АХХАХАХА ТЕМАВААА ЕЕ ОУ МАЈ ГАД Олигледно не се разликувам од другите бхаххаха моб у раце ,некад и си пеам ахаххаха
Обавезно си го зеам мобилниот.....и се задржувам по пола саат, ама ако ми е празна батеријата тогаш завршувам работа со брзина на светлината хаха
Jas pred da idam pogolema nuzda zimam telefon cigara I pepelara. Ama bez telefon nemozam navika mi e I znam da se zadrzam saat vreme I sto e najstragicno ako go zaboraam telefonot I pocnam so rabota u wc malce ja vikam mama da mi donese inaku nemozam ali toa srekja retko se desava
Таај што ја измисли темата е царица....јас обично сум брза и никогаш не земам со мене ни телефон ни весник...пушам цигара и обавезно читам декларации на шампони,прашаци абе све што има од хемикалија во вц....
Јас земам телефон или играм некоја игра или на фб.Ако ми е празна батеријата обавезно читам декларација на паста,прашакк,шампони а таа иста декларација ми е прочитана 100 пати ама иинтересно ми е..Понекогаш ме мрзи да станам па така си седам си ги разгледувам ноктите се пулам во вратата и си прам некој филмчина во главата
Zimam so sebe tv I gledam Tom and Jerry I ova maljovo sekogas me nervirat pa taka od nervoza napnuvam I ajt.. P.s posle go vrakjam tv vo dnevna dodeka da primetat moite deka go nemat ja sum go vratila, I taka sekogas si go zemam so sebe I go vrakjam nazat A porano kako so nemav mobilen vaka ubav a mnogu sakav da si igram igri dodeka sum wc, i si zemav plej stejshn I go uklucuvav na tv-to I za da mi ide sila pustav nekoi igri so ce me nervirat hihihihi. Lele sea ko ce mi teknit off
Што е многу..многу ее што тема е ова бе луѓе, забегана работа...и уште да ви кажам и колку дебело го**но серам...ај ненормална работа
Не знам што е полошо, некој што направил ваква тема или тоа што има одговори со 15 страници на оваа тема. Што направи интернетов од луѓето...
Уклучивам греалката претходно да ми биде топло, и читам Плусинфо, Либертас на мобилен да видам што има ново.
И ваква тема има? УУУАААУУУ!!! Многу инспиративни теми и дискусии, нема што, хахаха. Требало и на вршењето нужда да се обрни внимание.
Kenjanjeto e bogovska rabota. Mojot ritual so kenanje e pushenjeto cigara. Uzhivam koga pusham cigara, slusham nekoja dobra muzika od pozadina i kenjam kao car!
Хахаха овдеκа на фемина аκо не се изнасмееш κаде на дρуго место ρитуал хаха се вρтиш оκолу вц шољата десет пати па седнуеш пушташ од телефон музиκа и жуρκата може да почне хаха а неκогаш е баш голема нужда аκо заспиеш на пρестолот наρечен вц шκолκа хахахаха