Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Роденденски подарок за партнерот

Дискусија во 'Врски' започната од flower, 25 ноември 2009.

1. sercee

sercee Активен член

Се зачлени на:
    9 август 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    25

Fala mn <3 ! Mislam za rodendenot da mu naracam torta so negoviot fudbalski tim i znam pred nekolku dena bevme izlezeni i me prasvese dal da si ja kupi edna kosula...no ne ja zede ...pa ke mu ja zemam i taa ....e sega so slikite ...za domasnite sekogas ima pomalku....deckomi e e fotograf i iskreno nemame mn zaenicki sliki...a i glupo mi e da gi pram slikite kaj nekoj drug a deckomi imat studio...procitav kaj edna feminka imase pisano....10 milka cokoladi i zavrzani so kravata ...ova mislam za godisninata so vikas ti ? :)

2. Matee

Matee Активен член

Се зачлени на:
    28 април 2013
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    3

Па другарка ми даде таков предлог,па се мислам.:/

На sercee му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    479
    И јас имам подарено Милка ала не 10 чоколади туку една милка срце чиколада,над неа една 100 гр.милка и најгоре едно милка најмало чоколадце.Можеш и тоа да го направиш или пак да ја земеш тортата
    тортата е негде околку 700 денари
    .И кошулата може ... сигурно ќе се израдува на неа зошто веќе му се има допаднато . :)

На sercee му/ѝ се допаѓа ова.
  4. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.549
    Допаѓања:
    5.897
    што да му купам на дечко ми или изненадување некое??
    не пуши,не пие,автомобили,спорт не го интересира баш...

а ќе си дојде во август од странство... (кај мене ниту кај него не можам да направам нешто по романтично)

5. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Можеш да резервираш во некоја пицерија/ресторант..пицичка,винце црно..и можеш да му купиш часовник и убаво украсено со црвена машничка онака како што завиткуваат за божиќ по филмовите.. :) Се надевам ке ти се допадне идеата.

6. Tumblr

Tumblr Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2013
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    992
    можеш да го изненадиш и да спремиш вечера кај тебе или пак да го однесеш во ресторант,да одите на некое викенд патување доколку можеш да си го дозволиш тоа,да му купиш часовник или кошула,некој поскап парфем...ти најдобро знаеш што го интересира,во зависност од тоа би требало да го избреш подарокот.

7. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.549
    Допаѓања:
    5.897

хаха можам да кажам дека ми е смрт за такви работи кога бирам -не пие,не пуши,не е спортски тип..за облека маани наоѓа ... ќе ме излуди ;)

8. Aneta93

Aneta93 Активен член

Се зачлени на:
    9 јули 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Ve molam pomos..na deckomu mu e rodenden sega vo cetvrtok praj 24 godini..neznam sho da mu dam sakam nekoe iznenaduvanje da mu napram..odime edna godina..8 godini sme razlika vo godinite jas imam 16 toj ete 24 ...saka boks i trenira ..saka koli i motori..ima i kola i motor..aj ve molam mislenje kazete oti kratko e vremeto ! :worried:
    [mod-kirilica:1b6vu0o8][/mod-kirilica:1b6vu0o8]

9. Blondie14

Blondie14 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    8
    За една недела му е роденден на дечко ми ..заедно сме скоро 11 месеци..имаме по 15 .. тој е кошаркар и планирам да му купам кошаркарска топка и милка срце но незнам како се движат цените за топката? Ако знае некоја нека ми пише и може некоја идеја + до 500 денари бидејќи немам многу заштедено :$
    :rofl:

10. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.881
    Допаѓања:
    5.217
    http://www.ekupi.mk/g1806.aspx имаш за 515
    • http://www.gladijatori.com/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B5%D1%81%D0%BE%D0%B0%D1%80%D0%B8/%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%BA%D0%B8/%D0%BA%D0%BE%D1%88%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B0/
    А овие поубавиве ти се поскапи :/ Види за дресови колку се, за фудбал беа околу 650-700
    Искрено, бидејќи имате 15 год мислам дека цената до 500 ти е доволна за поклон :)

