Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Роденденски подарок за партнерот

Дискусија во 'Врски' започната од flower, 25 ноември 2009.

1. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.892
    Допаѓања:
    11.288
    А да си почекаш до дипломска , дека и тогаш пак ќе купуваш :D Па може нешто поголемо да земеш тогаш .За апсолвентска најчесто се носи нешто симболично , на женските најчесто се носи букет , бидејки е машко можеш да му однесеш вино или бомбоњера

2. izabela.nik

izabela.nik Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2013
    Пораки:
    766
    Допаѓања:
    6.112
    Здраво.Може да ми каже некој кај купува постелнини со фудбалски клубови во Скопје кај има такви продавници.Благодарам :)

3. DulceChiquita

DulceChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    300
    Од каде го купи? Преубав е часовникот :D

4. strawberry111

strawberry111 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    57
    А што мислите за кошула?
    За роденден инаку :)

5. scorpija-M

scorpija-M Активен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2013
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    28
    Порачан е, ласерско гравирање
    фала :)

6. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    јас му купив пижами секогаш кога ќе се легни да го потсеќаат на мене парфем од авон и му направив торта во форма на срце преубава беше... :inlove: можеби на некој ќе му послужи :D

7. Ket.Rin

Ket.Rin Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    286
    Допаѓања:
    970
    Неодамна открив продавница со многу добри рачни изработки, би можеле да ви се најдат како за роденденски поклон така и за месечнина/годишнина. Јас на мојот дечко му купив чаша за 350 денари, а освен оваа има и со други интересни принтови. [​IMG]
    Има и голем избор на постерчиња за на ѕид, може да послужат како поклон за дечко или како поклон за другарка. Што е до мене јас сите и за во соба би си ги купила :D

Инаку продавницата се вика Преплет и се наоѓа на 2 минути од слаткарница Апче, ако ви требаат подетални информации слободно во ПП :)

На SnowWhite91, Tumblr и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  8. cacikr

cacikr Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    243
    Јас за роденденот испланирав да го носам на вечера а за после вечерата едно шише вино и ќе му купам две чаши за вино и заедно ќе го пиеме и после се знај што следува....

9. buterflyy

buterflyy Активен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Zdravo devojki, nova sum na femina i ete vaka.. imam maska licnost pokraj sebe no ne sme vo vrska VO VRSKA..
    imame se vo toa pomegu nas,no seuste ne sme zaedno, pa sakav da ve prasam sto da mu kupam za rodenden, nie se odnesuvame kako da sme vo vrska no problemot e vo toa sto nikoj ne znae, osven nekoi negovi drugarii..
    pa sega moeto prasanje e sto da mu kupam ili napravam za rodenden no da ne izgleda premnogu kako poklon na golema vrska, btw vaka se gledame veke 10 meseci.. ve molam pomooos, btw sum sramezliva i sega neznam i kako da postapam koga ke mu go dadam izmisleniot poklon POMOS :)
    [mod-kirilica:1mdqi3zq][/mod-kirilica:1mdqi3zq]

10. buterflyy

buterflyy Активен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Родеденески подарок

Здраво девојчиња, сакам да ве прашам значи на мојот дечко му купив сребрена алка за роденден па сега незнам како да му ја дадам, сум срамежлива, и не сакам да му ја дадам така како ПОВЕЛИ, сакам да го изненадам како да му ја ставам веднаш на раката, ве молам дајте ми друг освен тој предлог!! ПЛСС МНОГУ МИ Е ПОТРЕБНО <3

11. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Што мислите за ова: :)
    -Паричник
    -Парфем (верувале или не му немам подарено никогаш, а и знам дека му е омилен тој)
    -Пура (од поголемите ќе биде)
    Впрочем сите овие УЗ муабет ми има кажано дека ги сака посебно пурата. Многу пати ми има кажано дека сака, а јас се нешто се мрштам демек "што ќе ти е тоа" и така сега сакам да го изненадам. :wasntme:
    Е сега незнам како се движат цениве за паричниците. Знам дека еден кожен паричник што е марка е многу скап така што ќе видам што и како ќе направам. :)

12. mihi.lovely

mihi.lovely Активен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво девојки! :) Ако можете да ми помогнете околу подарокот за партнерот...Тој ќе полни 24 години и многу сака планинарење,природа,пешачење...па ако сакате ќе можете ли да ми предложите што би можела да му подарам и на кој начин... :$ Благодарам однапред! :)

13. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.549
    Допаѓања:
    5.897
    За дипломска каков подарок да му дадам?

