Mi treba pomos od vas Za dve nedeli mu e rodenden na mojot bivs decko. Ne razgovarame cesto, no za negoviot rodenden sakam da go iznenadam so nekoj poklon. Jas ne sum mnogu kreativna (a i toj e malku pospecificen) vo toj del pa zatoa baram pomos od vas. Ima zavrseno i psihologija i praven i se mislam za nekoja kniga, no ne znam koja. Ve molam za nekakov predlog? Kakov poklon da mu zemam?! [mod-kirilica:1kinfzct][/mod-kirilica:1kinfzct]
девојки ај ве молам за помош..со дечко ми идеме година т.е сеа ќе праиме ама проблемот е што следнава недела ни е година, па другата недела му е роденден..и сеа сум во дилема..за година сакам да му купам џемпер ама за роденден незнам што да му купам..ланска му купив новчаник и каиш..сакам за оваа саат ама има саат..некоја креативна идеа нешто??? сите варијанти ги рзглеав ама ми треба нешто детско а сепак сериозно....помош??
Јас му купив преубав саат Casio до 4000 ден но имаш и прекрасни од 2500 па нагоре го земав од My time ( иначе јас сум мн против тоа дека ако купиш саат на партнерот дека кога ке престане да работи и вашата врска ке прекине.. така да ) Или каиш или паричник кожен ке најдеш сигурно до таа цена
Баш пред неколку месеци самиот си купи Casio G-Shock, тапа ми е уште еден саат, пошо не е таков тип да менува, си купува 1 квалитетен примерок и го износува.. Инаку паричник му имам купено, а кожен каиш, не е таков тип, плус имаме по 17 години..
Здраво девојки! Јас ќе ве молам за помош. Уште некоја недела дечко ми има роденден, и тука јас одма си имам проблем..... сакав да му спремам нешто романтична вечер и бла бла туку исто сакав и нешто да му купам ама не ми текнува што. Идоли му се најголемите мафијаши како што се ал капоне, ал пачино, пабло ескобар, потоа Аркан од Цеца му е еден од најголемите идоли.... дали имат некоја идеа што можам даму купам во врска со нив. фала ви однапредд
Ако е мераклија на пивце, можете да го изненадите со ваква 'торта' Баш е закон . Исто така, многу ми се допаѓаат навлакиве -- Ако не успеам за роденден, тогаш ќе гледам за нареден повод да му подарам.
Не знам дали ти треба уште, меѓутоа ако вози или еве сега полага за возачка и слично, привезок за клуч. Имаше во Swarovski до пред некое време многу убави, и баш околу таа цена се движеа.
Здраво девојки нова сум на форумов и сакам да ве прашам дали знаете каде може да се купат документарни филмови ? ми требаат за поклон....
Во Југотон ако сакаш оригинал, сега каков избор имаат нз... а има и кај што продаваат цедиња на тезги, па ти да го ставиш после во опаковка.
дечко ми е словенија а за неколку дена му е роденден , незнам како да му честитам на скајп а да не е само срекен роденден , ако има некоја креативна плсс идеиии фалааа
Наскоро му е роденден на дечко ми планирам да му купам некоја блуза така подебела Се двоумам помеѓу вака нешто или вака Што мислите вие, која би била вистинскиот избор
^ Првата е убава,а на мене втората не ми се допаѓа поради тоа што ми личи како за 10 годишно дете.Така да јас сум за првата.