На дечко ми се ближи роденден и би сакала да го изненадам со нешто убаво. Да биде не многу скапо, поскромно и романтично. Прв роденден слави со мене во врска сме 4 месеци а многу го засакав и затоа сакам нешто што ќе биде убаво. Инаку тој многу обожава камиони и тоа огромни. Па би сакала дља ми дадете некаков добар совет... Побрзо...
Hi dragi feminki na deckomi mu se blizi rodenden i bas sakam da go iznenadam so nesto eomanticno nesto nekoja vecer vo domasna atmosfera i nesto podaroce no ni ednoto ni drugoto ne mi pagja na pamet sto bi mozela da napravam be ve zamolila za nekoja idea
Можеби ова е малце Off topic, но не знаев каде на друго место да прашам. Сакав да купам бела шолја за кафе/млеко/чај и да ја испишам со нешто. Каде да најдам таков фломастер/маркер што нема да се извади после миење?
^ Во книжара барај перманентен маркер. Јас мојот го купив одамна, може има година дена, од Штедлер. Не се сеќавам конкретно која цена беше, но сигурна сум дека имаат.
Девојки во сабота му е роденден на дечкоми - па незнам што да му купам, се мислам помеѓу блуза на долги ракави или парфем, што мислите вие? можеби ќе ви текне нешто друго за да ми помогнете
Векичка јас тргнувам со мислата да му остане за спомен, па би му земала некоја есенска блуза или некој интересен џемпер, додела парфемот ќе го потроши
Девојки дај помагајте утре му е роденден на директорот па адет ни е сите вработени даваме пари и купуваме нешто поклон,па секоја година маката е на мене шо да се купи,лани као шо памтам му купивме вратовска,ремен и овие копчињата за кошула(незнам како се викат),а за оваа година ми се врти нешто да му се зема како некој сувенир за во неговата канцеларија-што мислите дали би било добро.
тоа е одлично/ зависи колку пари ке соберете има прекрасни оние мали фонтани на вода што се побарајте тие се прекрасни.
женски ве молм за помош....на 30 октомври на дечко ми му е роденден и незнам со да му купам . Блуза му имам купено како поклон за нова год....за ланскиот роденден му купив боксерки,презервативи и привезок со нашите имиња....исто така го однесов на пица и беа направени во срца и пишеше те сакам...за годишнината му купив белегзија сребрена е сега што??? Не знам дали да му купам сат и да му го дадам на свекрва ми да му го дај зошто изгледа јас ке бидам на факултет и нз кога ке одам бидејки во ноември му почнува колоквиумската....прво некако ке го прасам дали би носел сат и сл. Затоа ве молам за некој предлог...нели ако не сака сат да имам план Б..
ВЕРУВАЈ ДЕКА ТОА Е НАЈДОБРО ЗА В КАНЦЕЛАРИЈА ИМА ПРЕКРАСНИ МИСЛАМ КЕ НАЈДЕШ ЗА 3000 ДЕН ИМА МНОГУ УБАВИ
ЈАС ИМАМ СЛУШНАТО ДЕКА СААТ НА ДЕЧКО И НА ДЕВОЈКА НЕ СЕ КУПУВА НЕ БИЛО УБАВО, НО НЕКОЈ КУПУВА ПА НЕЗНАМ ШТО ДА ТИ КАЖАМ ЗА СААТОТ МОЖЕШ ДА МУ КУПИШ НЕКОЈ ПОДОБАР ПАРИЧНИК И ДУКСЕР ИЛИ ФАРМЕРКИ , КОШУЛА , И СЛ
Од 1200 нагоре од поубавите, а подебелите се уште поскапи. Сат не се подарува, зошто кога ќе запрат стрелките, запирала и љубовта, па носело несреќа.