Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Роденденски подарок за партнерот

Дискусија во 'Врски' започната од flower, 25 ноември 2009.

1. Lanicka95

Lanicka95 Активен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    1
    Ти благодарам многу :)

2. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.881
    Допаѓања:
    5.217
    И јас се согласувам, практичен подарок кој знаеш дека ќе го користи. Сигурна сум дека ќе му се допадне :)

3. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.881
    Допаѓања:
    5.217
    Каде има убави боксерки во Скопје? По можност да се некои откачени, или со интересен принт. Барав на нет, али не можам да најдам страна од некоја продавница за да разгледам. И која цена се отприлика. :)

На Maya3112 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    479
    Што да му купам за роденден?Помош...

Тој се има...И од гардероба,техника,се до најмала ситница.

Дај помогнете што да му купам.

П.С. има торта изненадување од мене.Но неможам да отидам само со торта.

5. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.881
    Допаѓања:
    5.217
    [​IMG] Оди со ваква торта и нешто ситно, вервај на секое машко би му се свиѓало :D

На Maya3112, sercee и Elena69221 им се допаѓа ова.
  6. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Многу е добра идејава. Планирав ова да го направам и онака без некој повод. На секое машко би му се допаднало (секако доколку консумира пиво) :)

7. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.881
    Допаѓања:
    5.217
    Каде можам да најдам шипка за вежбање? И која цена се отприлика? Вака нешто [​IMG][​IMG]

8. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.745
    Допаѓања:
    145.185
    Провери во продавници за спортска опрема, или пак во овие што продаваат протеини и такви работи.
    А конкретно кај да бараш незнам баш..

9. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    Kолку пари е еден колач одприлика,мал?
    Сакам да му земам за годишнина,дел од поклонот,со свеќа на средина.

10. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.745
    Допаѓања:
    145.185
    Ако прашуваш за кап кејк, тие се од 40-50 ден, нагоре..
    А за малите торти од 300 па нагоре, зависи каква е.

На Irrepleceable му/ѝ се допаѓа ова.
  11. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    За прв пат година во план ми е да му дадам поклон во плико.
    Не сакам да му подарам нешто ради реда, колку да се рече дека не сум отишла со празни раце. Секогаш гледам да е некој практичен подарок и нешто што му треба.
    Ама ете, во моментов нема потреба од ништо конкретно, се си има.
    Затоа, решив да донирам одредена сум на евра во неговата касичка, па нека ги искористи за нешто што ќе му треба во иднина :)

На Christina.A и thinkerbell им се допаѓа ова.
  12. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    Повеќе сум за практичен подарок.
    Значи-мече,зајче,рамка не.НЕ дека не ми се допаѓаат и тие,ама онака за без повед некој може.
    За роденден на партнерот му подарив ти амо бонбони,парфем од Антонио Бандерас и кутија со пораки зошто го сакам.Бевме во врска само 1 месец,и немав идеја а и не се познававме доволно.Сега за нареден роденденски подарок имам претстава што би му купила :)

13. MaCa-Swiss

MaCa-Swiss Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2013
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    961
    Дечко ми е фудбалер, и за 1 ипол месец му е роденден :D Јас пак уште одсега си се припремав :rofl: За оние кои имаат дечко фудбалер - Ова е одлична идеа, според мене :D

Прикачени фајлови:

14. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Претходната година му купив кошула од Спрингфилд и преубава торта од Палма, со честитка залепена за самото чоколадо, а годинава планирам да му купам некои убави и квалитетни пижами, гледав многу интересни во Спрингфилд исто, како во торба беа, само боите не ме бендисаа баш..

Маички, кошули и сл., има стварно многу и сакам овојпат да биде нешто поинакво. Пооригинално, да бидам попрецизна :D

Ама има време, до октомври може уште сто пати ќе се предомислам, ова ми е првичната идеја. :lol:

15. Nounejm

Nounejm Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2013
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    5
    Шо поклон може освен саат,новчаник,кошула,маица,мечки,срциња,парфеми,каиши,постери?
    Нешо оригинално?

16. liily

liily Активен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    5
    devojki mi treba pomos zasto kakov sto e decko mi tesko ke se najde nekoj takov :P
    poso mnogu mraziki romantiki i takvi stvari a mu se blizi rodenden se mislev da mu kupam saat ama posto 1 mesec po negoviot rod ni e godisnina mislev togas da mu kupam saat i da ni ja izgraviraat datata pa sea me maci sto da mu kupam za rod sakav da go iznenadam so striptiz ama nekako mi e malku pa sakam i nesto da mu kupam a neznam sto do sea mu imam kupeno 2-3 mecinja maica ona tipicnoto ramka so slika od nas kolekcija ...
    nekoe mislenje?

17. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    609
    јас на мојот првата година му купив саат,втората годинаму купив трициклисти и маичка, оваа годна му купив фармерки,наредната ке видиме има време :D

18. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    Можеш карикатура,тоа е интересен поклон. ;)

19. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.881
    Допаѓања:
    5.217
    Јас сум повеќе за практични работи, срциња, мечиња и слично ќе му биде слатко и толку. Секој си го знае партнерот, не знам зашто е толку тешко да се избере поклон. Во Мамут продавницата има секакви работи. Маичка со омилениот филм, игра, дрес од тим, спортска опрема доколку спортува, доколку е заљубен во некоја држава некоја асоцијација на тоа, пример за Франција http://www.arien.mk/index.php/moda-stil-dodatoci/j-aime-paris, ако е собирач на пијалоци може некој со интересно шише, карти за некој настан, mp4, слика, книга од областа која го интересира или од некој филм/серија, машинка за бричење или било што што некогаш спомнал дека му треба. Со тој подарок може и мала тортичка или капкејк со свеќичка. Така барем ќе го користи подарокот, а нема да фаќа прашина на полица или во фиока. Пораки, налепници, писма и слично со срциња се подаруваат на месеци, годишнини.

20. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    Купи му некој сет алат :?: Купи му бормашина ;) , кажи му „срце ти главен ду**ч си у зграда, кога ду*иш сите знаат“ :rofl: :rofl: :rofl:
    а тоа стриптизот не го заборавај. :clap: Цел живот кога ќе се фати нешто да избуши, на тебе ќе му текнува ;)

На Idonea и liily им се допаѓа ова.