1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Роденденски подарок за партнерот

Дискусија во 'Врски' започната од flower, 25 ноември 2009.

1. Mrs.Bass

Mrs.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    897
    Допаѓања:
    7.318
    за некоја ден му е роденден на мм па решив да го изненадам со голема чиизкејк во облик на срце... :)

2. indelible

indelible Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    81
    И на мојот дечко му е уште малце роденден а немам ни најмала идеја што да му купам. Иначе полни 16 а заедно сме 3 месеци. Мислев да му купам нешто со тимот за кој што навива, и душа дава ама незнам што би можело. Помош? :/

3. Sartela

Sartela Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2012
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    24
    направи му изненадување, некоја вечера романтична и купи му приверзок од тимот што викаш дека навивал или па горен дрес, на 16 години со таков поклон ќе биди доста задоволен , бидејќи сеуште е дете :))

4. indelible

indelible Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    81
    Привезок веке има, а за дрес ке се обидам да најдам, иако не верувам бидејки тој самиот веке долго време бара. Иначе би сакала изненадување ама воопшто, воопшто не е романтичен тип, па незнам како ке реагира. :?: :worried:

5. Sartela

Sartela Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2012
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    24
    хмм секој ке се израдува доколку му се обрне внимание а со тоа изненадување му обрнуваш доста внимание, инаку кој му е тимот за кој што навива ?

На indelible му/ѝ се допаѓа ова.
  6. indelible

indelible Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    81
    Ке размислам баш, иако воопшто неможам да не видам во таква ситуација :lol:
    Арсенал :)

7. Sartela

Sartela Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2012
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    24
    па има во скопје во трговскиот и во други продавници и во бисер мислам имав видено имаше дресови по 500 денари беа, сто посто има, купи му еден и ете ти решен проблем и тој ќефој :D

8. indelible

indelible Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    81
    А каде поточно во центар? :) Бисер не го сакам баш, така да ке проверам прво во центар, па евентуално ако нема во центар ке идам во Бисер.

Инаку уште нешто вака покрај дресот што мислиш.. што би можело? Нешто оригинално и поинтересно?

9. Sartela

Sartela Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2012
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    24
    да му направиш како постер некој како на хамер со сликички од фудбалерите се на едно место, да биди рачно изработено за тоа повеке ке се израдува , а инаку во трговскиот има на втори спрат мислам видов

10. indelible

indelible Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    81
    А нешто што не би било поврзано со фудбалот? Нешто со нас двајца?
    ахахах извини што те изнамачив, ама веќе стварно немам идеи, порано имав најоригинални, на сите другарки им давав, ги советував а сеа јас си имам проблем. :(

11. Sartela

Sartela Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2012
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    24
    епа имате пример слики заедно ?? нешто направи нешто што ке му остани, купи ми рамка стави слика во неа каде што сте заедно, или пак ако немате слика сликајте се утре извади ја сликата, направи колекција од слики ставени на хамер како плакат да биде и напиши му како го сакаш , се она шо чувстуваш занего, како љубовни пораки и слики ставај и на крај можеш една малечка сликичка од арсенал и купи ми еден парфем можиш и некој поефтин и тоа :D

12. indelible

indelible Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    81
    Неееееееее :( Прекрасна идеја ама неизводлива. Не сака сликање, подобро кажано - мрази, ни сам не се слика, ми кажал дека несака да се сликаме, можеби ке го убедам некогаш ама сега моментално и не инсистирам.

