Можиш да купиш и од оние шишињата за во кујна што се за оцет и масло тие се така високи, убави.. Спојлер
Штедиме парички за некои наши планови, па решив да бидам малку креативна. Тој обожава кафе, постојано пие, па од почеток на врскава имаме наши филџани. Е се скрши едниот, па останавме со распар Ги видов во Џамбо чашиве и од она што сум го гледала по интернет мислев дека би можело да излезе добро и на вакви чаши. Земав лак и ги нацртав. Сега имаме повторно пар а тој беше пријатно изненаден и задоволен од подарокот, иако е скромен.
Даа,добра идеја ти дала Umbrella22 ,можеш од џамбо и од тие шишињата со убави шари да купиш,има секакви.
Pred nekoj den procitav deka nekoja od vas na deckoto mu kupila ribicka zolta boja i napisala cestitka ke ti gi ispolnam site zelbi.. Nasekade prebarav ali ne najdov.. Najdov riba plava boja pa sto mislite da ja zemam nea pa na cestitka da napisam nesto kako ne sum zlatna riba ali ke ti gi ispolnam site zelbi ili ako imate vie nekoj predlog.. Sto mislite dobra li mi e idejava ??
natasha7 тие златни рипки караш знам дека се приспособуваат лесно на домашна температура и се, издржливи се, можат да живеат и 3 год, мислам дека треба да побараш поише, пошто со плава некако не е тоа тоа... Инаку цената им варира, од 70-150 ден се (без сад). Инаку, убава идеја
На машко се подарува нешто што ќе му користи, па и на девојче али добро нас и било какви тракатанци ни одвлекуваат внимание. Што ќе му е на пример на момчето навлака за перница со ај лав ју, или шоља со заедничка слика... Ќе пие од неа пред друштво или ќе си ја стави таа навлака во соба? Бидете реални девојки... Мене да ми подари момчето шоља/маица со наша слика ќе се исплашам, па тоа е језиво, а и сигурно нема да ја носам. Рамка со слика пак, да речеме дека е подруго. Или шише со пораки... што ќе им прави? Да, гестот е убав и не мора секој подарок да е материјален, али многу поедноставно е месец дена да го следите внимателно што ќе каже, може ќе му се допадне некое ранче или маичка, капче, парфем некој едно др... Ако веќе ви е незгодно да го прашате што би сакал за роденден. Тоа е единствен начин да не направите утка.
Elence93 мислев на плишена риба пред да оди на пат ми рече да сум му купила нешто за во камионот и ми текна на тој пост од фемина - рибичка жолта боја и да напишам „ќе ти ги исполнам сите желби“ .. ама не можев никаде да најдам па најдов плава и се мислев дали да ја земам таа .. и сега што мислиш добро ли е вака ?
Хаххаа Се разбравме .. ама проблемот е што е плава.. па што викаш да напишам нешто какоо .. можеби не сум златна риба но ќе ти ги исполнам сите желби или некој друг предлог ??
значи цело време ви го читам муабетов и и јас си сфатив дека е за вистинска риба и си викам па кај нашла оваа плава Добро е, си се разбравте сега. Иначе јас мислам дека може да е и плава..што има врска Можеш да пишеш така. Баш е интересничко
Aбе и ајкулата е риба шо има врска? Кога до пред малку можеше сина риба да исполнува желби, може и сина ајкула btw за посигурно пиши на ливчето за објаснување: можеби не сум златна рипка, ама.... и да ни ја сликаш, баш сакам да ја видам
Еве ја и „ајкулата“ хахха .. на малечката честитка напишав дека не сум златна рипка али ќе му ги исполнам сите желби .. а напраавиив и уште едно малечко изненадување со киндер јајцето , наместо безвезна играчка ќе добие писменце (на кое што позади пише дека третиот подарок е токму пред него, така нешто) и испречатена слика која што сама ја направив.. напишав те сакам и потоа секоја буква на по еден лист и се изнасликав со нив и ја направив со една и испечатена ја ставив внатре заедно со писменцето
Е браво се гледа дека си вложила труд. Мислам ќе му се свиѓа п.с. мене ова сепак не ми изгледа како ајкула,би рекла некој си друг вид на риба како и да е, убава е...баш големка и впечатлива
Хаха, не се сфативме добро Прашав за идеа за поклон до 1000 денари, а не дека ке му дадам 1000 денари