Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ритуали при извршување голема нужда :)

Дискусија во 'Насмевка' започната од Offspring, 31 мај 2011.

1. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Кај ли беше црна Хипицо два месеци да не ја видиш темава?! :rofl: :rofl: :rofl:
    Ма сигурно на шолја :D :D :D :rofl:

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. girlinlove

girlinlove Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    10
    хаахахаххахахах темавааа јооооојјјјј :lol:
    па зеам го мирисам омекнувацот на алиста и прскам со парфем :D :rofl: :D :rofl: :D :rofl:

3. MoreNa-22

MoreNa-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    76
    хахххахаха темава лудници е , што знам сега не ми текнува баш ама си шарам со очите гледам каков омекнувач има или прашак за перење........друго не ми текнува

4. Denna

Denna Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    87
    :D :D :D
    ...си вадам подкожни таму доле, па ако нема никој дома си палам цигарче, учааам...(имам забележено дека на шолја најбргу памтам :^) ) озбилно :D .....донесувам некои страшни одлуки за животов, смислувам што ќе носам вечер....ама обично да ви кажам,немам многу време оти експресно ми оди тоа какањето мене-на ден по 7-8 пати,лесно ко песна! :rofl:

5. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Си зборувам и ја така седната на шоља, повеќепати и тоа.
    Абе ко да ме темпираат, само што седнувам и ете го телефонот или по некоја случајнот ако е во мене или ми го носат Лукс те бараат, и ете ја баба, да баба
    Лукс што правиш баба?
    И следи моменот ништо бабо си седам во веце :lol:, а во моментот тоа што треба да излезе патува :rofl:
    Во темава најмногу ви опростувам оф-топици така да знајте.

6. simon4etooo

simon4etooo Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    186
    Хахахахахаххахах :D :D
    Јас не сум брз какач. :shake:

Си пеам, бројам плочки, разгледувам наоколу, горе, долу, а најчесто си се потпирам на казанчето и така си седам, си уживам додека не завршам. :D

7. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.029
    Допаѓања:
    4.535
    Леле сега ми текна на најважниот ритуал додека седам на шоља.

Уште од помала седејки на шоља си ја мерев дебелината на нозете со двете дланки. Имам бенки на двете нозе баш на местата каде што со палеците и средните прсти можам да си ја фатам ногата. И уште од навика така се мерам ако не можам да се фатам значи здебелена сум :rofl: :rofl:

8. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    :rofl:

Јас сум Спиди Гонзалес на шолјата. Значи не губам време чекајќи го Годо,ами кога ми иде,одам,седнувам,си свршувам работа и чао пријатно. Порано,се дешаваше и јас да си позборувам сама,да гледам во таванот,имавме мравки порано во вецето,и никако мајка ми неможеше да им го најде изворот,и така знаеше да прелета некој и јас ќе се наведнев и ќе и го попречував патот со прстите,и се осеќав многу моќна тогаш. И и викав нешто у стилотwho`s the boss now? 8) :D

Многу битна работа кога какам. Не сакам никој да има во вецето. Тоа ми е премногу интимен чин и не сакам никој да ми го попречува. :rofl:

И најбитно.. Девојки,секогаш пред да пуштите вода,спуштите поглед доле,да видиме чисто што праќаме во Грција! :rofl:

9. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Пред да какнам секогаш си го чешкам газот, пуста навика, после какам, една секунда и готов, брзо оде, иако сакам подолго да трае уживам :rofl:
    А после си погледнувам што сум пуштила, и асталависта гомце мое

10. anste

anste Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    127
    Аууу порано си имав некои ритуали на пример : Ако ја стискам тоалетната со раце побрзо ќе ми се пушти гомцето , ако ги скрстам нозете уште побрзо :$ итн. И многу се нервирав кога на пола пат ќе се заглави |( Али среќа ми дојде памет на време и сеа не си размислувам на тоа :rofl:

11. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.818
    Допаѓања:
    25.512
    Јас сум брз, најбрзштоможе какач.
    Ич не го сакам чинов, па глеам што побрзо да ме нема. :D

12. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Хаххаааа леле темвааа :rofl: :rofl: :rofl:
    Епа јас немам некои посебни ритуали си се посветувам на
    какањето
    Но,секогаш си го земам телефонот и си пуштам музика,или калориферот мора да ми бучи.
    А имам и зборано по телефон :lol: :!:

13. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Се придружувам на групата на брзи какачи :lol:
    Најчесто ќе ги соберам сите шампони,субрини,омекнувачи и други работи и си ги читам упатствата за употреба и останатите работи...а понекогаш и со книгата одам во веце за да не губам време па и во веце нешто да научам...и понекогаш одамна сум си ја завршила работата ама уште си седам на шолјата и си ја доучувам лекцијата или си ги дочитувам етикетите :rofl:

14. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    „Меѓу нас е готово!“ ...му рече ректумот на своето гомце, притоа отворајќи ја со тешко срце вратата на нивниот заеднички ТОПОЛ (буквално) дом, пуштајќи го да оди засекопат :D Грчка. Билет во еден правец :hai:

Прибидејќи јас спаѓам во категоријата на слоу моушн какачи, обично се доживувам ко Платон на шоља. Го анализирам ВЦ-то, ги студирам шарките на плочките, некоја крива линија на вратата што никогаш претходно ја немам забележано, влакното на одводната цевка на кадата....детали и го толкувам нивното значење :D

Ако сум расположена обавезно интерпретирам некоја песМа од репертоарот на Селимова - Желчевски.

Некогаш пушам цигара, некогаш шмркам ко идиот арома од шампон, некогаш копам кутикули....

Какање бе, ритуал за поштУвање 8)

15. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Еве да ви кажа една моја навика што ја применува за време на мојата посета на вецко.
    Пред чинот или за време, си го чистам носот со тоалетна .

На Beauchamp и simoncelicius им се допаѓа ова.
  16. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Хахахахахахаха, темава... :rofl: :rofl:
    Вака, јас при вадењето демони си ги читам упатствата на прашок за перење, креми или сл. , кога пере машината од нејзиниот звук си замислувам зборови (како таа да збори), а неколку пати ии имам зборено на телефон додека какам. :$ :$ :D :D :D :D

17. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    4.780
    На телефон правам муабет со другарка која си имаме ветено дека ќе си звониме секој пат кога ќе одиме во вц. Кога ќе ми звони од нигде никаде,знам што прави :lol:

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    Се што ми е при рака читам, некогаш земам списание, некогаш телефон и си пуштам музика, некогаш само размислувам :lol:

19. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Гледам што побрзо да ја извршам нуждата и немам време за ритуали!

20. mops

mops Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    119
    брза сум ама најчесто кога ке заглавам си играм карти на мобилниот :lol: