Роденденски подарок за партнерот

Дискусија во 'Врски' започната од flower, 25 ноември 2009.

1. zWaTuShKo

zWaTuShKo Активен член

Се зачлени на:
    29 септември 2012
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    10
    А да ми одговори некој мене ? :D

2. Kika91

Kika91 Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    zWaTuShKo

ti blagodaram za ideata preubava e mnogu bi sakala za go iznenadam so ova no i on zivee so negovite plus ziveat vo stan i mi e zgodno da odam so torta vino pica...(inace odime 2 god sekako deka me znaat negovite i odime kaj nego ).Se nadevam deka ova iznenaduvanje do godina ke mozam da mu go priredam.

3. Anouk

Anouk Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    806
    Допаѓања:
    1.380
    Поубав е потемно плавиот, а за цена не знам точно :)

4. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Вака девојки,се ближи роденденот на дечко ми па имав на ум 2 идеи само незнам која да ја реализирам па реков да се посоветувам со вас. :) Сакав да му нарачам торта со фудбалскиот тим што го сака (мислам секако ќе земам таква торта) само се мислев дали да украсам дома да направам и нешто вечера,да украсам со балончиња,натпис среќен роденден ... Или пак се мислев бидејќи живее во зграда одназад од кај неговиот прозорец со свеќички да напишам хепи б-деј само незнам зависи од временските услови надвор. А и незнам што да му купам друго. :| :?:

5. Christina.A

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Сеуште чекам некој да каже мислење. :D

6. Anonimna123456

Anonimna123456 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    1
    Значи вака дечки денес му е роденден на дечко ми , ама немам ништо купено и немам никаква идеа на памет , заедно сме 2 месеци , за името ми купи колекција па затоа не сакам да му купам парфеми и такви чуда , за часовник размислував ама тој има и нема да му го погодам пошто има скап вкус .. де некоја идеја само што може побрзо оти вечер му е роденден , а немам ништо најдено , единствено што ми е испланирано е една бонбоњера во вид на срце , а друго ништо немам на ум .. Ве молам за идеи , само немојте нешто скапо , до 1000 да е :D :D :*

7. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.697
    Допаѓања:
    9.393
    девојче,во 5 до 12 ти текна да бираш поклон :^) ?добро,како и да е,нема да биде лошо да му одбереш некоја убава блуза ,кошула,му го знаеш стилот нели.или можеш паричник да одбереш,сигурно ќе му се допадне.убав помин на роденденот ;)

8. Aleliii

Aleliii Активен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    1
    Роденден му е на дечко ми и сакав капче да му купам ама неможам да најдам од тој модел црноо и ми се сруши се и сеа видов еден дуксер штоо едноставноо премногууу ми се засвиѓа и се мисамм дали би бил убав подарок за роденден зашто другарките ми викаат дека не е убав подарк за роденден за дечко ве моламм да ми помогнете во изборот :)

9. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    Зошто да не е убав подарок ако знаеш дека на него му се допаднал ,тоа што ти ќе у го купиш само може повеќе да го израдува. Но ако несакаш еве можеш да му купиш саат, парфем , некоја колекција за туширање тин.

10. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    ^
    Зошто дуксерот да не е убав подарок?
    Па секој подарок подарен од срце е убав подарок. Ако знаеш дека ќе му се допадне не му ја мисли многу :) Moжеш да му подариш колекција,часовнок,новчаник, да му направиш ти нешто...има многу идеи...
    Јас му порачав торта со неговиот омилен фудбалски клуб и му купив новчаник...Едвај чекам да дојди утрешниот ден да му ги дадам конечно :$ Се надевам дека ќе се израдува

На EMoonlight му/ѝ се допаѓа ова.
  11. EMoonlight

EMoonlight Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Девојки незнам колку прашањево ми е за тука,ама бидејќи е за подарок за партнерот (дел од подарокот),може да ми кажете каде прават убави поевтини торти,мини-торти,колачиња ? :) :)
    Стварно ќе ми помогнете ако ми кажете :)

12. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    Имаш во канела и амарена торти и ролати докај 350-400 ден

13. EMoonlight

EMoonlight Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    А каде е тоа Амарена ? :)
    Ти благодарам многу Homealone ! :) :)

14. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    Амарена се наоѓа во населбата лисиче ако знаеш каде е

15. Christina.A

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Зошто сеуште никој не ми одговара што да одберам од овие 2? :( :$

16. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    според мене првата идеа ми е некако поубава да украсиш , вечера и само ти и он , а ова второво ем времето дали ќе ти се погоди а и некако многу јавно па после сите ќе зборат знаеш каков е нашиов менталитет.

На Christina.A и hermosa им се допаѓа ова.
  17. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.697
    Допаѓања:
    9.393
    Kристина,подобро првата идеја ,зашто сега е студено а и некако несоодветно е,сепак свеќички можеш да му ставиш на тортата,тоа е супер идеја :) .подари му некоја украсена честирка,наместо дома да украсуваш со балони и сл.пушти и некоја добра музика,купи му цд од омилен пејач/ка.се надевам ти помогнав,па пиши како испаднало,и убав помин на роденденот :*

На Christina.A му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Christina.A

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Благодарам девојки. :* Ќе ве информирам и слика ќе ставам како испадна. :)

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  19. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    И јас сум за првата варијанта . И втората е супер и романтична ама сега во зима баш и нз како ке бидат временските услови. Така де првата ти е загарантирана и сиугурна. И да врне и да вее немаш гајле. Убаво да си поминете и чекаме слика од целата атмосфера :) :)

20. Christina.A

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    [/quote]
    Зошто сеуште никој не ми одговара што да одберам од овие 2? :( :$[/quote]

И јас сум за првата варијанта . И втората е супер и романтична ама сега во зима баш и нз како ке бидат временските услови. Така де првата ти е загарантирана и сиугурна. И да врне и да вее немаш гајле. Убаво да си поминете и чекаме слика од целата атмосфера :) :)[/quote]
    Хахахаха па што да му правам кога е роден во зима. :rofl: Обавезно ставам слика. :*