А да си почекаш до дипломска , дека и тогаш пак ќе купуваш Па може нешто поголемо да земеш тогаш .За апсолвентска најчесто се носи нешто симболично , на женските најчесто се носи букет , бидејки е машко можеш да му однесеш вино или бомбоњера
Здраво.Може да ми каже некој кај купува постелнини со фудбалски клубови во Скопје кај има такви продавници.Благодарам
јас му купив пижами секогаш кога ќе се легни да го потсеќаат на мене парфем од авон и му направив торта во форма на срце преубава беше... можеби на некој ќе му послужи
Неодамна открив продавница со многу добри рачни изработки, би можеле да ви се најдат како за роденденски поклон така и за месечнина/годишнина. Јас на мојот дечко му купив чаша за 350 денари, а освен оваа има и со други интересни принтови. Има и голем избор на постерчиња за на ѕид, може да послужат како поклон за дечко или како поклон за другарка. Што е до мене јас сите и за во соба би си ги купила Спојлер Инаку продавницата се вика Преплет и се наоѓа на 2 минути од слаткарница Апче, ако ви требаат подетални информации слободно во ПП
Јас за роденденот испланирав да го носам на вечера а за после вечерата едно шише вино и ќе му купам две чаши за вино и заедно ќе го пиеме и после се знај што следува....
Zdravo devojki, nova sum na femina i ete vaka.. imam maska licnost pokraj sebe no ne sme vo vrska VO VRSKA.. imame se vo toa pomegu nas,no seuste ne sme zaedno, pa sakav da ve prasam sto da mu kupam za rodenden, nie se odnesuvame kako da sme vo vrska no problemot e vo toa sto nikoj ne znae, osven nekoi negovi drugarii.. pa sega moeto prasanje e sto da mu kupam ili napravam za rodenden no da ne izgleda premnogu kako poklon na golema vrska, btw vaka se gledame veke 10 meseci.. ve molam pomooos, btw sum sramezliva i sega neznam i kako da postapam koga ke mu go dadam izmisleniot poklon POMOS [mod-kirilica:1mdqi3zq][/mod-kirilica:1mdqi3zq]
Родеденески подарок Здраво девојчиња, сакам да ве прашам значи на мојот дечко му купив сребрена алка за роденден па сега незнам како да му ја дадам, сум срамежлива, и не сакам да му ја дадам така како ПОВЕЛИ, сакам да го изненадам како да му ја ставам веднаш на раката, ве молам дајте ми друг освен тој предлог!! ПЛСС МНОГУ МИ Е ПОТРЕБНО <3
Што мислите за ова: -Паричник -Парфем (верувале или не му немам подарено никогаш, а и знам дека му е омилен тој) -Пура (од поголемите ќе биде) Впрочем сите овие УЗ муабет ми има кажано дека ги сака посебно пурата. Многу пати ми има кажано дека сака, а јас се нешто се мрштам демек "што ќе ти е тоа" и така сега сакам да го изненадам. Е сега незнам како се движат цениве за паричниците. Знам дека еден кожен паричник што е марка е многу скап така што ќе видам што и како ќе направам.
Здраво девојки! Ако можете да ми помогнете околу подарокот за партнерот...Тој ќе полни 24 години и многу сака планинарење,природа,пешачење...па ако сакате ќе можете ли да ми предложите што би можела да му подарам и на кој начин... Благодарам однапред!
Ми треба ОГРОМНА помош од Вас! За скоро време му е роденден, и треба подарок по пошта да му праќам. Знам дека е вљубен во спортот, ми кажа дека сака да си купува некои работи за во теретана(ама неможам по пошта такви работи да му праќам ) или пак за карате. Го прашав одоколу што сака и се зафркава со мене. Стварно немам претстава што да му земам! Убаво ќе го спакувам во кутија и сега сакам да му напишам и некоја порака, но некоја пооригинална, а за тоа не ме бидува баш. Помош?
Можеш тегови да му купиш, има во Џамбо, од 2,3,5 кила и мислам дека ќе му се свиѓа бидејќи е оригинално, плус ќе го користи и ќе се гледа дека го познаваш добро. Ќе ги ставиш во кутија со машничкa, внатре убава роденденска честитка (која можеш и сама да ја направиш) и ќе му остане за спомен
Девојки ми треба помош. Не ми е дечко, но се гледаме скоро една година му се ближи роденденот и сакам да му купам нешто да го изненадам, но да не биде нешто со срциња и такви работи иначе тој има 25год. плс хелп
Ushte malce mu e rodenden... planiram nekoja nasha slika da ja uramam so edna poraka,no kje mi treba ushte neshto... pa da mi dadete nekoja ideja.:/
Se blizi rodendenot na deckomi, ima na 20 a na 21 ce pravime 1 godina sto sme zaedno...sakam da mu napravam iznenaduvne a da mu zemam i ubav poklon .....no neznam sto potocno...posto ce pravime edna godina i plus ova e prviot rodenden koj ce mu go cestitam...svarno nenzma so so da go iznenadam ...ve molam za pomos feminki pozz
Moжеш на пример преку интернет да му нарачаш сложувалка со слика од вас двајца Спојлер www.puzzle.mk е страната .Сигурно до сега не добил ваков подарок и ќе имаш позитивна реакција. Друго: можеш да направиш албум со слики каде што сликите ќе ги наредиш хронолошки од денот кога сте се запознале па сите по ред слики во изминатата година + можеш под секоја слика да напишеш збор-два со кој ќе го доловиш моментот и случувањата на самата слика. Како трето можеш да земеш убав лист хартија и самата дс ја напишеш честитката за неговиот роденден.Гледај да бидеш што повеќе креативна,каде секоја твоја напишана реченица ќе покаже насмевка на неговото лице. Има многу идеи со кои можеп да оставиш впечаток и поклон кој ќе се памти подолго.Твој е изборот.Поздрав
Мене воопшто не ми се допаѓа заедничка слика како роденденски подарок. Заедничка слика ми е повеќе како за годишнина и некои слични такви поводи, а никако роденденски подарок, зашто според мене апсурдно е на негов ден да му подарувам нешто поврзано со мене. Колку и да е убава сликата, рамката, честитката, што и да е, не ми оди и не би подарила нешто во тој стил. Порадо би му подарила крпа за на плажа со лого на омилениот клуб или бенд, или некое штосно капче, отколку слика на пример.