lele fala ti mnogu !! ic ne mi tekna na takvo nesto... i mislam deka ke mu se dopadne.. Da ne znaes kade ke mozam da kupam takva alka ??
[/quote] Cvetce93 i Kalia, Му напишав ете сега. Многу се мислев и на крај напишав едноставна порака. Напишав само Среќен роденден, се најубаво. Незнам дали постапката беше добра или лоша,но сепак веќе бидна и не се каам за тоа. Тоа е што е. Сепак честитав само роденден ,ништо посебно. И да,многу ви благодарам за мислењата ми помогнаа да не се истрчам прва да честитам. Бидејќи мојот план беше веднаш после 12 да му честитам демек прва да бидам,ама не. Кога ми напишавте да не му пишам одма после 12 размислив и сватив дека не треба така. Фала ви. Му пишав ете сега.. Незнам што потреба,едноставно така мислев. Можеби сум погрешила,можеби не. Сепак така чувствував дека треба да му честитам и го сторив тоа,мислам дека нема потреба да се преоптеретувам дали сум згрешила или не,сепак му честитав само роденден,со наједноставна порака,што и другар да ми беше ќе ја пратев.
Uste edno prasenje imam sto da napisam na alkata... dali datumot na polozenjeto ili pak na datumot od koga sme zaedno ili pak imeto moe.... Pomos fala vi odnapred
http://www.topshop.com.mk/micro_touch_m ... arch&pcs=2 а шо мислите за ова машинка зошто од топ шоп и незнам дали ке е уба
Poklon za deckoto Ve molam davajte predlog sto da mu kupam na deckoto za rodenden sakam nesto kreativno i interesno!
Poklon za deckoto До колку пари од прилика ? За да ти предложам ? И дали одиш кај него дома ? или тој кај тебе /
Купи му некој парфем поубав на пример еве STR8 е многфу добар парфем кога и да се прсне ке му текне на тебе, купи му боксерици, ако е пушач можеш да му купеш табакера или некое добро вино или шампањско..Ккао ти се свиѓа?
Проблемот е во тоа што тој веке има парфем како и табакера, а инаку не сака да му купувам облека, боксерки или такви ствари,a бидејки сме заедно веке 5 години веке немам никакви идеи
Можеш да му купиш слагалица па заедно да ја редите. Исто така мене многу ми се допага во Рамстор карикатурите што ги прават. Може да биде ваша заедничка карикатура или само негова.
Ги цртаат, им носиш слика од кого сакаш и им кажуваш дали да биде карикатура или само цртана слика. Околу 600-700 денари беа ама пред неколку месеци, затоа не ме фаќај за збор најубаво да си прашаш таму.