Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Роденденски подарок за партнерот

Дискусија во 'Врски' започната од flower, 25 ноември 2009.

1. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Можиш да купиш и од оние шишињата за во кујна што се за оцет и масло :wasntme: тие се така високи, убави..

На Irrepleceable му/ѝ се допаѓа ова.
  2. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.444
    Допаѓања:
    91.757
    Штедиме парички за некои наши планови, па решив да бидам малку креативна.
    Тој обожава кафе, постојано пие, па од почеток на врскава имаме наши филџани. Е се скрши едниот, па останавме со распар :lol:
    Ги видов во Џамбо чашиве и од она што сум го гледала по интернет мислев дека би можело да излезе добро и на вакви чаши. Земав лак и ги нацртав.
    Сега имаме повторно пар :lol: а тој беше пријатно изненаден и задоволен од подарокот, иако е скромен. :$

На senza.parole, Mishela, IvanovskaM и 4 други им се допаѓа ова.
  3. EMoonlight

EMoonlight Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Даа,добра идеја ти дала Umbrella22 ,можеш од џамбо и од тие шишињата со убави шари да купиш,има секакви. :)

На Umbrella22 и Irrepleceable им се допаѓа ова.
  4. natasha7

natasha7 Активен член

Се зачлени на:
    23 декември 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    0
    Pred nekoj den procitav deka nekoja od vas na deckoto mu kupila ribicka zolta boja i napisala cestitka ke ti gi ispolnam site zelbi.. Nasekade prebarav ali ne najdov.. Najdov riba plava boja pa sto mislite da ja zemam nea pa na cestitka da napisam nesto kako ne sum zlatna riba ali ke ti gi ispolnam site zelbi ili ako imate vie nekoj predlog.. Sto mislite dobra li mi e idejava ?? :)

5. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.870
    Допаѓања:
    5.208
    natasha7 тие златни рипки караш знам дека се приспособуваат лесно на домашна температура и се, издржливи се, можат да живеат и 3 год, мислам дека треба да побараш поише, пошто со плава некако не е тоа тоа... Инаку цената им варира, од 70-150 ден се (без сад). Инаку, убава идеја :)

На natasha7 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. IvanovskaM

IvanovskaM Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    245
    На машко се подарува нешто што ќе му користи, па и на девојче али добро нас и било какви тракатанци ни одвлекуваат внимание. Што ќе му е на пример на момчето навлака за перница со ај лав ју, или шоља со заедничка слика... Ќе пие од неа пред друштво или ќе си ја стави таа навлака во соба? Бидете реални девојки... Мене да ми подари момчето шоља/маица со наша слика ќе се исплашам, па тоа е језиво, а и сигурно нема да ја носам. Рамка со слика пак, да речеме дека е подруго.
    Или шише со пораки... што ќе им прави? Да, гестот е убав и не мора секој подарок да е материјален, али многу поедноставно е месец дена да го следите внимателно што ќе каже, може ќе му се допадне некое ранче или маичка, капче, парфем некој едно др... Ако веќе ви е незгодно да го прашате што би сакал за роденден. Тоа е единствен начин да не направите утка.

На duffi и Daydream им се допаѓа ова.
  7. natasha7

natasha7 Активен член

Се зачлени на:
    23 декември 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    0
    Elence93 мислев на плишена риба :lol: пред да оди на пат ми рече да сум му купила нешто за во камионот и ми текна на тој пост од фемина - рибичка жолта боја и да напишам „ќе ти ги исполнам сите желби“ .. ама не можев никаде да најдам па најдов плава и се мислев дали да ја земам таа .. и сега што мислиш добро ли е вака ? :|

8. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.870
    Допаѓања:
    5.208
    ааааа на таква рибаааа хахахахахаха тогаш може, слатко е :D

9. natasha7

natasha7 Активен член

Се зачлени на:
    23 декември 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    0
    Хаххаа Се разбравме .. ама проблемот е што е плава.. па што викаш да напишам нешто какоо .. можеби не сум златна риба но ќе ти ги исполнам сите желби или некој друг предлог ?? ]:)

10. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    значи цело време ви го читам муабетов и и јас си сфатив дека е за вистинска риба и си викам па кај нашла оваа плава :D Добро е, си се разбравте сега. :)
    Иначе јас мислам дека може да е и плава..што има врска ;) Можеш да пишеш така. Баш е интересничко 8)

11. natasha7

natasha7 Активен член

Се зачлени на:
    23 декември 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    0
    ххаха на мене повеќе ми личе на ајкула :lol: .. кога ќе ја спремам ќе ја сликам да ја видите :rofl: :*

12. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    Најдов, сега треба да се фокусирам на тие 365 ливчиња што треба да бидат внатре.. :geek:

На Umbrella22 и EMoonlight им се допаѓа ова.
  13. EMoonlight

EMoonlight Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Супер, сега имаш доста работа мила :)
    Со среќа :) :hug:

На Irrepleceable му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006

Aбе и ајкулата е риба :) шо има врска? Кога до пред малку можеше сина риба да исполнува желби, може и сина ајкула :D
    btw за посигурно пиши на ливчето за објаснување: можеби не сум златна рипка, ама....

и да ни ја сликаш, баш сакам да ја видам 8)

15. natasha7

natasha7 Активен член

Се зачлени на:
    23 декември 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    0
    хаххаха ќе има и објаснување, секако ... и обавезно ќе ја сликам :rofl:

16. natasha7

natasha7 Активен член

Се зачлени на:
    23 декември 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    0

Еве ја и „ајкулата“ хахха .. на малечката честитка напишав дека не сум златна рипка али ќе му ги исполнам сите желби .. а напраавиив и уште едно малечко изненадување со киндер јајцето , наместо безвезна играчка ќе добие писменце (на кое што позади пише дека третиот подарок е токму пред него, така нешто) и испречатена слика која што сама ја направив.. напишав те сакам и потоа секоја буква на по еден лист и се изнасликав со нив и ја направив со една и испечатена ја ставив внатре заедно со писменцето :inlove: :$ :rofl:

Прикачени фајлови:

17. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    Е браво се гледа дека си вложила труд. ;) Мислам ќе му се свиѓа 8)
    п.с. мене ова сепак не ми изгледа како ајкула,би рекла некој си друг вид на риба ;) како и да е, убава е...баш големка и впечатлива :)

18. Roxana

Roxana Истакнат член

Се зачлени на:
    23 септември 2013
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    71
    Девојки убав, практичен подарок до 1000 денари ? :?:

19. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Според мене убав е,ќе си купи тоа што си сака тој :)

20. Roxana

Roxana Истакнат член

Се зачлени на:
    23 септември 2013
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    71
    Хаха, не се сфативме добро :lol:
    Прашав за идеа за поклон до 1000 денари, а не дека ке му дадам 1000 денари :D