Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Роденденски подарок за партнерот

Дискусија во 'Врски' започната од flower, 25 ноември 2009.

1. Celebrity3

Celebrity3 Активен член

Се зачлени на:
    7 август 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    3
    Можеш да отидеш кај некој столар и доколку тој неможе да го направи тоа тогаш сигурно би те упатил кај некој што прави такви работи..:)

2. iveflower

iveflower Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2013
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    12
    Се ближи роденденов од дечково и една идеја добив но не знам колку ќе ме кошта. Он обожава значи мотори, идејава ми беше наместо безвеза парфеми новчаници каиши, да му порачам торта во облик на мотор. Што мислите дали ќе му се допадне и колку отплилика ќе кошта?

3. Celebrity3

Celebrity3 Активен член

Се зачлени на:
    7 август 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    3
    Прво зависи од тоа колкава торта би нарачала ама мислам дека околу 600 денари би те чинело..инаку ако е обожаател на мотори би му се допаднало..:)

4. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.980
    Јас за торта искрено не сум за, бидејќи што ќе му остане успомен од неа? Ќе ја изеде :D
    Подобро види каде што цртаат портрети или пак тие карикатурите, слика со него на мотор ако имаш некоја :)
    Или пак ѕиден голем постер(пластифициран некој) од мотор :)
    Тортите башка би те фатиле такви (зависно од големината) 500-1000

5. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.543
    Допаѓања:
    5.892
    Каде има/да најдам гаки машки со сурла напред или некое животно ама така да е интересно....сакам интересни гаќи да му купам ;)

6. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.955
    Допаѓања:
    90.222
    Мислам дека ќе го изненадиш, можеби нема да му остане успомен (не како предмет да има нешто ) туку сигурно ќе се сеќава + можете и да се сликате со неа :D
    Шала настрана јас лани за роденденот му направив торта на дечкоми и го изненадив наспиење. Ептен се израдува и оваа со тортата ти е добра идеја од искуство ти кажувам. Доколку сакаш убава торта мослам дека докај 1500 би можела да најдеш . Позз

На iveflower му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.955
    Допаѓања:
    90.222
    Му се ближи роденденот да дечко ми и навистина незнам што би можела да му подарам. Скоро 3 години сме во врска и сум му подарила дуксер, мечиња , панталони, (за минатиот роденден го изненадив со торта), новчаник сум му подарила,боксерки
    А сега верувајте немам идеја незнам со што би го изненадила :(
    Слуша транс музика т.е и двајцата слушаме :rofl: се носи онака спортски тип е , не обожава некои саатеви или скапи поклони.

Сакам да го изненадам со нешто интересно , Ве молам помогнете ми ! :)

8. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.873
    Допаѓања:
    5.210
    SunnyGirl2 јас барам такви долго време, ако случајно најдеш, пиши :(
    Инаку јас не сум за торта, ќе ја изеде и толку, ќе му остане слика само можеби. Подобро да се купи облека или нешто што спомнал некогаш дека му треба или сака, можеби слика, оригинал игра, нешто поврзано со музика, маичка испринтајте со слика од филм, ваша карикатура, карти за некаде, книга...посебно ако сте заедно толку време многу помали се шансите дека ќе утнете. А место торта можете во o la la да порачате некое интересно колаче со свеќа.

9. molikaMk

molikaMk Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    2.582
    Девојки каде можам да испечатам слика на шолја во Скопје и колку би ме чинело?

10. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.873
    Допаѓања:
    5.210
    На molikaMk му/ѝ се допаѓа ова.
  11. MiaJ

