1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Роденденски подарок за партнерот

Дискусија во 'Врски' започната од flower, 25 ноември 2009.

1. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.517
    Роденденски подарок

^Јас пак сум многу против злата/сребра... купи му нешто што го сака или му е потребно - можеш да му купиш кошула + кутија чоколадца како што кажа. Сепак прави 19 години.. ;)

На fallenangel и k.i.m им се допаѓа ова.
  2. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Роденденски подарок

И јас мислам дека е ту мач да му даваш злато, ај што прави 19 години, туку и ти сигурно си тука некаде со годините, што значи невработена, па не ми е сфатливо... :?:

3. jenny.p

jenny.p Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Роденденски подарок

sakav da prasam vo sk dali znaete kade ima raboti so vergina ?? sakam da mu kupum na deckoto pepelara so vergina :)))

4. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    837
    Допаѓања:
    400
    Роденденски подарок

Незнаев каде да го поставам прашањево, па ај тука, дечко ми има дипломска на средина на март, а јас му немам смислено подарок..Сакам да е нешто вредно, нешто што ќе му остане, тој мене ми има купено многу вредни работи што би ми останале, јас никогаш не сум имала идеа за такво нешто, па сакам сега... Шток и нешто благо сигурно ама што да биде подарокот...? Се мислам за Приврзок златен, има ланче златно без приврзок, но незнам дали воопшто би носел, машинка за бричење, знам дека му треба, но незнам ни кои се квалитетни, ни дали тоа... Ај ве молам ваш предлог, што сте им купиле вие на вашите сакани по тој повод... :)

5. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Роденденски подарок

^ Една моја другарка му нарача торта во форма на ци**и за дечко и па може тоа наместо шток, за да биде поинтересно. Инаку можеш да му купиш саат, или убаво пенкало на сваровски нешто како на сликата, има многу избор ако се решиш за тоа а и не се многу скапи. Сепак се работи за дипломска, следува најверојатно вработување па ке му биде од корист.

6. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    837
    Допаѓања:
    400
    Роденденски подарок

Ти благодарам на мислењето, но дечко ми е виолинист, баш и пенкало нема да му врши некоја голема работа... Тоа е специфичноста... :) А часовник туку што доби на подарок, убав ептен :)

7. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Роденденски подарок

^ Епа купи ми нова убава футрола/кутија/какоидасевика :D за виолината. Можеш од внатрешната страна да му напишеш порака некаква...

8. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Роденденски подарок

Неџанам, злато. |(
    По некое време ко ќе е во криза ќе заврши златото во стара чаршија на замена за пари во златарите. :D
    Смисли нешто пооригинално.
    Патем, златото е прескапо. Ќе фрлиш 5-6 илјадарки, а нема воопшто да го воодушевиш. Глупо е.
    Пак уште пишала да не е премалку... |( Бога ми , малку. |( Купи му автомобил ако е малку.

И какви пенкала од сваровски, па кое машко би седнало в канцеларија и би пишувал со тоа пенкало, цело со светкави камења од сваровски? :D Боки 13-ка? :?:
    Жени, не ги мешајте вашите желби, одберете подарок што него би му се свиѓало, а не вас.
    Сваровски. |( Го заболе стојче за сваровски.

На poi, vilma, sweetyB и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    837
    Допаѓања:
    400
    Роденденски подарок

Пред 4 месеци си купи скапа футрола, многу е комплицирана ситуацијата... :)

10. Mezzaluna

Mezzaluna Активен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    8
    Роденденски подарок

На дечко ми му се ближи роденденот,уствари имам една идеја околу подарокот,голем фан е на Реал Мадрид па сакав постелнина да му купам со амблемата на тоа..али каде да го најдам ова чудо??Врска немам :?: Any idea??

11. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    837
    Допаѓања:
    400
    Роденденски подарок

Баш постелнина мислам тешко дека би нашла, ама реквизити некој има пред нова железничка Фан шоп, има и во гтц на приземје, можеш да најдеш нешто интересно :)

12. Mezzaluna

Mezzaluna Активен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    8
    Роденденски подарок

Имаш право треба да се изнагледам и други работи освен постелнина,се мислам за втора опција на пример ако не најдам постелнина да нарачам торта да ми ја прават со сликата на амблемата и плус нешто друго да му купам затоа што сепак тортата ќе ја јадеме ќе исчезне па сакам нешто да му остане како спомен..Сепак фала ти многу :*

13. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    837
    Допаѓања:
    400
    Роденденски подарок

Пак јас за дипломска подарокот... Имам неколку идеи... Тој носи златно ланче и на него нема ни приврзок ни ништо, се мислам дали да му купам златен крст или златна буква(неговата) или бидејќи му треба апаратче за причење да му купам тоа некое квалитетно... Заедно сме 3 години, сакам нешто поголемо да му купам и покрај подарокот ќе има секако благо и Шток(неговиот омилен пијалок) :) Ваше мислење? :)

14. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    Роденденски подарок

za 10 dena partnerot slavi rodenden ali sho e najtragichno ili pak bash sprotivnoto za 5 dena posle negoviot rodenden mi e i mene rodenden.ne sum bash so finansii najdobra, shto da mu kupam i kako da go iznenadam?a bidejkji kje slavime zaedno vecherta planiram da go iznenadam so neshto ubavo od moja strana na primer seksi dolna obleka, nz neshto vo taa nasoka e sega mi treba pomosh i okolu poklonot i okolu iznenaduvanjeto.
    blagodaram odnapred.
    [mod-kirilica:80yvl0kh][/mod-kirilica:80yvl0kh]

15. CarrieBradshaw93

CarrieBradshaw93 Активен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    6
    Роденденски подарок

Дали знаеш каде би мижеле да ми изгравираат на дрво нешто,во Скопје..?

А каде гогравираше привезокот? И дали привезокот те кошташе 1 600 или..?

16. Feel1

Feel1 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    1
    Подарочее .. !!

Девојки! сега во вторник мувачот мој прави роденден, Значи не ми е дечко, али исто како да ми е , нон стоп сме заедно, сите не знаат, се слушаме, секој ден се гледаме исто како во врска, само ете шо знам, името не сме во врска!! ете вака сме заедно некаде 1 месец и една недела и во вторник прави роденден, другаркиве ми викаат да не му купувам ништо затоа што не сме биле во врска, можело да сме се скарале, или кога ке завршиме со фах оваа год, демек ке си заминел воа она... али јас не мислам така нонстоп ме бара нонстоп сме заедно, и денес така на смеење му реков дека можи нема да бидам вторник тука.. и така некако изреагира како зачудено и разочарано демек нема да си тука за род мој ? ке те убијам ми вика хехеххех.... иначе сме од различни градови а седиме во исти студенски дом!! па сакам мало внимание за толку малку време, сепак сакам да биде нешто од мене! што мислите ? ИНаче ја обожава зелената боја, пуши цигари и е хип,хоп данцер..па претпоставувате каков стил има?

17. smajliX

smajliX Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    29
    Роденденски подарок

Јас еднаш без повод така му купив рипче немо, нели жолта риба е тоа и му напишав на картичка: Ќе ти ги исполнам сите желби.
    Иначе за родендени и слични поводи го земам со мене па да си одбере и му имам купувано практични работи како парфеми, маици, дуксери, кошули, новчаник, каиш, тренерки...

На Chivas му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Роденденски подарок

Може да ми предложите некој подарок кој би бил до 500 денари..слабо стојам финансиски и тоа се единствените пари кои ги соберав..сакав да му купам колекција и марама..може да ми предложите некоја машка колекција...би ви била благодарна и цена доколку знаете :)

19. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Роденденски подарок

Енибади? :$

20. Chivas

Chivas Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2012
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    132
    Роденденски подарок

Доста интересна идеја ,бравос ;) Ако најдам во пп такво рипче и стаклена кугла можи и јас да го изведам ова :)