во стан живееме па брат ми кога ќе дојде: -ХЕЛЕНАААА ИЗЛЕГУВАЈ ОД ТАМУ ОДМА! и кога сум така под стрес и да се кака е тешко ајде ајде,не се дешава често
и идемо .. влегуваме во великото веце седнуваме на великата шоља и земам парче хартија кое го стискам за г*мцето да си излезе побрзо .поточно полесно во меѓу време следи разгледување на вецето и сваќаш колку всушност убаво веце си имал па тие плочки па таа када па тој умивалник и после следи отварање на прозорецот бидејќи секогаш има опасност за угушување можеби ви се виде ова за 3 минути ,но од 10 минути повеќе нема
хахахаха леле ме изнасмеавте.. не ми се верува дека и ваква тема отворивте (немам ништо против потребна ваква тема да се изнасмеам убаво од мислењата на др. членки па вака: јас најчесто читам за се што ми е при рака... да не заборавам бекутан марамиците, тоа што пишува од страна го имам 200 пати прочитано... исто и за тоалетната хартија, читам, и читам... Понекогаш продолжувам и на странските јазици кои не ги разбирам и си терам и си терам кога после да сватам дека тоа не е јазик кој јас го знам тоа е се од мене ако ми текне нешто веднаш пишувам
Па со оглед на тоа дека си имам проблеми со стомакот , моето одење во вц започнува со молитва Ајде боже поможи полесно да се олеснам ...После тоа се е лесно ќе се најде некој шампон за читање или некое списание ..
Обично не се задржувам многу долго во тоалет. Но времето кога сум таму ми е супер исполнето. Најпрво палам цигара и седнувам да какам. Размислувам за што ли не и имам забележано дека битни одлуки во животов сум ги донела за време на какање. Ја пушам цигарата и тогаш следува вадење на некое поткожно влакно што ќе ми забоди очи. Завршувам со работата се мијам раце и насмеана излегувам
Кај мене е заебана ситуацијата, кога седнувам, почнувам да ги ратзгледувам акните што излегуваат по незете, не дека ги има многу, а и д аги нема ги створувам, почнувам да ги стискам, да ги мачам, се сосредоточувам и заборавам каде сум, почнувам да пцујам, а потоа кога работата е готова, земам тоалет и ма знаете веќе.... потоа го земам освежувачот на воздух и го препрскувам насекаде, потоа го отварам прозорецот и се враќам на она што сум го правела пред нуждата, ако се сетам што било тоа...
Темава ее ТОП Озбилно има некој кога ќе седне на вц школка и да гледа во земја?! јас коа ќе му ја седнам набрзинка завршувам ама мојот ритуал е да си ја гледам раката на огледало ја кренам над мене и зјапааам....некогаш земам па се лакирааам и ми се измешаа мирисооот на лакот со мирисот на г*****а и сеедно тогаш моето хоби е читање...читам се што стигнаам ама ништо не запамтувам
Јас си го земам мобилниот со мене слушалките во уши си слушам песни си ја средвам позадината на мојот Iphone кој многу си го сакам нов ми е и нигде не го оставам само треба да си купам маска за да не ми се оштетува, понекогаш се лакирам на брзина таму и што е најчудно најповеќе сакам да пејам ко ке сум во WC и мирисам шампони регенератори маски за коса све што ќе најдам..,,, и во една кошница си ги чувам сите чешели и четки за коса над перална и си ги средвам ко ке немам што да прам Малку забегвам знам хехе
Хахаха абе Дволичен, сликава баш ти е сликовите ама друг пат не се нервирај, ете имаш пешкир, имаш теписонче а што е најдобро имаш када, така да хартијава во случајов ти е заменлива со боља варијанта p.s. А и толку ли не гледаш? Па позади тебе имаш резервна хартија, џабе дуваш мускули само.
немам време за ништо тоа кај мене чин од една минута а се разбира кога имам запек сум најрелигиозна личност господе само нека излезе побрзоооо
Е како дете многу си сакав со саати да си седам во вц Моите мислеа дека ме украл некој Инаку што правам.. играм игри на мобилен и ги мирисам сите можни омекшивачи
Напната ситуација скрозз А имаше една смешна изрека на кумановски (кога има чучавец во вецето) : "Ако сакаш да сереш без муке , под колена стави руке, у врата упери очи и гомно само ке искочи" хХахаххахахахах