MiaJ Активен член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    18
    Help help ppl..... На љубовта моја доживотна му е роденден на 17ти месецов....Е сеа глеам сите пишувате дека дечковците не ви сакаат скапи поклони ама лиглево мое дека има многу пари си сака... :)
    До сега му имам купено од спрингфилд маица, парфем, приврзоци за клуч и така рандом секојдневни ствари...И верувале или не и ја не си поверував, приврзокот што пишуваше I love you му се бендиса најмногу...Ама тоа дека ја не сум многу многу романтична(барем така мислам дека затоа најмногу му се бендиса)....Имам повеќе идеи... Вујко ми е сликар, преубаво црта, па сакам да го нацрта, уште преговараме за ова дека е мрза невидена... Веќе му направив во кутија во форма на срце прични зашто го сакам, за тортата се мислам што форма како да е, ама кажано е кај што ја порачувам, си знае жената да па размислам ќе и пишам. Еден добар дургар ми вика саат, дека си сака саати, си носи...Има еден саат што многу сакам да му го земам, Limited edition и ми требаат повеќе пари дека саати такви 5 ги имало во мкд и ниеден не бил купен. Исто другаров ми кажа патики(глеавме заедно и ги проба он) и некој дукс нешто... Е сеа не знам што уште и дали е многу или малку и некоја друга идеа да немате...Исто ако соберам пари за све, а и да не соберам ќе му поклонам секако нешто, што ми е попаметно, преку дхл или преку неговите да му го дадам, дека скарани сме нешто и мислам дека многу згрешив дека нема да ми се прости, освен за роденден едино ако го израдувам :( Please help me...

12. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Простувањето,а ни љубовта не можеш да му ги купиш.Да сум на твое место дента на роденденот би му се јавила да му честитам. Од срце да му посакам здравје,среќа и многу исполнети желби. Ако се смирите,после мисли на подарок.Вака ми е многу изнасилена работата. Глупости ми е со достава или преку неговите да му праќаш поклон на господинот. Исто не ми се свиѓа што многу ја материјализираш идејата за подарок. Ама тоа е твоја одлука,ако имаш срества во ред е.

На iveflower му/ѝ се допаѓа ова.
  13. zaljubena18

zaljubena18 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2013
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    139
    Па кога веќе сме тука за подароците, нас ни се ближи 2 години од врската :) на 26 овој месец па да ми предложите нешто, мене ништо не ми паѓа на памет :|
    Секој предлог е добредојден :rofl:

14. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752

можеш да порачаш пици да ги исечеш во форма на срце , да купиш црвено вино или шампањско и на масата да поставиш неколку листови од некој цвет и купи му некое дуксерче или парфем добар

15. zaljubena18

zaljubena18 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2013
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    139

предлог нешто друго за да му купам, бидејќи е близнак и џабе е да му купам дукс исто се облекуваат со брат му освен кога е со мене излезен евентуално тогаш да го носи -.- а парфем скоро за се му купивам.. и малце глупо ми е :|
    Иначе добра идеа е :D
    ФаЛаа :*

16. Feodora

Feodora Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    4.346

МиаЈ, предлагам прво да се смирите, па потоа да мислиш на подароци. Не е се во парите и колку ќе биде скап подарокот. Има некои други вредности во животот кои треба да се ценат. Гледам премногу се притресуваш за дечкото, како опседната да си со него.

Туку имам едно прашање за тебе. :$ Врчак ти е дечко така? :?: Тој е оној Р за кој што имаше пишувано. :?:

На Glasna му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Glasna

Glasna Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    2.180
    Aх Mиа Mиа,ептен го соголи детево :$ ,ако те прочита ни ламборџини не те смирува :P

18. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.585
    Допаѓања:
    40.013
    Девојки сакав да ве прашам дали би било ок да му купам на дечкото колекција некоја (дали за бричење или парфеми итакви ствари), џемпер некој и мече.

Не ми текнува 3 подарок да му земам, а мечиња и такви работи не сум му купувала и ај викам да има некое ама да не е малце голе за тие работи . Инаку он наполни 23 год, а идеме 3 ипол год.
    Му помина роденденот, но не беше тука за негов роденден, си доаѓа за неколку дена и сакам да го обележам, а при пари сум па можам да си дозволам повеќе.
    Или дајте ми некој друг предлог.

19. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.873
    Допаѓања:
    5.210
    Emotional123 можеш од O la la да нарачаш некое интересно колаче и да ставиш свеќичка. Прават по нарачка, а за другото убава ти е идејата :)

На Emotional123 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    подобро земи некое добро вино наместо мече :) машките и онака многу многу не им се радуваат на мечињата ... а и малце голем е за мече :lol:

На Glasna и Emotional123 им се допаѓа ова.