Ќе може малку помош. Ако знае некој каде да најдам кинески стапчиња од каде да купам во скопјево ? поздрав
па побарај во кинески ресторан ќе ти дадат.. пример оди во рамстор исто ко да седиш таму кај нив, побарај си и прибери си ги Ако ти е незгодно така, прашај ги нив кај набавуваат
Феминки каде можам да најдам некој што прави добри карикатури? Каде освен во Рамстор и која е цената? Благодарам
Каде се продаваат постери, освен во Југотон? и цена ако може. (се извинувам ако е off topic, не знаев каде да пишам)
http://www.technomarket.com.mk/browse/286 http://www.neptun.mk/index.php?route=product/category&path=2_160_163
Ај нид а хелп! Вака на дечко ми планирам да му правам изненадување http://www.crnobelo.com/zabava/interesn ... di-momceto нештото ќе биде слично како ова но со разлика што сликите ќе бидат направени во клип и ќе му го објавам во 12h на фејзбук или ако имам можност ако бидеме во некој кафиќ ако се договорам со вработените да го пуштат таму на некој телевизор или видео бим. Како и да е замислата ми е таква Единствено од вас што барам е да напишете на ливче СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ЗЛАТКО ТЕ САКА САРА НАЈМНОГУ! и сликите да ми ги испратите во лична порака Ќе ви бидам преблагодарна и ако имате приатели/роднини од странство и го направат и тие истото и го напишат ова на нивни јазик ВЕ МОЛАААМ ДА МИ ПОМОГНИТЕЕ САКАМ ДА ГО НАПРАВАМ НЕШТОВО ПРЕМНОГУ
Мора ли за секоја убава замисла да се замешува и фејзбукот? Мора сите пријатели да видат колку тоа ти си се потрудила? Не можеш на само да му кажеш дека го сакаш? Стварно не ја разбирам потребата секој интимен момент да се споделува на фб.
Се согласувам потполно со sadgirl21, интимни работи не се за на фб! Не мора 1000 души (или колку и да се) да знаат како се одвива врската или да се докажувам пред други.
Еден совет! до сега значи му имам поклонето, колекција, шолја со наши слики, и новчаник. Сега сакам да го изненадам со нешто необично. мегутоа да има и мало поклонче што би му служело но и нешто од менe handmade. предлози за handmade поклончиња и плус за нешто што ке може да го користи?
Можете да купите навлака з аперница и да ви ја испринтаат со нешто вакво Тоа со трите срца го имам направено, се разбира ставив други важни моменти кои ги најдов на гугл мап и потоа принт скрин. Срцата ги кропнував на power point. Потоа ја испринтав како фотографија. Исто и 365 причини зашто го сакам, на календар од power point, во секоја коцка пишував Иииии веќе немам идеи, помош и за мене ако може
Девојкии и на оној мојот му се ближи роденденоот.. па имам една идеа , али не знам дали е добра.. вака се мислам да порачам торта во вид на камион (бидејќи вози камион, шофер е ) или да е во вид на срце со слика од камион .. некоја честитка што самата планирам да ја направам и уште нешто , кога ќе одам да купувам ќе смислам нешто, или до тогаш ќе дознаам што сака :geek: .. што мислите вие, добро ли е вака ?
Има некој идеја каде да најдам вакво за да ги сместам ливчињата? Не мора да е исто,нешто слично на него,за истата намена,само да не биде кутија
- па земи шише од било што и со вода одлепи ја лепенката. Би било убаво ако имаш на лагер некое шише од коњак,виски... ради што е така необично по форма, но ако не и винско ќе заврши работа.