Na telefon gledam horor igri za polesno da mi ide... A, ako telefonot mi e na polnach togash si peam pesni.
Читам упатства на разни производи за коса или пак шминки, прашокот исто така.. до детали знам од што е составен.. пеам .. и така
Немам ритуал бидејки сум многу брза. Чудо од човек ке бев Ако некогаш се задржам 5-10мин, што ретко се случува си играм некоја игричка на телефонот.
ХАХА темава е јака. Па, хмм... Најчесто читам нешто, понекогаш си носам книги и таму учам па кога на кревет не ми се учи. Играм игри на телефон, обавезно. Читам нешто од шампони и тие глупости, пеам песни, си правам ноктите, косата..
Кога беше школската сезона со мене обавезно идеше "Историја" да ја листам, не дека ќе научам нешто за 30минути. А сега, телефон и слушалки, ЏејТи и Енрике обавзно пеат, а ќе се најде и некоја за денсање шо ќе ме мрдне, ама нема везе. После може и таблето за игрички, или пак извадам ќеса со сапунчиња и гледам кое ќе биде следно за бањање. А ако немам батерија на телефонот и таблетот, бројам колку улошки има и дали треба да си купам нови.
прилично сум брза хаха но, ако се задржам може да читнам шампон,паста.. или така ке си "поседам" хахах
Или зимам телефон или си плетам алка или за две секунди ме снемува од ВЦ,зависи Ама така на другарка ми телефонот во шоља
Значи не знам за вас, ама јас сум девојче и какам виножито. Излегуваат пеперутки и детелини, мириса на лаванда.
Јас ги затнувам ушите, а може и очите, пошто овие дома се ρасшетале по ходниκот гоρе доле κаκо да е тоа модна писта или цρвен тепих и тоа му смета на гомцето мое, а неκој тρопне или шушне тоа фуп си се вρаќа назад, ете тоа е плашливецот мој, абе ич не е отпоρнен на звуци, ич!