11. Serpentina

Serpentina Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    137
    На 17 -ти му е роденден...
    а на 21-ви една година како идеме...
    Па планирам за роденденот да му купам кошула (SPF)или маица...и боксерки од Extreme Intimo..и еден колач они од слаткарниците со свеќа една на средина..или прскалица што излегуваат искри од него..милка и Red Bull зашто обожава..
    А за 1 година планирам прво со мајкаму да се консултирам да влезам кај него дома у соба..а со другар некој негов да го викне на кафе...и да дојде после тоа...и да го чекаат балони околу 10 оние во форма на срце што пишува I love you...вечера некоја убава или ке порачам прсти пилешки салата ова она..вино некое или пиво незнам..и уште нешто ке смислам ке докупам ептен едно врз друго ми се поклопи и немам премногу пари..до кај 2000 да ме фати се... :D и колекција за бричење нешто може да уклопама ама ке видам

На chiquita му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Lanicka95

Lanicka95 Активен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    1
    Ми треба мислење,креатицно некое. Планирав нешто многу оригинално ама не излезе како што треба, за жал.
    Па вака, дечко ми ќе оди на 31 на одмор, а јас одам на 27 јули. Нему му е роденден на 3 август и нема да сме заедно. Сакам да направам нешто, како да осеќа дека сум со него. Имам замислено подарок што ќе му куппам само ми треба мислење за некое изненадување.
    Благодарам :)

13. sparklegirl

sparklegirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    29
    Сними видео порака во која ќе му го честиташ роденденот на уникатен начин и прати му ја преку ММС во 00:00 :) ;)

14. ciganka

ciganka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2012
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    12
    кажете ми предлог што да купам за роденден на машко 4 години е :)

15. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Оваа тема е за партнерот не е општа . Туку ај штом си пишала ако е 4 годишно тогаш е лесно оди во некоја продавница за играчки и купи му 1 , 2 ,3 играчки искомбинирај , сега зависи колку пари имаш (пр.голема кола , трактор , пиштол нешто интересно) Сепак малите најмногу се радуваат на играчки.

16. blackrosse

blackrosse Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    1
    феминкии.. што мислите на изненадување на кров од зграда? ке биде волшебно ако се погоди и времето и бидејќи е летоо мислам ке биде добро. звезди, небоо,свеќи, тивка музикаа и како мал роденденски поклон да извадам наши слики и на хартии во боја да ги залепам со некои романтични пораки и да ги захефтам да не се разлетаат .. и заедно со чоколачниња.. самоо што ако после некое време сето тоа фати нозее- сепак хартии се .. :/
    П.с што мислите друго да има на хартииите до сликите.. мала помош, и за тоа да го наговорам да се качи на кров. (малку се плаши од висина) хихихихихххх :)

17. chiquita

chiquita Активен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    37
    Девојки, на дечко ми му е роденден сега на 24-ти, ама веројатно тој период ќе бидеме на одмор. :) Кажете ми некоја идеа за поклонче. Сакам пријатно да го изненадам, плус ова ни е прв одмор заедно, па сакам да биде нешто ептенски :$ :)

18. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    479
    Каде можам да најдам квалитетна долна облека или интересни боксерици.За кратко му е роденден па сакам да му купам .... помош

19. Lanicka95

Lanicka95 Активен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    1
    Ми треба мал совет.
    Утре ќе одам да му купам поклон на дечко ми за роденден. Наполни 22 години и сакам да му купам ланче со црна кожа ( ми има кажано дека сака такво ). Е сега сакам уште нешто.
    Еднаш ми рече дека сака да си купи машинка за бричење, незнам дали е глупо. Сепак заедно сме една ипол година и подобро да му купам нешто што му треба нели ?
    Што мислите вие ? :)

20. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Супер. Одлична идеја. Нема да згрешиш воопшто. Јас сум секогаш за практични работи. Прво мислење и идеја во темава што е како што треба според мене. И јас така правам, секогаш знам што сака, секогаш ги памтам неговите желби, па макар и да е некоја ситница. Еве пример знам дека сакаше пура, и долго збореше за тоа па за роденден пред еден месец освен некои други работи му купив и пура. Најмногу на тоа се израдува. :)

Мечиња, зајци, кучиња, незнам романтики, балони, ружи, ти реков, ми рече за мене искрено несакам некој да се навреди ама се глупости, освен ако се работи за 15 годишно момче, па да се радува на тоа. Ни едно, ама буквално ни едно машко не го интересираат такви работи. Јас незнам како може толкав маж над 20 години да се радува на мечиња, т.е. не се ни радува само не сака да ве навреди.

Абе се знае машко што сака, некоја практична работа што ќе му биде од корист, некоја ситница која одамна ја сакал и јагодка на шлагот е една бурна вечер во ваша режија. :lol: Толку, просто е.

Ние сме комплицирани па мислиме и они се такви ама баш напротив. :D

На GirlFromMars му/ѝ се допаѓа ова.