Се носи телефон. Ако телефонот е празен се носи лаптоп. А ако се празни и тел и лаптопот е тогаш се чита книга или сосе полначите и во тоалет.
^ Хахаха ти си бρза аρно ти е и на тебе и на твоите немоρа да те чеκаат 2 саата , а ја заглавувам внатρе, тρеба со тρаκтоρ да ме вадат после, κога излегувам овие дома се посρале κој на тепих, κој на теρаса ја битно моето си го пуштив
Најчесто седам на мобилен или читам книга и ќе се занесам, а ако некој чека многу ми е гајле нека си чека.
Јас со мобилен најчесто,разгледувам фб среќа па ми фаќа Wi-fi Татко ми има навика цигари да запали,како што знае да се задржи половина час. Обавезно му стои пепелникот на машината за перење Брат ми,музика слуша на телефонот..по еден саат ке дреме во ВЦ..ми се чини преслушува некој албум со по 12 песни Само мајка ми нормална,ништо не прави,бар јас како што знам
Хаха ме изнасмеавте ..Инаку и јас сум од они што читаат упатства за шампони,прашоци,омекнувачи и др.. Па ми текне си разгледувам наоколу,ноктите си ги гледам.. .Знам понекогаш и телефонот да си го земам па си чепкам во него.. И да кога ми завршува ритуалот одам кај огледалото и се гледам,правам фаци..Тоа ми одзема најмногу време
Хаха и јас сум од оние кои читаат декларација на шампони прашоџи омекнувачи или се загледам во една точка и си се сконцентрирам на работата .
Јас сум чуден табиет некој,секогаш кога какам ми текнува на некои ситуации во минатото во кои сум се посрамила,и таман ќе фатам да го пуштам ќе се сетам на нешто и ќе го соберам од срам Ама најсериозно ова,немам поима што ми се случува,морам на некој психијатар да одам. Затоа,и ако сум ептен брза си го земам телефонот и најчесто играм temple run А ако ми е празен,ќе си земам некој омекшивач,шампон,регенератор,купка ова она и читам што пишува и тоа на сите јазици,и оние кои ги знам и оние кои не ги знам
Колку си го сакам овој дел од денот :inlove, заедно јас и мојата шоља.. сплотени ... За овој свечен чин имам мноогу ритуали, али у последно време чест ритуал ми е: ќе го земам тоалет-папирот, и ќе го одмотам цел.. паа ќе го замотам и се така дур не си се олеснам скроз, туто комплето
Јас при извршување на голема нужда си читам. Ама не книги, туку декларации на средства за чистење и хигиена.
Многу брзо вршам голема нужда. Моиве дома се бавни во вршење нужда, и затоа се наоѓа по некој весник во вц. Еднаш седнав да какам, зимам весникот, читам една реченица, и следеше бришење. А ако се работи за запек, не можам да читам ништо, туку мора да се сконцентрирам на нуждата
Леле луѓе ви се чудаммммм. Абе седнувам, си завршувам работа, се бришам, мијам раце и дим да ме нема. Што има толку интересно во ВЦ-то не знам , јас едвај чекам да станам и да излезам од таму, како губење време ми е тоа. Единствено уживам во тие 10-20 секунди додека го пуштам, е тоа е уживање признавам, ама другово... јас се чувствувам валкано, едвај чекам да се избришам, а не пак да седам уште.
Едноставно си се сконцентрирам на работата и си читам упатства закористење на некој омекнувач, на некој прашак или пак ги испитувам шампоните....Еднаш од што ми беше досадно си ја избришив ендата рака лелелеле .....
Јас порано, како помала сум читала упатства на шампони, прашаци и сл, сега не. Иначе сум брза секогаш, никогаш не се случило да какам пола саат. за 30 секунди сум готова. Исто време колку што мочкам толку и какам, и несфатливо ми е како можат да какаат толку време, што е проблемот? им се кака а не им излегува па пружаат напори или? Еве брат ми на пример долго се задржува во ве це и секогаш кога ќе излези има солзи на очите. Вели дека кога ќе давал напон, солзи му капеле. Тешка е разделбата кога нешто си чувал во себе, си го создавал, и сега требада се разделиш.... може и солзи да ти дојдат
Хаххахахаха темавааа! Телефонот в раце и игри си играм Јас немам некој посебни техникибидејќи подолго од 1мин не се имам задржано...Брза сум