Мече не Можеш да му купиш некоја миризлива свеќичка барем од тоа имаш голем избор + ќе ви се најде заедно да ја искористите
Јас усм од Скопје ама исто како да не сум рачунај. Каде се наоѓа тоа? Едит- ги најдов на фб, знам кај е. Ќе си нарачам од кај нив торта во форма на срце, ми треба за во четврток, они за колку време ја прават нарачката?
Е тоа не знам :/ Знам дека за колачиња може до четврток, а за торта нз, можеби ги имаат на лагер такви, пиши им на фб имаат страна
би ве замолила ако има некој читател на романи да ми помогне.. значи дечко ми обожава книги. Би сакала да му подарам некоја.. би можеле да ми препорачате некоја со филозофско размислување за животот, за сваќањата или некој добар роман..
Девојки каде да најдам човек што црта карикатури или портрети тоа одамна ми е замислено за неговиот роденден (знам дека мн ќе го изненадам и ке е израдува на ваков подарок )
Помогнете ми. Кажете ми дали ми е добра идеата, правиме 2 годишнина Да купам од оние кутиине што се во вид на срциња, што ги има по цвеќарине, и во нив да ставам ливчиња и тив во вид на срциња, на нив да напишам на пример некои причини зошто го сакам, неколку бонбончиња во срциња и некое мало меченце. Можете да дополните нешто или некоја друга идеа да ми дадете
Е да заборавив наша слика планирав да ставам одозгора на кутијата, аа така во рамка лани му имав купено за роденденот
ми текна една разумна идеа со која многу многу ке им помогнете на сите. сите што се во љубовна врска сигурно си имаат подарувано повеќе работи. па да направите по едно списоче во потточки што сте подарувале што ви имаат подарено, па полесно и повеќе идеи за сите?
Утре му е роденденот на дечко ми и полни 22 год. Стварно не знам што да му купам за роденден... некој предлог? помислива вака да направам: во тие кутиите срциња што се од цвеќарите,книжарниците итн. да ставам внатре од оние гаки што се со "сурла"(слонче,или некое животинче ) и околу чоколатца во кутијата од оние ти-амо затоа што се повеќе и кога ќе отвори да се изненади..но не можам да најдам такви гаки... најверојатно ќе е некои пижами зошто скоро се си имаме давано
Не знаев каде да го поставаам прашањево ... Па ајде овде да прашам ... Значи вака ... Сакам да го прекинаам контактот со "другар ми" ... Ми побара нешто да му дадам за да го чуваал цел живот и да се сеќавал на мене ... НЕКОЈЈ ПРЕДДЛООГ ???
Искрено вака не се лутете, ама да сум машко и некоја да ми поклони такви гаќи ако не е први април ќе и раскинам ич не ми е романтично, не сакам никој да навредам, само мое мислење. ШТо се однесува до другар ти поклони му нешто што те потсеќа на него не мора да купуваш нешто посебно или ако сакаш купи ете некој приврзок интересен, нешто скромно што секогаш ќе го има крај себе!
што уште нема да им текнат бре...машки ..мораш ли по секоја цена да му поклониш ли нешто инаку ќе те заборави со која другарувал..боже..боже..и ти уште со цел памет се даде на размислување ..е арно не ти е мака,а од друга страна си решила повеќе да не си го трошиш времето со него.Jас би му рекла спомените со мене нека ти бидат поклон од мене
Не го прекинувам контактот затоа што не го сакам, туку затоа што така мора да биде ... И јас сакам да имаа нешто моее, за споомен .... Ако можееш да помоогниш - помогни, ако не - не суди ... Btw. ФАла ....
Помогнете ми да му направам роденденско видео на дечко ми Утре на дечко ми му е роденден па сакав да му направам некое роденденско видео со посебна порака напишана од срце, и слики и убава музика во позадина, како оние видеа на youtube ако сте ги гледале http://www.youtube.com/watch?v=VLBO2CDiMVk нешто во овој фазон, па ако сакате да ми помогнете , не знам како да го направам, да ми предложите некоја идеја и најважното ми треба програмче Ке ми направите голема услуга ако ми помогнете поздрави до сите
На дечко ми во петок на 22ри му е роденден но моментално е на терен во гевгелија на граница и таму ке биде до 27ми овој месец. сакам да го изненадам да му купам некоја кошула и да му ја праташм таму по брза пошта заедно со некоја честитла не е ли глупаво? Ке полни 26 иначе е таму со уште 30 други колеги полицајци што мислите би било ли убаво да го направам тоа? Би се изненадик ли? сакам со нешто да го памти тој ден иако не е тука со мене