14. kosmodiks

kosmodiks Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    251
    Ми треба ОГРОМНА помош од Вас!
    За скоро време му е роденден, и треба подарок по пошта да му праќам. Знам дека е вљубен во спортот, ми кажа дека сака да си купува некои работи за во теретана(ама неможам по пошта такви работи да му праќам :?: ) или пак за карате.
    Го прашав одоколу што сака и се зафркава со мене. Стварно немам претстава што да му земам!
    Убаво ќе го спакувам во кутија и сега сакам да му напишам и некоја порака, но некоја пооригинална, а за тоа не ме бидува баш.
    Помош? :whew:

15. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.881
    Допаѓања:
    5.217
    Можеш тегови да му купиш, има во Џамбо, од 2,3,5 кила и мислам дека ќе му се свиѓа бидејќи е оригинално, плус ќе го користи и ќе се гледа дека го познаваш добро. Ќе ги ставиш во кутија со машничкa, внатре убава роденденска честитка (која можеш и сама да ја направиш) и ќе му остане за спомен :)

16. LadyFlame

LadyFlame Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    339
    Девојки ми треба помош. Не ми е дечко, но се гледаме скоро една година му се ближи роденденот и сакам да му купам нешто да го изненадам, но да не биде нешто со срциња и такви работи иначе тој има 25год. плс хелп :)

17. Matee

Matee Активен член

Се зачлени на:
    28 април 2013
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    3
    Ushte malce mu e rodenden...
    planiram nekoja nasha slika da ja uramam so edna poraka,no kje mi treba ushte neshto...
    pa da mi dadete nekoja ideja.:/

18. sercee

sercee Активен член

Се зачлени на:
    9 август 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    25
    Se blizi rodendenot na deckomi, ima na 20 a na 21 ce pravime 1 godina sto sme zaedno...sakam da mu napravam iznenaduvne a da mu zemam i ubav poklon .....no neznam sto potocno...posto ce pravime edna godina i plus ova e prviot rodenden koj ce mu go cestitam...svarno nenzma so so da go iznenadam ...ve molam za pomos feminki pozz

19. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    479
    Moжеш на пример преку интернет да му нарачаш сложувалка со слика од вас двајца
    www.puzzle.mk е страната
    .Сигурно до сега не добил ваков подарок и ќе имаш позитивна реакција.

Друго: можеш да направиш албум со слики каде што сликите ќе ги наредиш хронолошки од денот кога сте се запознале па сите по ред слики во изминатата година + можеш под секоја слика да напишеш збор-два со кој ќе го доловиш моментот и случувањата на самата слика.

Како трето можеш да земеш убав лист хартија и самата дс ја напишеш честитката за неговиот роденден.Гледај да бидеш што повеќе креативна,каде секоја твоја напишана реченица ќе покаже насмевка на неговото лице.

Има многу идеи со кои можеп да оставиш впечаток и поклон кој ќе се памти подолго.Твој е изборот.Поздрав :*

На sercee му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.014
    Допаѓања:
    81.351
    Мене воопшто не ми се допаѓа заедничка слика како роденденски подарок.
    Заедничка слика ми е повеќе како за годишнина и некои слични такви поводи, а никако роденденски подарок, зашто според мене апсурдно е на негов ден да му подарувам нешто поврзано со мене.
    Колку и да е убава сликата, рамката, честитката, што и да е, не ми оди и не би подарила нешто во тој стил.
    Порадо би му подарила крпа за на плажа со лого на омилениот клуб или бенд, или некое штосно капче, отколку слика на пример. :?:

На Daydream и sercee им се допаѓа ова.