Сепак фалаааа ти најмногу за помошта, ке се обидам деновиве јас да смислам уште нешто, и ке побарам дрес плус. Фала стварно :)

13. Sartela

Sartela Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2012
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    24
    охх штета, па можеш пример да му направиш вечера романтична некоја со вино нешто направи ти и тоа и поклонче купи ми парфемче нешто, сепак да знаеш дека не е вредноста важна, ида му купиш парфем од 2000 ден не е исто како она што она ти сама ке го направиш, повеќе се цени, иначе уживај и да кажиш што направи :D :*

14. indelible

indelible Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    81
    Може може, бар за вино сум сигурна дека сака. :P :lol: Фалаа и ќе пишам обавезно. :) :*

На Sartela му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Talita

Talita Популарен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2011
    Пораки:
    942
    Допаѓања:
    1.396
    Се ближи роденденот на мојот сакан.Планирам да му купам сребрена белегзија,љубител е на такви работи.Ама има време може и да се премислам :lol:

16. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    и на моево воле му се ближи роденденооот и сакам некако да го изненадам,планирам да му купам торта оние цицки шо се ама неам поим од прилика колку пари е и башка ке му купам навлаки за у кола 8)
    ако знаете цена на тортите кажете :)

17. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.892
    Допаѓања:
    4.896
    Му помина роденденот.Ама тој периот ми се налути и не ми зборуваше.Магарешка работа.
    Инаку планирав ОГРОМЕН плишан СЛОН да му купам :lol: :lol: :lol: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

На wild.wild му/ѝ се допаѓа ова.
  18. mihaela-m1

mihaela-m1 Активен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    Девојки му се ближи роденденот на дечко ми.... е сега имам една идеа за поклон ама незнам дали е добра или смешна. Инаку тој е романтичар, сака кога ке е потрудам несто да направам јас а не стандарден поклон и стварно ги цени. Сакав да му испечатам навлака за перница со некоја убава порака за добра ноќ? то мислите глупаво е или?
    А ми треба и некое изненадувајне затоа што си приредуваме такво нешто ( само да не е секс или стриптиз)
    Инаку како идеа можи да ви биди ланското изненадување. Му кажував цела недела дека вецерта пред да дојде неговиот роденден дека ке бидам надвор од град на гости, и вечерта во 00ч му оставив пред врата слатко во вид на срце со свеќичка, и поклонот убаво завиткан со хелиумско балонче и му писав порака демек зал ми е сто нема да бидам тука бас сакав бла бла, и долу во П.С. Излези надор и кога излезе имаше што да види.
    Некоја идеа за годинава?

19. phoenix4235

phoenix4235 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    524
    Допаѓања:
    201
    за роденденот на дечко ми ќе бидеме на одмор заедно тогаш така да морам нешто да смислам да купам порано ајде помагајте!
    часовник-има нов
    романтичар не е за изненадувања
    му имам поклонето:
    кошула
    книга
    блуза
    паричник
    слики, картички, писма, привезоци...дефинитивно не се воодушевува на љубовно лигавење :^)
    колекција
    боксерки :wasntme:
    за нешто златно...како што е златово сега ептен скапо па и не сум баш баш - тоа за некоја поголема прилика-дипломска на пример...
    се думав дали да му купам електрична машинка за бричење ама низ муабет ми кажа дека имал и дека не му се допаднала или пак дрес ама па тоа не е многу функционално па каде ли ќе го носи дресот... И СЕГА ШТО ДА ПРАВАМ :geek: ?

20. bonnie19

bonnie19 Активен член

Се зачлени на:
    1 јули 2012
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    3
    Вака мора да смислиш нешто мало, зошто ќе бидете на одмор и ќе мораш добро да го скриеш во куферот :D Ако е пушач, можеш да му купип zippo упаљач, јас тоа му купив лани и го изгравирав со неговиот роденденски датум :) Премногу му се допадна, ептен беше среќен, корисен поклон, а и фраер е, тоа ти е за пушачите ко мерцедес да имаат :rofl: Друго можеш да му купиш тренерки на пример (и тоа можеш да го подскриеш на одмор)...Јас за дипломска сега му купив таблет компјутер (машките обожаваат секакви гаџети) и неможеше зборови да изнајде значи толку многу беше изненаден :) Ме фати некаде околу 4 и нешто илјади ама за тие пари подобро нешто златно купи му, јас сепак одбрав ова оти не ми носи накит што златно би му купила...Така му имам купено и многу други работи можеш и некоја летна кошула, тоа е тоа одприлика немам друга идеја во моментов, се надевам ти помогнав :)