хахххахаха темава лудници е , што знам сега не ми текнува баш ама си шарам со очите гледам каков омекнувач има или прашак за перење........друго не ми текнува
...си вадам подкожни таму доле, па ако нема никој дома си палам цигарче, учааам...(имам забележено дека на шолја најбргу памтам ) озбилно .....донесувам некои страшни одлуки за животов, смислувам што ќе носам вечер....ама обично да ви кажам,немам многу време оти експресно ми оди тоа какањето мене-на ден по 7-8 пати,лесно ко песна!
Си зборувам и ја така седната на шоља, повеќепати и тоа. Абе ко да ме темпираат, само што седнувам и ете го телефонот или по некоја случајнот ако е во мене или ми го носат Лукс те бараат, и ете ја баба, да баба Лукс што правиш баба? И следи моменот ништо бабо си седам во веце , а во моментот тоа што треба да излезе патува Во темава најмногу ви опростувам оф-топици така да знајте.
Хахахахахаххахах Спојлер Јас не сум брз какач. Си пеам, бројам плочки, разгледувам наоколу, горе, долу, а најчесто си се потпирам на казанчето и така си седам, си уживам додека не завршам.
Леле сега ми текна на најважниот ритуал додека седам на шоља. Уште од помала седејки на шоља си ја мерев дебелината на нозете со двете дланки. Имам бенки на двете нозе баш на местата каде што со палеците и средните прсти можам да си ја фатам ногата. И уште од навика така се мерам ако не можам да се фатам значи здебелена сум
Јас сум Спиди Гонзалес на шолјата. Значи не губам време чекајќи го Годо,ами кога ми иде,одам,седнувам,си свршувам работа и чао пријатно. Порано,се дешаваше и јас да си позборувам сама,да гледам во таванот,имавме мравки порано во вецето,и никако мајка ми неможеше да им го најде изворот,и така знаеше да прелета некој и јас ќе се наведнев и ќе и го попречував патот со прстите,и се осеќав многу моќна тогаш. И и викав нешто у стилотwho`s the boss now? Многу битна работа кога какам. Не сакам никој да има во вецето. Тоа ми е премногу интимен чин и не сакам никој да ми го попречува. И најбитно.. Девојки,секогаш пред да пуштите вода,спуштите поглед доле,да видиме чисто што праќаме во Грција!
Пред да какнам секогаш си го чешкам газот, пуста навика, после какам, една секунда и готов, брзо оде, иако сакам подолго да трае уживам А после си погледнувам што сум пуштила, и асталависта гомце мое
Аууу порано си имав некои ритуали на пример : Ако ја стискам тоалетната со раце побрзо ќе ми се пушти гомцето , ако ги скрстам нозете уште побрзо итн. И многу се нервирав кога на пола пат ќе се заглави Али среќа ми дојде памет на време и сеа не си размислувам на тоа
Хаххаааа леле темвааа Епа јас немам некои посебни ритуали си се посветувам на Спојлер какањето Но,секогаш си го земам телефонот и си пуштам музика,или калориферот мора да ми бучи. А имам и зборано по телефон
Се придружувам на групата на брзи какачи Најчесто ќе ги соберам сите шампони,субрини,омекнувачи и други работи и си ги читам упатствата за употреба и останатите работи...а понекогаш и со книгата одам во веце за да не губам време па и во веце нешто да научам...и понекогаш одамна сум си ја завршила работата ама уште си седам на шолјата и си ја доучувам лекцијата или си ги дочитувам етикетите
„Меѓу нас е готово!“ ...му рече ректумот на своето гомце, притоа отворајќи ја со тешко срце вратата на нивниот заеднички ТОПОЛ (буквално) дом, пуштајќи го да оди засекопат Грчка. Билет во еден правец Прибидејќи јас спаѓам во категоријата на слоу моушн какачи, обично се доживувам ко Платон на шоља. Го анализирам ВЦ-то, ги студирам шарките на плочките, некоја крива линија на вратата што никогаш претходно ја немам забележано, влакното на одводната цевка на кадата....детали и го толкувам нивното значење Ако сум расположена обавезно интерпретирам некоја песМа од репертоарот на Селимова - Желчевски. Некогаш пушам цигара, некогаш шмркам ко идиот арома од шампон, некогаш копам кутикули.... Какање бе, ритуал за поштУвање
Еве да ви кажа една моја навика што ја применува за време на мојата посета на вецко. Пред чинот или за време, си го чистам носот со тоалетна .
Хахахахахахаха, темава... Вака, јас при вадењето демони си ги читам упатствата на прашок за перење, креми или сл. , кога пере машината од нејзиниот звук си замислувам зборови (како таа да збори), а неколку пати ии имам зборено на телефон додека какам.
На телефон правам муабет со другарка која си имаме ветено дека ќе си звониме секој пат кога ќе одиме во вц. Кога ќе ми звони од нигде никаде,знам што прави
Се што ми е при рака читам, некогаш земам списание, некогаш телефон и си пуштам музика, некогаш само размислувам