Форумџика на годината

Роденденски подарок за партнерот

Дискусија во 'Врски' започната од flower, 25 ноември 2009.

1. Sunny-Boyd

Sunny-Boyd Активен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    13
    Па први 2 месеци ни се, онака некое мало подароче, не напишав подарок. :lol:

2. Luciano

Luciano Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2012
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    223
    Девојки малку помош.. Треба да му купам поклон за роденден (прави 18), па за НГ, па за матурска, возачка а имам други некои планови па ке ми треба идеја за поклони немам многу пари тргнато ама собирам уште од сега а и не сакам да бидат некои скапи работи (има уште многу време за матурска.. ама за НГ и за роденденот немам никакви идеи... :wasntme:

3. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    Za dva meseci i jas sakav da odbelezam pa kupiv srce sostaveno od dve delcinja metalni i cokolada :) jas polovinkata si ja nosam kako lance toj kako prevrzok za kluc :)

4. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.585
    Допаѓања:
    40.013
    За нг и немора да купиш нешто. Ако за се ова купуваш многу ќе те фати. За роденден можеш пр.џемпер, за матура некој подобар парфем, а за возачка...тоа стварно незнам...е он треба да части де :D

Туку девојки, дали знаете машки прстен колку е..златен...одприлика како идат цените?

5. Celebrity3

Celebrity3 Активен член

Се зачлени на:
    7 август 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    3
    Епа и на дечко ми му се ближи роденден само што тој ова со свеќите ми го приреди и сега стварно незнам што изненадување да му спремам..ве молам помогнете..инаку идеме скоро 2 години..

6. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.742
    Допаѓања:
    145.178
    За возачка можеш да му земеш приврзок за клучеви за кола, доволно е.
    Симболично, но сепак е внимание.

Emotional за точна цена незнам, ама сигурно под 2000 нема да најдеш некој солиден.

На Emotional123 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. BeautyQueen

BeautyQueen Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    32
    Изненадувањето не е поврзано со роденденот но ми треба ваше мислење. Пред некое време во тетратка почнав да пишувам како сме започнале да се гледаме и како сме стигнале до овде ставајќи и слики, планирав тоа да го правам до Св. Валентин и потоа да му го дадам на крајот пишувајќи ПРОДОЛЖУВА, но сега почнав да размислувам да го дадам следниот викенд кога правиме 6 месеци. Што мислите вие, да му го дадам сега или сепак на Св. Валентин? И што друго би можела да искомбинирам со тоа да нее толку обично?

8. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    јас дефинитивно мислам дека треба да се стрпиш и да издржиш до Св. Валентин, за сега(6 месеци) бирај друг поклон ;)

9. Bel-Golub

Bel-Golub Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2011
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    48
    Uste malu ke praime edna godina,pa sakav da mu podaram narakvica swarovski..Sto mislete? Narakvica za masko?

10. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.742
    Допаѓања:
    145.178
    ^^Па ако носи вакви работи купи му, јас си знам по мојот дека не е љубител, на рака носи само саат и 2 бројаници, ништо друго.
    Сепак ти треба да си го знаеш.
    Иако мое мислење е , со оглед на тоа што не почитувам годишнини , месечнини, да си го обележите со нешто убаво, кое ќе ви значи на двајцата. Како на пример да одите во ресторант на вечера каде што се биле првиот пат, или некое друго вакво значајно место.

Сепак што и да одлучиш , твое е.

11. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    Јас лично претпочитам да не купувам накит на дечко.
    Машките околу тоа имаат специфичен стил,или не практикуваат да носат такви работи.
    Јас на дечко ми по повод родeнден,и правењето неколку заеднички месеци,му купив парфем,ти амо бонбони и кутија со пораки,на кои беа напишани причините зашо го сакам :)
    Се надевам дека нешто од ова ќе помогне.Инаку ми се допаѓа и како поклон нараквица,само ти си таа што треба да знае дали дечко ти ќе ја носи и колку :)

12. BeautyQueen

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    32

Што би можела да му поклонам за тој ден? Не сакам да биде нешто којзнае што, мало внимание за да го одбележиме денот.. минатиот месец тој се појави со една ружа но беше доволна да ми го разубави денот, мислење што би требало да му подарам? :^)

13. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.742
    Допаѓања:
    145.178
    ^^Торта од пива ^_^

На hello-kitty.90 и Celebrity3 им се допаѓа ова.
  14. Bel-Golub

Bel-Golub Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2011
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    48
    Fala ti sadgirl21

15. Celebrity3

Celebrity3 Активен член

Се зачлени на:
    7 август 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    3
    Еее феминистки дојдов до една идеа само не сум сигурна дали е добра можеби би ви помогнала со оваа идеа и на другите..
    -Значи првата вечер пред да дојде 12 значи пред да му биде роденден да се купат одредени работи кои би му го завртеле паметот, на пример како корсет, подвезици во комбинација со стриптиз, а од друга страна во просторијата каде ќе се изведе тоа да има свеќи насекаде и еден стол каде би седнал а од вратата до столот да има листови од роза како патоказ..
    Додека пак другата вечер кога планира да го слави роденденот да му се подари на пример дрвена кутија на која ќе го пишува вашето и неговото име а во неа да има некоја работа како паричник,саат,парфем и едно писмо каде ќе му дадете дознаење дека го сакате и ќе му го честитате повторно роденденот..
    -Што мислите?

На B-O-N-I му/ѝ се допаѓа ова.
  16. hello-kitty.90

hello-kitty.90 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    21.181
    ОДЛИЧНА ИДЕЈА :D

17. BeautyQueen

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    32

Навистина идејата е добра, но што да се прави со личност што не пие алкохол? :^)

18. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    Kade bi mozela da najdam drvena kutija I taka da mi izrezbaat iminja?

19. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.742
    Допаѓања:
    145.178
    ^^ Распрашај се за луѓе кои прават склуптури од дрво, сигурно би ти направиле вакво нешто.

20. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    fala na ideata epten e fenomenalna ke pocnam so spremanje uste denes :)

На Celebrity3 му/ѝ се допаѓа ова.