здраво девојки незнам дали е грешка што сум машко али како и да е сакам да ве замолам да ми помогнете ми треба идеја за поклон и се ближе роденденот на девојка ми а незнам што да и купам па добро би ми дошло некоја идеја би можело да биде нешто во врска со козметика пошто таа е на пракса во козметичко студио и незнам што би било добро некое куферче со шминка или нешто за нокти макар и нешто друго само да не е облека бидејќи не сум сигурен дали ке и погодам број и дали ке и се допаѓа Благодарам однапред
HEEELP! Decko mi vo sabota ke go slavi rodendenot a isto i jas. Uste sme na pocetok, od neodamna sme zaedno pa pomognete mi sakam da go iznenadam! Blagodaram odnapred!
Девојки се гледам со еден дечко неполни два месеци но немаме официјализирано врска бидејќи јас барав време за да се запознаеме подобро.Е сега за неколку дена му е роденден и незнам што да му купам, не доаѓа во предвид некој скап поклон, но и не сакам да е некој безначаен и излитен како колекција некоја и слично. Ми има кажано дека сон му еден ден да има своја винарија, нешто таква му е и струката на факултет, но не е некој голем конзумент на алкохол. Се мислам за некоја стручна литература за вино, но од друга страна има и таков предмет на факултет сега за полагања па да не ми ја удри од глава книгата и плус некое квалитетно вино кое би можеле подоцна да го дегустираме???или некој предлог ваш?
Не ти е лоша идеата такво куферче со потребните шминки во него,но можеш и да нарачаш торта со козметика така направени од фондан. Незнам друго не ми текнува.
а што мислиш за букет од ружи и мерси ?????????? торта ми е некако секојдневно што знам оф лелеееее помош плисссс
Ма ништо не му купувам не заслужил Се шалам обично му купувам карта за концерт на кој многу сака да оди,(сеа му земав за концертот на linkin park па си се радува)
Eeeee зошто да не. Мислев дека не си таков романтичен затоа. Нека бидат многу ружи и преубаво завиткани иииии од големата кутија мерси. Топ,сигурно ќе се прерадува. Браво. Камо и на оној мојот да му светне таква идеа има да се стопам.
Тортата можеби е по секојдневна, ама секогаш е добредојдена. Има разни форми, можат да ти напишат на неа што сакаш..... Мене па на пример ружите ми се мнооогу секојдневни. Спојлер ги сакам многу, ама посекојдневни ми се Доколку сакаш букет (што ти е многу убава идеја) купи некое друго цвеќе. Кое и’ е омилено ? И идејата за Мерси ми се допаѓа, или можеш и Милка од оние големите срциња или Рафаело..... Бидејќи пиша дека е во козметичко студио, можеш и ваква палета да и’ купиш Вакво исто се продава во Schatze и чини 2.295 денари, баш утрово ја видов промоцијата. Исто така пред нова година ги имаше овие И беа поефтини од горното. А за куферче доколку мислиш на вакво нешто овие се многу поскапи, сигурно околку 7000 денари. Можеш и да и’ купиш парфем. Која девојка не се радува на парфем ? Поздрав па пиши ни’ што си направил.
Букет рози , мерси или рафаело или милка во срце така нешто и парфем а овие се добри ствари али премногу е тоа може за годишнина хаха фала сепак на мислењето а може и некој сет за нокти правење или некои такви ствари кај би можел да набавам нешто такво знам дека и тоа ке ја израдува многу
Ако под сет за правење нокти мислиш на гелови, ламба и остали работи тоа е па бетер скапо. А онака ако сакаш да искомбинираш некое лакче за нокти, светки, баклавки, печати и слично..... и во некое несесерче да и’ ги ставиш, е тоа сепак би била профатлива цена мислам. А доколку сакаш да има и цвеќе плус, не мора цел букет рози, и една роза убаво декорирана е супер.
оф маки ...... кај ке ги најдам тие лакови светки и ред др работи јас си мислев ако има некој сет или така нешто оффф
Лакови , светки, циркончиња, печати, лепенки и слично има на бит пазар, по парфимериите.... Печатите изледаат вака: Светки, прашина, топчиња и слично: Вака изгледаат од прилика. Лакчиња можеш да ставиш во неколку бои, можеш и турпија некоја убава, убав несесер..... Абе купи ти некој парфем, има убави и за 700 денари и крај, кај ќе бараш вакви работи...
и јас мислам исто ружи парфемче и мерси http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=584191 вакво нешто ?? дали се добри овие работи?
Врска нема. Си купив слично вакво од Авон пред неколку години, дали два пати сум го употребила, а не знам колку го бев платила. Електрична турпија, причам ти причу. Ајде гласам за парфемче. Нек ти јутро мирише на мене.
Знае некој колку е парфемот Antonio Banderas Blue Seduction од 50ml ? И кој е поубав,тој што е плав или тој посветлиот ? Порано брат ми имаше некој од нив и преубаво мирисаше само не знам кој беше.
За оние кои на машките им купуваат каиш. Ако не купувате некој квалитетен, убав каиш, не го ни купувајте. Машките знаат често да го носат на сите панталони, а неквалитетниот каиш за многу брзо време се искинува. Воедно пазете на должината на каишот. Често пати знае да биде прекраток или многу предолг.
Rodendenski podarok Zdravo devojki Za dva dena mu e rodenden na decko mi pa sakam da mu napravam nekoe iznenaduvanje (poklon kupiv mu se svigase eden dukser a ja otidov i mu go kupiv sekako on ne znae i parfem), pa pokraj poklonot sakam da mu napravam i nekoe iznenaduvanje pa ako imate nekoj predlog,idea da mi kazete inace polni 25 god (mn bi sakala da napravam vecera i da go viknam ne ne mozam ziveam so moite i ne mi e zgodno ) Blagodaram odnapred (se izvinuvam ne mozam da napisam na kirilica)
Неговите знаат дека сте заедно ? Те носи дома ? Ако да купи му една торта,направи пица или купи.Свеќи,вино,тивка музика.Потоа масажа.Викаш има 25 години,епа сигурно нема да остане само на масажата,продолжи со блоуџоб па ако си поголемка и пред тоа сте имале односи(па и да не сте имале,а заедно сте подолго време)тогаш време е да му го поклониш тоа.Појави се во секси облека и на тебе само капут.Земи 10 балони.Во секој стави едно ливче со некој предизвик што да му правиш ти или тој тебе.Дај му ги да ги пука еден по еден.Ќе го памети овој роденден засекогаш. Ако пак не те носи дома паѓа ова во вода,но не се. Тогаш може да резервираш на некое тивко место(хотел) и да си пројдете убаво.