Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Роденденски подарок за партнерот

Дискусија во 'Врски' започната од flower, 25 ноември 2009.

1. Poison.Tree

Poison.Tree Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2013
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    21
    Не ја видов темава, а само што напишав една идеја во друга тема. Еве ви copy-paste:

Ова е за сексуално активни партнери кои се во подолга врска.

"Љубовни/Секс Купони"

Интересен подарок за годишнина или роденден, ама само за тој што навистина има заслужено(сфатете го ова како сакате).

Значи ќе направите купони на кои ќе има најразлични идеи, секој купон само еднаш ќе може да се искористи во одреден временски период за да биде поинтересно.

На пример,
    Купон кој ќе може да се замени за:
    -доручек во кревет
    -остварување на некоја сексуална фантазија
    -30 минутна масажа
    -омилено јадење
    -blow job
    -стриптиз
    итн.

На предната страна може да пишува: може да се искористи за ***, од задната страна: за една употреба, рок на траење тој и тој датум.

Тука може да видите некои примери.
    http://www.couponsformylover.com/

На Springy му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Discovery

Discovery Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    228
    Колку би ме чинело олкав поклон да ми го завиткет во некоја цвеќара плус панделка голема и се то? :)

3. monkey-girl

monkey-girl Активен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    2
    значи вака.. наредната недела му е роденден на дечкоми .. и појма немам шо да му купам.. толку е уникатен шо незнам значи .. романтичен не е многу за такви некој работи,по облеквањето не е за да му купам нешто за носење,белегзи ланчиња такви работи .. бљак нејки .. а од друга страна кроз муабет ми кажа дека нејки нешто шо ке му се потроши,сака нешто шо ке му остани така да парфеми такви раб колекции отпаѓат .. единствено нешто ШО САКАА се автомобили автомобили и само то ! а јас во таја работа ни малку не се разбирам..:worried: епа сега замислете како ми е мене :( дали можи некаква помош да добијам ?! било што да е само нешто поможетеееееее :sweat: :worried:

4. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Kупи му кола на батерии или со даљинско :lol:

5. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.881
    Допаѓања:
    5.217
    Баш гледав клипчиња за поклон за машко, предлози имаше ко вечера, облека, нешто поврзано со технологија
    Мој предлог ти е комплет каиш и новчаник, или некоја кошулка и сл. или па можеш волан за пц за гејмање, mp4... зависи и до која цена одиш.

Иначе, да не знаете колку пари се движат машките часовници или некоја алка кожа со сребро и сл? Или некој сличен предлог ако имате :)

6. kitty267

kitty267 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2013
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    51
    со дечково сме нешто врска без врска веќе пола година и кусур, почнаа поопуштени да бидат односите меѓу нас но не чуствувам некоја приврзаност кон него, туку нешто ко навика, а инаку од др град е. Во сабота му е роденден и ќе одам таму па сега планирам да не му кажам дека ќе одам и петокот кога ќе помине 00:00 да го изненадам да му се избацам кај ќе биде со од оние малине торти и прскалка :) сега не знам дали идејава годи 19 години инаку полни, а пошто го избришав од фб коа се поткаравме нешто само преку моб се слушаме да не испадне дека сум дознала коа му е род затоа викендов сум се нацртала таму, да не си крене акциите без врска или океј е идејата ? :?:

7. HollyCombs

HollyCombs Активен член

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    19
    Ми се допаѓа идејата, дури и кога односите ви се оладени,тргни од таму како би се чувствувала ти тој да го направи истото за тебе? Сепак убав гест ќе биде од твоја страна да го изненадиш на тој начин

8. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    здраво девојки...
    на втори мај му е роденден на дечкоми одиме две ипол години и немам повеќе идеа што да му подарам...
    лани родендено му го направив најлош во животот...
    тој ме чекаше да појдам кај него првин да го прославиме со сестраму мајкаму зетму и внуките ама јас не појдов пошто сакав да го изненадам на само и тој мн се навреди не дојде цела вечер налутен беше и дури во 11 и нешто одвај го убедив да дојди секако се каравме и ми кажа дека мн сум го повредила... не го зеде поклоно се до мојо роденден по еден месец ...
    сега проблемо ми е што сакам да го изненадам а вооедно и да му се извинам за минатио роденден пошто сеуште нема заборавено... :(
    преѓе му викам ти се ближи роденденот...ми вика ако не го славам...го прашав што сака да му купам ми рече ништо и пак повторе дека не го слави роденденот...ако му реков јас сепак сакам да ти купам поклон...и ми рече дека ме сака само мене за поклон :inlove:
    сега ми треба помош за поклон и изненадување ве молам помогнетеми...фала многу :*

9. kuklicka5555

kuklicka5555 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 април 2013
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    значи вака. на дечкоми му е роденден во недела и незнам што да му купам. му имаме купено секакви видови на поклони, од мечиња, боксерици, рамки за слики, новчаник, табакера за цигари, свеќи, мирисии уште што не. сега сакам нешто поразлично да му купам ама не ми текнува ништо :( .

