Роденденски подарок за партнерот

Discussion in 'Врски' started by flower, Nov 25, 2009.

1. PHW

PHW Активен член

И сакав да прашам дали имате некоја идеја за поклон во смисла дека никогаш нема да се разделите и бла бла бла нешто што го има истото значење како свршеничките прстени на пример :D

2. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Купи му поклон, нешто било што. А плус додатно земи мало кутивче за поклон. Најди некое бонбонче во форма на срце(имам видено вакви лижавчиња во рамстор) напиши еден сладок текст нешто како чувај го моето срце до крајот на животот. Не знам ете ова ми дојде на памет на брзинка. Ако мислеше на вакво нешто секако.

3. Barca-Gril

Barca-Gril Популарен член

Помогнете ми да му направам роденденско видео на дечко ми

Направи преку (Windows) Movie Maker...:)

4. Spidy

Spidy Форумски идол

На милиот му е роденден во недела, и после долго мислење решив да му купам кригли.
    Купив 4 големи кригли кригли од пола литар, едно големо пиво и кутија кикирики, и све спакував во голема кутија со украсна хартија меѓу чашите (мислата ми беше да не ги напукнам, ама изгледаше баш убаво), и нормално една голема машна на кутијата. Фанатик сум за убаво спакуван подарок... :lol:
    Поклонот му го дадов некој ден порано, и многу беше на кејф. :inlove: После години стандард подароци за роденден, конечно смислив нешто поинтересно, па еве да споделам со феминките. Може на некој ќе му заврши работа идејава... ;)

5. Beauty161

Beauty161 Истакнат член

A овој мојов е музичар,што да му купам? Предлог ве молам :D :D

6. Elence93

Elence93 Форумски идол

Ако свири гитара можеш трзалици, каиш за гитарата и да му закачиш беџови од омилените бендови, палици за тапанар, постер, aлбум, маичка да му купиш готова или да му ја испринташ со кул слика, карти за некој концерт ако има...

7. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Женски еве една интересна идеја.. :)

dence likes this.
  8. lovebrazil

lovebrazil Истакнат член

На дечко ми му е роденден за еден месец. Сакам нешто специјално да му приредам бидејќи има заслужено и повеќе од тоа. Си размислував за опцијата да изнајмам хотелска соба, да си купам некој ептен ептен секси долен веш, шампањ, некои чоколатца и шлагови такви некои чуда. Да му речам као демек да отиде таму да земе нешто (ќе измислам нешто за да го примам да оди) и да му отворам јас во елегантно фустанче под кое се крие мојата секси долна облека. Покрај сето ова сакам да му дадам нешто што ќе му остани, нешто мало ама значајно. :?: :^)

buba4e89 and Peperutka-19 like this.
  9. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Девојки ми треба да испринтам нешто на чаша,кажете ми каде принтаат зашто во Рамстор доле немало веќе.

10. kaja001

kaja001 Активен член

На facebook има една страна се вика Страница на среќата, пиши им порака ќе те информираат и каде се наоѓаат и колку чини. Мислам дека околу 250 денари се чашите :)

11. Nana19

Nana19 Популарен член

Офф навистина ми блокира мозокот треба да му купам нешто на дечкоми за нова година а за еден месец му е и роденден и навистина незнам што да изберам блокирана сум целата па ако има некој идеја да ми помогне што да изберам да биде нешто навистина убаво и уникатно.
    еве што му имам подарено да знаете

таблет
    блуза
    кошула
    џемпер
    парфеми
    вино
    шампањко
    украс
    колеккции и сл.

12. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Девојки само што добив една идеја ама затоа што не сум од Ск ќе ми треба помош од вас Скопјанките :D

Значи дали е можно т.е дали има слаткара што вршат достава ? :D
    Си замислив да нарачам некоја торта и да ми ја донесат баш кога ќе бидам кај него на денот на роденденот :?:
    Можно ли е да ја реализирам идеава моја :?:

13. Nana19

Nana19 Популарен член

несум ни јас од ск но можно е. И јас размислував за некоја ваква слична идеја

14. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

https://www.facebook.com/kuvertira вршат и достава на тортите,имаш бројчиња може да си прашаш за подетални информации.

15. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

:o Фалааа ти многууу tinkerbelll леле ми ја олесни работата премногу :* Фалаа

tinkerbelll likes this.
  16. Nana19

Nana19 Популарен член

Епа вака бидејки на дечкоми сега во јануари му е роденден а јас му купувам подарок и за нова година , сакав подаркот да биде на едно , да не му купувам оделно ссега за нова година па за роденден сакав да му купам мобилен со андроид бидејки работи во странство за да може да се слушаме почесто.Има нов мобилен но за жал без андроид и нон стоп го носи да го декодира де скајп да напраи де ова де она и не бива ништо.Па мислам дека ке се израдува на тоа иако знам ке ми се налути бидејки ке му купам мобилен, многу е скромен тој.Епа сега што мислите дали е добра идеја тоа ?
    И би сакала да му го дадам баш на нова година во 00 : 00 часот бидејки до роденден можеби уште еден пат ке оди во странство.
    Кој е најдбриот начин за да му го дадам мобилниот
    со се кутивче ?
    Или некако да му го извадам неговото бројче демек моето не раб да го ставам во новиот телефон и да му зазвонам а при тоа да му го ставам некако под маса без тој да ме види ?

17. Madam-A

Madam-A Популарен член

Јас би му го дала во кутија, нов ќе му биде, не му го пипај тој нека си се радува :P
    п.с. мислам дека нема да се налути и навреди зошто има евтинки андроид телефони, а и ако нешо промрчи ќе му кажеш дека е и за роденден и за нова година и не е страшно, нека не ти го расипува мерарот ;)

18. Jordanovska-K

Jordanovska-K Популарен член

Луѓе знам дека не му е место на прашањево тука, но искрено незнаев каде да го поставам.

Каде се наоѓа книжарницата Штедлер во Скопје? (ако може подетално да ми објасните, а ако имате и адреса, уште подобро. P.S. не сум од Скопје, така да вашата помош навистина ми е добредојдена)

Планирам да му купам 3 молива од штедлер, 8Б, знам дека ќе ги искористи со својот талент за цртање, е сега незнам да се снајдам да ја најдам продавницава. Пустото.

19. Elence93

Elence93 Форумски идол

Jordanovska-K спроти Корчагин средното школо, одма до тинексот, има и одма до градежен факултет

20. Jordanovska-K

Jordanovska-K Популарен член

Фала ти многу Elence93! :*