Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Роденденски подарок за партнерот

Дискусија во 'Врски' започната од flower, 25 ноември 2009.

1. zWaTuShKo

zWaTuShKo Активен член

Се зачлени на:
    29 септември 2012
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    10
    А да ми одговори некој мене ? :D

2. Kika91

Kika91 Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    zWaTuShKo

ti blagodaram za ideata preubava e mnogu bi sakala za go iznenadam so ova no i on zivee so negovite plus ziveat vo stan i mi e zgodno da odam so torta vino pica...(inace odime 2 god sekako deka me znaat negovite i odime kaj nego ).Se nadevam deka ova iznenaduvanje do godina ke mozam da mu go priredam.

3. Anouk

Anouk Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    806
    Допаѓања:
    1.380
    Поубав е потемно плавиот, а за цена не знам точно :)

4. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Вака девојки,се ближи роденденот на дечко ми па имав на ум 2 идеи само незнам која да ја реализирам па реков да се посоветувам со вас. :) Сакав да му нарачам торта со фудбалскиот тим што го сака (мислам секако ќе земам таква торта) само се мислев дали да украсам дома да направам и нешто вечера,да украсам со балончиња,натпис среќен роденден ... Или пак се мислев бидејќи живее во зграда одназад од кај неговиот прозорец со свеќички да напишам хепи б-деј само незнам зависи од временските услови надвор. А и незнам што да му купам друго. :| :?:

5. Christina.A

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Сеуште чекам некој да каже мислење. :D

6. Anonimna123456

Anonimna123456 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    1
    Значи вака дечки денес му е роденден на дечко ми , ама немам ништо купено и немам никаква идеа на памет , заедно сме 2 месеци , за името ми купи колекција па затоа не сакам да му купам парфеми и такви чуда , за часовник размислував ама тој има и нема да му го погодам пошто има скап вкус .. де некоја идеја само што може побрзо оти вечер му е роденден , а немам ништо најдено , единствено што ми е испланирано е една бонбоњера во вид на срце , а друго ништо немам на ум .. Ве молам за идеи , само немојте нешто скапо , до 1000 да е :D :D :*

7. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.631
    Допаѓања:
    9.093
    девојче,во 5 до 12 ти текна да бираш поклон :^) ?добро,како и да е,нема да биде лошо да му одбереш некоја убава блуза ,кошула,му го знаеш стилот нели.или можеш паричник да одбереш,сигурно ќе му се допадне.убав помин на роденденот ;)

8. Aleliii

Aleliii Активен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    1
    Роденден му е на дечко ми и сакав капче да му купам ама неможам да најдам од тој модел црноо и ми се сруши се и сеа видов еден дуксер штоо едноставноо премногууу ми се засвиѓа и се мисамм дали би бил убав подарок за роденден зашто другарките ми викаат дека не е убав подарк за роденден за дечко ве моламм да ми помогнете во изборот :)

9. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    Зошто да не е убав подарок ако знаеш дека на него му се допаднал ,тоа што ти ќе у го купиш само може повеќе да го израдува. Но ако несакаш еве можеш да му купиш саат, парфем , некоја колекција за туширање тин.

10. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    ^
    Зошто дуксерот да не е убав подарок?
    Па секој подарок подарен од срце е убав подарок. Ако знаеш дека ќе му се допадне не му ја мисли многу :) Moжеш да му подариш колекција,часовнок,новчаник, да му направиш ти нешто...има многу идеи...
    Јас му порачав торта со неговиот омилен фудбалски клуб и му купив новчаник...Едвај чекам да дојди утрешниот ден да му ги дадам конечно :$ Се надевам дека ќе се израдува

На EMoonlight му/ѝ се допаѓа ова.
  11. EMoonlight

EMoonlight Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Девојки незнам колку прашањево ми е за тука,ама бидејќи е за подарок за партнерот (дел од подарокот),може да ми кажете каде прават убави поевтини торти,мини-торти,колачиња ? :) :)
    Стварно ќе ми помогнете ако ми кажете :)

12. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    Имаш во канела и амарена торти и ролати докај 350-400 ден

13. EMoonlight

EMoonlight Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    А каде е тоа Амарена ? :)
    Ти благодарам многу Homealone ! :) :)

14. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    Амарена се наоѓа во населбата лисиче ако знаеш каде е

15. Christina.A

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Зошто сеуште никој не ми одговара што да одберам од овие 2? :( :$

16. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    според мене првата идеа ми е некако поубава да украсиш , вечера и само ти и он , а ова второво ем времето дали ќе ти се погоди а и некако многу јавно па после сите ќе зборат знаеш каков е нашиов менталитет.

На Christina.A и hermosa им се допаѓа ова.
  17. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.631
    Допаѓања:
    9.093
    Kристина,подобро првата идеја ,зашто сега е студено а и некако несоодветно е,сепак свеќички можеш да му ставиш на тортата,тоа е супер идеја :) .подари му некоја украсена честирка,наместо дома да украсуваш со балони и сл.пушти и некоја добра музика,купи му цд од омилен пејач/ка.се надевам ти помогнав,па пиши како испаднало,и убав помин на роденденот :*

На Christina.A му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Christina.A

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Благодарам девојки. :* Ќе ве информирам и слика ќе ставам како испадна. :)

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  19. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    И јас сум за првата варијанта . И втората е супер и романтична ама сега во зима баш и нз како ке бидат временските услови. Така де првата ти е загарантирана и сиугурна. И да врне и да вее немаш гајле. Убаво да си поминете и чекаме слика од целата атмосфера :) :)

20. Christina.A

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    [/quote]
    Зошто сеуште никој не ми одговара што да одберам од овие 2? :( :$[/quote]

И јас сум за првата варијанта . И втората е супер и романтична ама сега во зима баш и нз како ке бидат временските услови. Така де првата ти е загарантирана и сиугурна. И да врне и да вее немаш гајле. Убаво да си поминете и чекаме слика од целата атмосфера :) :)[/quote]
    Хахахаха па што да му правам кога е роден во зима. :rofl: Обавезно ставам слика. :*