10. TitiBu17

TitiBu17 Активен член

Се зачлени на:
    2 април 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    0
    devojki da deckkomi mu se blizi 22rodenden...dajte nekoj predlog sakam nekoe iznenaduvanje da mu napraam a i nekoj dobra podarok..pomos ve molam, sportski tip e povekje ...plsss
    [mod-kirilica:1z1kk5i7][/mod-kirilica:1z1kk5i7]

11. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    девојки бидеќи не ми одговоривте размислував и одлучив да му купам пижами за секогаш кога ќе си легнува да го потсетува на мене ќе ги испрскам со мојот парфем....:P еве овие http://m.facebook.com/?_rdr#!/photo.php ... =a.5598577 :14046799.1073741840.555661137799790&__user=100002490878126 а и другите не се лоши ќе видам...торта да му направам убава во форма на срце и убаво украсена и уште нешто незнам дали некој убав украс ќе видам ...убава е идеава или др да барам..?лани му купив злато ама годинава не сум мн при пари ;(

12. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Не знам дали му поминал роденденот на дечко ти но јас сепак ќе ти дадам идеја. Можеш да му купиш пижами но ако си од Скопје или некој друг град каде што има такви продавници можеш на пижамата да му испринаш слика од вас двајцата . Ако е романтичен тип ќе му се допадне ако не е тогаш купи му некои работи кој му се потребни и кои ќе ги користи. Пример :паричник, блуза , џемпер , фармерки и слично. Е сега на тебе оставам :)

На Angel4eeee и ang246 им се допаѓа ова.
  13. scorpija-M

scorpija-M Активен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2013
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    28
    И од мене една идеја, јас го купив за годишнина, но може да послужи :)

На ang246 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. 7.7

7.7 Активен член

Се зачлени на:
    25 септември 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Врска на далечина

Zdravo. Jas imam mnogu bitno prasanje za vas i se nadevam kje mi pomognete. :P Na decko mi mu e rodenden na 5 Maj no toj momentalno e vo stranstvo i sakam da mu pratam poklon neshto ama voospto nemam nikakva ideja ... Lani mu prativ samo edno meche i ljubovno pismo shto mnogu se izraduva, no ovaa godina stvarno sakam da mu kupam neshto po dobro shto kje mu ostane isto i kako mecheto ama ne do tolku eftino znachi sakam neshto podobro poubavo neznam kako da vi objasnam podobro no ne i mnogu skapo haha :D Edna od moite drugarki mi dade idea da napravam karikatura od nas dvajca interesno e i toa da :P no sakam da slusam i od vas vaka nekoj poiskusni shto ima. Ve molam dadete mi nekoj idei denovive vekje kje treba da go pratam poklonot za da stigne na vreme. Fala mnogu odnapredd! <3 :*
    [mod-kirilica:wnh0kyll][/mod-kirilica:wnh0kyll]

15. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.881
    Допаѓања:
    5.217
    7.7 Можеш да му купиш нешто поврзано со омилениот тим, или маичка да му испринташ со интересна слика што те асоцира на него, цеде со вашите песни...

16. Westsiderka

Westsiderka Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2012
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    21
    Не е ниту роденденски ,ниту пак за партнер е, но е поклон и тоа за најдобрата другарка која иде во странство на пола година. Сакам да и купам нешто што ќе и биде корисно дур е таму но и што ќе ја потсеќа дека дома има личности на кои им фали. МИслев на они педерки за под маица за документи што се но веќе купила такво,како и перниче за патување. Па ајде фемнки споделете како ги испраќате вашите најблиски во туѓина.

П.С.:доколку има посоодветна тема ги молам модераторките да ми го префрлат коментарот.

17. owi

owi Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    123
    Moжеш сребрена белегзија, некој привезок..

18. h.misunderstood

h.misunderstood Активен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Дајте ми совет што се купува како подарок за апсолвентска! Дечко ми е апсолвент а немам идеја за подарок :)

19. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.745
    Допаѓања:
    145.185

Па зависи што носи, што сака, секој е различен.. Но може да му купиш некој убав рачен часовник, паричник ( спортски, кожен зависи каков тип е) , некој убав каиш, сребрена алка, парфем(малку клише ама за машко е малку потешко за подарок) .. зависи до колку пари сакаш..

20. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.881
    Допаѓања:
    5.217
    Каде во Скопје има убави сребрени алки за машки и која цена се отприлика? :)