Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Роденденски подарок за партнерот

Дискусија во 'Врски' започната од flower, 25 ноември 2009.

1. Ognenija

Ognenija Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2012
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    586
    Еј стварно и мене ме заинтересира. :) Не е лоша идејата

2. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    Феминки ми треба помош..... Сакам да му купам нешто на партнерот бидејќи ќе заминува во странство на неколку месеци и несто интересно да му земам што ќе го потсеќа на мене :lol: ама немам никаква идеја :^) добредојдени се идеи :) :) :)

3. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Новчаник во него твојата слика

4. rak4estip

rak4estip Истакнат член

Се зачлени на:
    14 март 2012
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    228
    можеш да му купиш од безопасните игли со окце од тиешто се против уроци да ја носи секогаш со него да го потсека на твоето око :*

5. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Значи ако има и во твојот град профавница на дуки дасо оди таму има многу убави колекции за машки , со врски , новчаниции , саат , каиши и нз што уште . Или пак можеш некоја кошула ако носи ако не блуза обична .

6. Addrianna

Addrianna Активен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    15
    на дечко ми за една недела му е роденден и незнам што да му купам. одиме една ипол година а му имам купувано парфеми,новчаник,срциња,рамка со наша слика,облека(маица,кошула,блуза,палто,фармерки)-тоа кога бев во странство..
    сега сакам да му купам некоја кошула,каиш и уште нешто. и планирам да земам торта во вид на срце и да пишува те сакам, да отидам кај него во 00:00 да го изненадам.. што мислите? дајте некој поинтересен предлог ако имате :)

7. Talita

Talita Популарен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2011
    Пораки:
    942
    Допаѓања:
    1.396
    Не сум кај партнерот туку кај другар на роденден. Е сеа имам рачен часовник купено , али тој нема кутија... Сеа барам помош како би го спакувала ??? Шо да му направам ... Ај помош :( :( :(

8. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^однеси го во цвеќара ќе го средат тип-топ

9. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    И на мојов му е в петок роденден ич немам идеја што да му земам.Сакам нешто едноставно а убаво,не сакам парфеми и сл. работи оти се му имам подарено.Еднаш се помислив за блуза ама незнам дали е добра идеја :^)

10. aniche94

aniche94 Активен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Ne se raboti za rodenden,ama pravime edna godina so dechko mi..imate ideja nekoja ? :)

11. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    vrski/podarok-za-godisnina-t344/ Види тука можеби ќе ти дојде некоја идеја :)

12. Addrianna

Addrianna Активен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    15
    на дечко ми му е роденден во четврток.во средата вечер тој нема да биде дома па јас планирам да отидам кај него дома и да спремам некое изненадување и тој кога ќе дојде после 00:00 да му го честитам роденденот. но што да направам ? да запалам свеќички , вино да земам , поклонот и што др за поинтересно да биде ? ве молам помогнете ми :)

13. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Па добра идеа ти е тоа со свеќите!
    Земи малечки свеќи, направи срце, на некое погодно место на подот. Вака нешто:

Ти, облечи некој секси долен веш, виното во рака и доста е! Поромантично изненадување, амин! :)

14. Blueeyes20

Blueeyes20 Активен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    11
    Se blizese rod.na decko mi (sea veke bivsi) :D a jas bez um vo glava sto da mu kupam. Se setiv kupiv eden ukras (slonce) za srekja, eden ubav casovnik i najdobriot podarok do sega...se setiv da zemam ubava slika od nas dvajcata, ja zgolemiv slikata, A4 format, i ja staviv vo ramka. Site bea navistina oduseveni od mojot podarok...zamislete na vasiot rodenden da dobiete ramka so slika od vas i licnosta sto ja najmnogu sakate.Zarem ne e prekrasno? ;)
    [mod-kirilica:34wqpiye][/mod-kirilica:34wqpiye]

15. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Најубав поклон кој е подарен со љубов. Не е битно дали е голем или мал, знак на внимание и доказ дека сте се сетиле на него, а дали е ланче или часовник нема некоја голема разлика :) .

На Libera му/ѝ се допаѓа ова.
  16. emki

emki Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2012
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    5
    Znaci vakaa...Decko mi diplomira i sega ne znam sto poklon bi mu kupila. Za 2 nedeli mu e rodenden, pa treba da kupam 2 pokloni a jas nemam ideja ni za eden.. :worried: Toj mi kupi swarovski lance za rodenden, a swarovski obetki za matura, redno e i jas nesto ubavo da mu kupam, no ne znam sto.. Casovnik ne sakam bidejki ima em ubav, em kvaliteten.. :// Ve molam za nekoja ideja..
    [mod-kirilica:2dmj0054][/mod-kirilica:2dmj0054]

17. Iloveeyou

Iloveeyou Активен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    3
    Можеш да му земеш некој обични боксерки и да идеш негде кај што можат да ти го испечатат твоето име на нив или неговото заедно со твоето тоа е твој избор, можеш и да извадиш ваша слика некоја во поголем формат и да земеш рамка за на ѕид да може да ја стави, некој убав украс за во соба, некоја бруза во негов стил, или пак некоја убава алка... Јас тоа ќе му земам на дечкоми сеа брзо му е роденден па мислам дека овој поклон ќе му се допаде... Би требало да помогнав до негде :D поздрав :rofl: :rofl: :rofl:

18. emki

emki Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2012
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    5
    За сликата и јас размислував.. И каиш од Мона.. Ете тоа за роденденот, но не знам што за дипломирањето..:/

19. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.639
    Допаѓања:
    22.090
    Мм е таков неодлучен и кога нешто му се допаѓа прво го мерка со месеци пред да го земе. Така што, доколку е достапна цената (нормално) го изненадувам со тоа за роденденот (пример некоја кошула или патики шо ги меркал и пробувал со месеци). Сакам да се израдува а башка и најпрактично решение затоа што знам дека ќе му земам нешто по негов вкус. :)

20. draganchulina

draganchulina Активен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Lugjenca jas gi prochitav site ideiii i mi zapna u oko ova so bokserkite i Da pishuva na niv ko u stil :tmi: My property ali problemot e kaj da go ondesam toa da mi go isprintaat na gakjichkite dali znaete kaj ima takvo neshto da mi kazheteee i shto mislite koshula ili Kratki pantolonchinja deka leto e sega a go gleam samo za bluzi gleda da kupi palntaloni nikako taka daa ja sum povekje za toa vie kazhete sho mislite i bashka vo niv planiram da staam toa 18 lichinja deka 18 puni samo mi e sram da mu pishuvam nekoi romantichni raboti jas sum takva lukavaaa ne sum po simnuvanje zvezdi :P komentirajte sakam da 'prochitam' vashe mislenje
    [mod-kirilica:aercpsty][/mod-kirilica:aercpsty]