Сат нејкел па затоа му купив многу убава топла дуксерка, и една чаша и ја испечатив со слика на која има многу убава љубовна порака и планирам внатре во чашата да му ставам бомбончина во форма на срце(како на сликата) Го напишав зошто мислам дека е убава идеја и дека ке му послужи на некој/а
Каде има за принтање чаши? И која цена е? Бидејќи се мислам дали да купам чаша и траен маркер и да ја испишам, или да испринтам нешто вакво.
има прекрасни чаши црни, и кога ке ставиш нешто топло внатре излегуваат слики ( ти си одбираш дали твои или некои поинакви по желба ) многу се јаки само не сум од скопје па да ти кажам каде можеш да најдеш ама во некое фотостудио би требало да има, јас од таму си направив 400 денари, и за валентајн му поклонив на дечкото, а коинциденција истото ми го поклони и тој само со други наши слики хах
Јас би ви препорачала на сите да им купувате нешто што ќе го искористи и носи! Џабе ќе му купите мече од 1000 денари , кога за тие пари можеш некоја блуза која ќе ја носи и ќе го потсеќа на тебе . (добро, освен некој романтичен тип) Еве една воедно романтична и корисна идеа. Можете да му купите пижами и на нив да испринтате слика од вас , ваши иницијали или пак нешто што вас ве спојува.
Луѓе сакам да прашам каде може да најдам шоља кога ќе ставиш напиток внатре да се покажува сликата? puzzle.mk ја знам, некои други идеи ? Успат да прашам дали има некој меџик шоп во скопје???
Ај ве молам идеиииии !!!! На дечко ми му е роденден за 2 недели и јас врска немам што да му подарам. Му имам давано часовник, блуза, колекции и сега стварно незнам што Тој е гејмер невиден, а јас од тие негови игри не се разбирам баш најмногу за да смислам таков подарок. А за оригинална игра па скапо ми е . Под 4.000 тешко дека ќе најдам.. И сега ?!!!!!! ... единствена опција ми останува некој џемпер подебел , убав , топол..
Ако е гејмер и ако си при пари дечко ми секогаш ги загледува тие тастатурите за играње што се специјални. Или па волан за играње ако нема
Ах овие родендени, слатки маки секоја година..и додека во текот на годината ти текнува ова она можам да купам кога ќе дојде време идеја не ти доаѓа на глава епа во понеделник е роденденот.. му купив новчаник и кошула ( лани само кошула му дадов, оваа година барав џемперче ама не најдов некое што ептееен ми го фати погледот,па кошулата го замени )..ама нели 2 работи не се носеле...што да биде 3тата? нешто милка во срце, дај некоја брза идеја кажете.. фалаа
Е па мое мислење е дека место милка срце да одиш во некоја слаткарница, незнам од кој град си конкретно за Битола ги има во повеќето, да купиш едно колаче во форма на срце и свеќа или пак само тоа, околу 50-60 денари се, мислам дека секаде ги има .. Ете како на сликата изгледаат тука во Бт. да не биди бомбоњерче може да биди колаче ..
Девојки за 2-3 недели му е роденден на мојов. Му имам купено баш се- освен злато (слабо пари, слабо ). Сребрен ланец, алка, саати, новчаник, кошули, украси, мече...не ми текнува што се не. Зошто сме верени јас имам прстен од него, ама он од мене ништо...сакав нешто да му купам за таа намена ама не сум при толку пари, така да тој план ми пропадна. Не сум нешто претерано романтична . Дајте совет што да му купам само не украси, несакам да го натрупувам. Инаку до 4000 денари имам за тоа.
Dennings http://www.neptun.mk/index.php?route=product/category&path=2_65_82 http://www.anhoch.com/pcmarket/?cat_id=397 http://www.amc.com.mk/Content.aspx?i=55&l=MK
Emotional 123,jas sum sekogash za garderoba,nikogash dovolno,za bilo koja vozrast(ova ti pishuvam,oti napomena deka ti e verenik) ili obuvki(konduri,patiki,poluchizma i itn) ili nekoj dobar rachen chasovnik(pa neka si gi menuva so predhodniot ),a i so parfem nemash utka.
Еве некои интересни, и ако имаш повеќе пари можеш и слушалки плус, и сигурна сум дека ќе го израдуваш Тастатура 1 Тастатура 2 Тастатура 3<- оваа е мнг јака
Па, кога сме веќе кај подароци за партнерот, на 18-ти правиме 2 месеци врска, па предлог нешто за подароче?